Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Záběry hrozivé nehody u Bratislavy: Řidič unikal policii a smetl dvě auta. Zranilo se sedm lidí

Hlídka bratislavské pohotovostní motorizované jednotky chtěla v neděli krátce po deváté hodině ráno zastavit Volkswagen Golf, který spatřila na ulici Pri trati v Podunajských Biskupicích, a zkontrolovat řidiče. Policisty nenapadlo, že se kvůli tomu rozpoutá zběsilá honička, informuje web topky.sk. MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Automobil srazil na Jindřichohradecku cyklistku. Žena zemřela, příčinu nehody policie vyšetřuje Devětačtyřicetiletý […]
Menej ako 1 min. min.

Hlídka bratislavské pohotovostní motorizované jednotky chtěla v neděli krátce po deváté hodině ráno zastavit Volkswagen Golf, který spatřila na ulici Pri trati v Podunajských Biskupicích, a zkontrolovat řidiče. Policisty nenapadlo, že se kvůli tomu rozpoutá zběsilá honička, informuje web topky.sk.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Automobil srazil na Jindřichohradecku cyklistku. Žena zemřela, příčinu nehody policie vyšetřuje

Devětačtyřicetiletý muž začal hlídce ujíždět a dostal se až do obce Tomášov, kde došlo k děsivé nehodě. Podle záběrů, které kolují po sociálních sítích, měl řidič ve vysoké rychlosti proletět křižovatkou a narazit do dvou aut, která zrovna projížděla křižovatkou.

O záběrech jako první informoval web noviny.sk. „Řidič nerespektoval značku Stop a vysokou rychlostí ujížděl před hlídkou ve směru od Bratislavy na Trnavský kraj. Ignoroval opakované výzvy hlídky k zastavení a pokračoval v útěku vysokou rychlostí, přičemž svou riskantní jízdou ohrožoval ostatní účastníky silničního provozu. V obci Tomášov řidič způsobil dopravní nehodu – střet dvou motorových vozidel, v důsledku čehož poškodil další dvě zaparkovaná motorová vozidla,“ potvrdila bratislavská policie na sociální síti.

Podle policie si srážka vyžádala přivolání záchranné služby. „Řidič Volkswagenu Golf, 49letý muž, byl s těžkým zraněním převezen leteckou záchrannou službou do nemocnice. Ve vozidle bylo následně nalezeno několik sáčků s bílou krystalickou látkou, které budou zaslány na expertízu. Policisté na místě také zjistili, že řidič řídil vozidlo v době, kdy měl zadržený řidičský průkaz,“ sdělila policie.

Zásah potvrdili také záchranáři. „Operátor tísňové linky 155 vyslal čtyři sanitky a záchranářský vrtulník k nehodě tří vozidel v okrese Senec. Záchranáři převezli sedm zraněných osob do bratislavských nemocnic,“ uvedli záchranáři na sociální síti.

Celý případ převzal vyšetřovatel odboru kriminální policie Krajského ředitelství policie v Bratislavě. Další informace k případu poskytne policie, až to pokrok ve vyšetřování dovolí.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Řidič na Pardubicku sešrotoval auto o strom. Záchranáři ho desítky minut oživovali, neúspěšně

Páčil sa Vám článok? Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie