Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Zabudnite na časté návštevy kaderníka. Strawberry brunette je ideálna voľba, ktorá šikovne skryje šediny

4.4.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Parilov). „Jahodová bruneta“ je najšťavnatejším trendom vo farbe vlasov na jar 2024. Má mnoho atraktívnych vlastností, vďaka ktorým je skvelou voľbou pre tých, čo chcú zmeniť farbu vlasov. Ako vyzerá najtrendovejšia farba vlasov na jar 2024?Foto: shutterstock/Parilov Existuje nespočetné množstvo spôsobov, ako prezentovať a vylepšiť jedinečný štýl. Jednou z […]
Menej ako 1 min. min.

4.4.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Parilov).

„Jahodová bruneta“ je najšťavnatejším trendom vo farbe vlasov na jar 2024. Má mnoho atraktívnych vlastností, vďaka ktorým je skvelou voľbou pre tých, čo chcú zmeniť farbu vlasov.

Ako vyzerá najtrendovejšia farba vlasov na jar 2024?
Foto: shutterstock/Parilov

Existuje nespočetné množstvo spôsobov, ako prezentovať a vylepšiť jedinečný štýl. Jednou z úžasných možností, ktorá si v poslednom čase získala popularitu, je farbenie vlasov v jahodovo hnedých tónoch. Táto atraktívna farba kombinuje teplé hnedé tóny s jemne žiarivými červenými odtieňmi a vytvára šťavnatý a výrazný vzhľad.

Strawberry brunette. Ako vyzerá najtrendovejšia farba vlasov na jar 2024?

Jahodovo hnedé vlasy sa vyznačujú teplým hnedým základom s nádychom červených a blond tónov. Sedí v odtieňoch červených a hnedých prameňov, ktoré harmonicky ladia s rôznymi odtieňmi pleti. Hnedý základ dodáva hĺbku a bohatosť, zatiaľ čo červenkasté tóny dodávajú jemný farebný odlesk. Výsledkom farbenia na jahodovú brunetu je viacrozmerný odtieň, ktorý zachytáva svetlo a vyžaruje jemnú, prirodzenú žiaru, čím dodáva vlasom teplo, hĺbku a rozmer.

Schopnosť jahodovo hnedých vlasov zvýrazniť vrodenú krásu je jedným z kľúčových faktorov, ktoré prispievajú k ich veľkej popularite. Táto kombinácia poskytuje príjemný kontrast, ktorý zvýrazňuje rôzne odtiene pleti, od svetlej cez stredne tmavú až po olivovú. Vyžaduje si menej údržby ako živšie farby vlasov. Umožňuje plynulý proces rastu, čím sa znižuje potreba častých úprav a návštev kaderníka. Teplé odtiene jahodovo hnedej farby navyše dokážu zakryť šediny.

Jahodovo-čokoládové vlasy sú hitom roku 2024. Ako získať trendy farbu vlasov?

Jahodová bruneta ponúka širokú škálu alternatív pre tých, ktorí chcú živú a lákavú farbu vlasov. Ak ju chcete získať, môžete vyskúšať niekoľko rôznych techník:

Balayage alebo melír sú preferované metódy farbenia, ktoré možno použiť na vytvorenie dokonalej jahodovo hnedej farby vlasov. Slnkom zaliaty odtieň, ktorý zodpovedá prirodzeným odleskom jahodových vlasov, môžete vytvoriť strategickým zavedením jemnejších červenkastých tónov v celom hnedom základe.

Najlepšou možnosťou je naniesť farbu na celé vlasy. To bude dokonale fungovať, ak uprednostňujete rovnomernejší a živší odtieň jahodovo hnedej farby. Celé pramene budú zafarbené v kombinácii hnedých a červených tónov, čo vytvorí výrazný a pútavý vzhľad.

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Zvoľte si crunette a budete sa dívať do každého zrkadla. Uberiete si roky

Barokový bob je absolútnym hitom medzi trendmi na jar 2024. Maximálny objem a vlnitá jemnosť

The post Zabudnite na časté návštevy kaderníka. Strawberry brunette je ideálna voľba, ktorá šikovne skryje šediny appeared first on Vášeň v tebe.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie