Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Zabudnite na nudnú francúzsku a vybláznite sa na dovolenku. Dokonca aj vaša svokra nebude môcť odvrátiť zrak

20.6.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/KOBRIN PHOTO). Hľadáte nápad na módne letné nechty? Ružové ozdoby sú ideálnou voľbou pre sviežu a ľahkú manikúru. Krásne zvýraznia vaše opálenie a vďaka výberu odtieňov a doplnkov ich môžete prispôsobiť svojim preferenciám do najmenšieho detailu. Nápad na letné nechty? Ružové odtiene sú hitom.Foto: shutterstock/KOBRIN PHOTO Ružové nechty sú […]
Menej ako 1 min. min.

20.6.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/KOBRIN PHOTO).

Hľadáte nápad na módne letné nechty? Ružové ozdoby sú ideálnou voľbou pre sviežu a ľahkú manikúru. Krásne zvýraznia vaše opálenie a vďaka výberu odtieňov a doplnkov ich môžete prispôsobiť svojim preferenciám do najmenšieho detailu.

Nápad na letné nechty? Ružové odtiene sú hitom.
Foto: shutterstock/KOBRIN PHOTO

Ružové nechty sú jednoduchým receptom na módnu a letnú manikúru. Najjednoduchšie sa môžete rozhodnúť pre jednu farbu alebo ju ozvláštniť trblietavým peľom. Môžete si byť istá, že to bude vyzerať šialene. Ale po čom ďalšom by ste mali siahnuť? Tu sú dve trendy možnosti.

Hľadáte inšpiráciu pre letné nechty? Neónová ružová je stávka na istotu

Leto je nepochybne plné farieb. Čím šťavnatejšia a výraznejšia, tým lepšie. Preto sú neónovo ružové nechty dokonalou voľbou pre skutočne letnú manikúru. Samozrejme, ak chcete ešte odvážnejšiu verziu, nič vám nebráni skombinovať ju so žiarivo žltou alebo zelenou, pretože táto kombinácia vyzerá rovnako skvele.

Výrazná, pútavá farba krásne zvýrazní opálenie a dobre sa hodí k zlatým šperkom. Dokonale doplní ľahké dovolenkové štýly. Okrem toho sa hodí takmer ku každému tvaru nechtov, hoci obzvlášť krásne bude vyzerať na mandľových nechtoch. Samozrejme, nezabúdajte na náležitú starostlivosť o kožičku.

Kvetinové ozdoby sú najmodernejším umením nechtov v roku 2024 a môžete ich urobiť aj sami

Ak milujete zdobenie, ružové nechty môžete skombinovať s krásnymi kvetinovými maľbami. V závislosti od vašich preferencií ich môžete namaľovať priamo na výrazný lak, ako aj venovať celý necht alebo dva. Chcete len trochu viac spestriť svoju manikúru? Namaľujte si na necht ukazováka a prostredníka dve oranžové alebo žlté bodky, potom pridajte drobné biele lístky a vytvorte pekné kvety pripomínajúce sedmokrásky. Takéto jednoduché maľovanie veľmi spestrí vašu manikúru.

Ak chcete zložitejšiu verziu, nalakujte tri nechty ružovou farbou a dva nejakou neutrálnou, napr. polopriehľadnou farbou, ktorá bude slúžiť ako pozadie. Potom na ne rovnakou ružovou farbou ako predtým namaľujte malé kvety. Urobte to na okrajoch tak, aby tvorili akýsi lem. Dekoráciu doplňte trochou zelenej farby, aby ste vytvorili listy. Môžete si byť istí, že vaša manikúra ohromí vašich priateľov a blízkych.

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Mandľové alebo štvorcové? Teraz budeme nosiť nechty mountain peak. Prsty vyzerajú štíhlejšie

Spôsoby, ako mať krásne nohy bez opustenia domova. Budú jemné ako po návšteve kozmetičky

The post Zabudnite na nudnú francúzsku a vybláznite sa na dovolenku. Dokonca aj vaša svokra nebude môcť odvrátiť zrak appeared first on Vášeň v tebe.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie