Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Zabudnite na french a baby boomer. Teraz vládnu mauve nails. Dokonca aj stylisti ich chcú

5.6.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Maksym Fesenko). Akú manikúru si vybrať na leto? Fialové nechty sú hitom tohto roka. Dodajú vám jemnosť a sú k dispozícii v rôznych farbách od pastelových až po trblietavé. Rozhodnite sa pre mauve nails a nebudete ľutovať. Vďaka upraveným nechtom sa cítime oveľa ženskejšie. Často však nevieme, aký dizajn […]
Menej ako 1 min. min.

5.6.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Maksym Fesenko).

Akú manikúru si vybrať na leto? Fialové nechty sú hitom tohto roka. Dodajú vám jemnosť a sú k dispozícii v rôznych farbách od pastelových až po trblietavé. Rozhodnite sa pre mauve nails a nebudete ľutovať.

Vďaka upraveným nechtom sa cítime oveľa ženskejšie. Často však nevieme, aký dizajn zvoliť, aby nebol stereotypný a vyzeral originálne. Riešením sú jemné fialové nechty alebo mauve nails. Je to istý hit tohto leta.

Akú manikúru si vybrať na leto? Fialové nechty sú hitom tohto roka.
Foto: shutterstock/Maksym Fesenko

Fialové nechty sú hitom leta 2024 a vyzerajú skvele. Vyskúšajte a budete ohromení

Fialové nechty vyzerajú naozaj skvele. Vyzerajú dievčensky, ľahko a jemne. Sú skvelou voľbou pre tých, ktorí hľadajú niečo netradičné a zároveň sa hodia k letnému štýlu. Dobre sa hodia na každodenné nosenie aj na večierky.

Mauve nails sa dajú urobiť v niekoľkých verziách. K svetlejším a dievčenským outfitom sa lepšie hodia svetlejšie lila odtiene. Pre elegantnejší vzhľad sú ideálne fialové nechty v trochu tmavšom odtieni.

Ako sa starať o svoje nechty v lete? Tu je osvedčený domáci liek. Táto maska regeneruje poškodenú pokožku

Nielen v zime potrebujú ruky starostlivosť. V lete sú vaše nechty vystavené slnku, suchému vzduchu a klimatizácii, preto ich treba správne hydratovať. Domáca maska vyrobená z produktov, ktoré má väčšina z nás v kuchyni, vám príde vhod. Stačí zaliať štyri polievkové lyžice teplého mlieka dvoma polievkovými lyžicami ovsených vločiek. Keď šupinky zmäknú, pridajte čajovú lyžičku medu a mandľový olej. Zmiešajte, votrite do rúk a nechajte pôsobiť 20 minút. Potom masku zmyjeme. Pokožka na rukách bude hydratovaná, vyživená a odolnejšia voči vonkajším vplyvom. Nezabudnite si však urobiť test na alergiu.

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Manikérka mi vytvorila „translucent french“. Miluje ich aj Jennifer Lopez. Teraz už viem, prečo

Žiadna francúzska, morská panna ani cappuccino. „Marhuľový krém“ je tento rok hitom medzi svadobnými nechtami

The post Zabudnite na french a baby boomer. Teraz vládnu mauve nails. Dokonca aj stylisti ich chcú appeared first on Vášeň v tebe.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie