Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Z Meghan má obavy i král, tvrdí expert. Odhalil, jak naštvala Alžbětu II. krátce před smrtí

Rodinné setkání se uskutečnilo tři měsíce před smrtí královny v červnu 2022 na hradě Windsor. Do té doby Alžběta II. svou nejmladší pravnučku ještě neviděla. Princezna Lilibet se totiž narodila v Kalifornii, kam se princ Harry a Meghan rozhodli v roce 2020 odstěhovat. ČTĚTE TAKÉ: Zpěvačka Adele „uzemnila“ fanouška za homofobní poznámku: Jsi snad hloupý? Buď […]
Menej ako 1 min. min.

Rodinné setkání se uskutečnilo tři měsíce před smrtí královny v červnu 2022 na hradě Windsor. Do té doby Alžběta II. svou nejmladší pravnučku ještě neviděla. Princezna Lilibet se totiž narodila v Kalifornii, kam se princ Harry a Meghan rozhodli v roce 2020 odstěhovat.

ČTĚTE TAKÉ: Zpěvačka Adele „uzemnila“ fanouška za homofobní poznámku: Jsi snad hloupý? Buď zticha

Když si na první setkání královny s Lilibet vévoda s vévodkyní ze Sussexu přivedli vlastního fotografa, panovnice byla rozrušená, napsal web Express. Fotograf dovnitř vpuštěn nebyl.

Královna také nebyla nadšená, že se jí Sussexové nedotázali, zda mohou dceru pojmenovat přezdívkou, kterou používala v dětství. „Myslím, že ji moc nepotěšilo, že si vybrali jméno Lilibet, trochu ji to naštvalo,“ zmínil pro web The Sun královský odborník Phil Dampier.

Podle experta to bylo jedním z důvodů, proč královna odmítla jakékoliv fotografie. Dalším důvodem byly obavy, že by fotografie mohl princ Harry a jeho žena využít pro svůj vlastní prospěch. „Velký strach, který měla zesnulá královna a který má nyní král, je ten, že když se Harry a Meghan objeví, mají tendenci přijít s jakýmsi filmovým štábem nebo fotografem v závěsu,“ upozornil Dampier.

„Působí to tak, že ať se stane cokoliv, ať už bude tématem diskuse cokoliv, dříve nebo později to skončí v nějakém pořadu nebo podcastu,“ vysvětlil odborník s tím, že britská královská rodina již nemá důvěru v prince Harryho.

„I když královna mohla zrovna svádět boj o zdraví, myslím, že byla stále ostrá jako připínáček a uvědomila si, že jakákoliv fotografie, která by byla pořízena s Lilibet, mohla být zneužita,“ pokračoval.

Důvěra v prince Harryho vyprchala poté, co on i jeho manželka na veřejnosti několikrát vypustili informace, které útočily proti královské rodině. Například rozhovor s populární moderátorkou Oprah Winfreyovou, kde zazněla řada nepříjemných věcí.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Princezna Kate si má procházet peklem. Fanoušci ji ale neopouštějí a posílají pozdravy

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie