Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Zabudnite na dlhé špicaté nechty. Toto je najmodernejší tvar nechtov v roku 2024. Hodí sa na každú ruku

23.4.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Standret Natalia). Chystáte sa na manikúru, no neviete, ktorú si vybrať? Dbajte nielen na farbu a zdobenie, ale aj na tvar nechtov. Manikúra môže byť najkvalitnejšia, ale pri nevhodnom tvare môže celkový dojem pôsobiť negatívne. Ktorý je ten správny pre vás? Aký tvar nechtov sa vám najviac hodí? Foto: […]
Menej ako 1 min. min.

23.4.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Standret Natalia).

Chystáte sa na manikúru, no neviete, ktorú si vybrať? Dbajte nielen na farbu a zdobenie, ale aj na tvar nechtov. Manikúra môže byť najkvalitnejšia, ale pri nevhodnom tvare môže celkový dojem pôsobiť negatívne. Ktorý je ten správny pre vás?

Aký tvar nechtov sa vám najviac hodí?
Foto: shutterstock/Standret Natalia

Ani tá najkrajšia a najstarostlivejšie vykonaná manikúra nebude vyzerať dobre na zle upravených nechtoch. Záleží nielen na stave nechtov, ale aj na ich tvare, pretože niektoré sa nehodia na všetky ruky. Ak neviete, ktorú si vybrať, vyberte si osvedčenú klasiku. Je nadčasová a vždy vyzerá šialene.

Aký tvar nechtov bude moderný v roku 2024? Môžete si vybrať z dvoch

Správny tvar nechtov pomôže opticky zoštíhliť vaše ruky a dodá im skutočne pekný, elegantný a upravený vzhľad. Dobrou správou je, že sa nemusíte rozhodnúť pre žiadne luxusné pilníkovanie, aby ste boli moderná a štýlová zároveň. Tento rok stále vedie praktický, a zároveň jednoducho pekný ovál, ktorý sa hodí ku každej ruke a každému štýlu. Nechty si môžete nalakovať jednou farbou, pridať ozdoby alebo sa rozhodnúť pre pestrejší vzhľad. Všetko na nich bude vyzerať krásne. Druhou možnosťou sú nechty v tvare mandle. O niečo dlhšie a s mierne špicatejšou špičkou pôsobia nechty elegantne a žensky a ruky vyzerajú štíhlejšie. Ideálnym doplnkom jarnej manikúry je pastelová farba, hoci vám samozrejme nič nebráni zvoliť si aj niečo iné.

Pekný ovál alebo tvar mandle?  
Foto: shutterstock/Juta

Čo musíte urobiť, aby ste mali pekné nechty? Skúste domáce ošetrenie

Domáca starostlivosť nie je len o účinných maskách na tvár alebo oplachoch na vlasy. Pomocou jednoduchých, lacných a osvedčených trikov sa môžete postarať aj o svoje nechty. Nepotrebujete drahé výrobky ani náročné nástroje. Výživný kúpeľ urobí vaše nechty pevné, silné a krásne. Ako si ho pripraviť? Jemne zohrejte trochu olivového oleja a namočte do neho nechty asi na 15 minút. Zmes votrite do nechtového lôžka a kožičky a nechajte zaschnúť.

Vyskúšajte olivový olej na výživu nechtov.
Foto: shutterstock/kazmulka

Ak bojujete so zafarbením, pridajte do zmesi pár kvapiek citrónovej šťavy. Na hĺbkovú výživu nechtov je vhodný aj med, bambucké maslo alebo iné oleje, ako napríklad arganový alebo mandľový olej. Natierajte ich pravidelne, aj niekoľkokrát denne alebo ich pridajte do krému na ruky a rýchlo si všimnete rozdiel. Nezabudnite si však pred ich prvým použitím urobiť alergický test.

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Zbohom neón a trblietky. Vitajte „mono crystal nails“! Módne nechty zažijú boom

Tento typ nechtov bude hitom jari 2024. Najmódnejší tvar, opticky zoštíhľujúci ruky

The post Zabudnite na dlhé špicaté nechty. Toto je najmodernejší tvar nechtov v roku 2024. Hodí sa na každú ruku appeared first on Vášeň v tebe.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie