Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Zabudnite na plisé a strihy v tvare ceruzky. Tento model ovládne naše šatníky toto leto

24.6.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Sun Shock). Plisované? Odhoďte ich na dno svojho šatníka. Sukne v tvare ceruzky? Na tie radšej zabudnite. Pretože toto leto sa do popredia dostáva závan minulosti a zároveň sa miešajú trendy. Bude svieži, ľahký a dievčenský. Až do krajnosti. Toto leto sa do tohto modelu sukne bezhlavo zamilujeme. Toto […]
Menej ako 1 min. min.

24.6.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Sun Shock).

Plisované? Odhoďte ich na dno svojho šatníka. Sukne v tvare ceruzky? Na tie radšej zabudnite. Pretože toto leto sa do popredia dostáva závan minulosti a zároveň sa miešajú trendy. Bude svieži, ľahký a dievčenský. Až do krajnosti. Toto leto sa do tohto modelu sukne bezhlavo zamilujeme.

Toto leto sa do tohto modelu sukne bezhlavo zamilujeme.
Foto: shutterstock/Sun Shock

Mini, midi alebo maxi? Džínsové, námornícke alebo saténové? Toto leto si môžete vyberať z mnohých modelov. Zdá sa, že nová sezóna je ako šitá na mieru milovníčkam sukní. Je čas pripraviť sa na to najlepšie.

Akú sukňu na leto? Trendsetterky majú svojho favorita

Návrhári sú túto sezónu pozoruhodne jednotní a presadzujú trend, ktorý spája klasiku s moderným nádychom. Modely, na ktoré mnohí z nás zabudli, sa opäť predstavujú svojou jemnou zmyselnosťou. Móda totiž nepozná slovo „zbohom“.

Zatiaľ čo ešte nedávno sme sa rozplývali nad plisovanými modelmi alebo modelmi v štýle ceruzky, teraz je načase vyhodiť ich na dno šatníka. A hoci sa trend office siren naďalej drví na vrchol módnych inšpirácií, čoraz viac ho predbieha jemnosť a dievčenskosť. Do popredia sa totiž dostáva zabudnutá dievčenskosť.

Tylové sukne sa opäť dostávajú do popredia. Pozvite leto do svojho šatníka

Kedysi boli charakteristické pre Carrie Bradshaw zo seriálu Sex v meste. Ikonická postava, ktorá rada porušovala módne tabu, ich rada kombinovala s každodennými kúskami, čím vytvárala extravagantné, ale mimoriadne ženské štýly.

Dnes kraľujú v šatníkoch všetkých milovníkov dobrého štýlu a dokazujú, že aj najväčší neverníci sa mýlia. Sú tu totiž, ako hovoria tvorcovia trendov, opäť v obľube. Tylové sukne sú opäť „in“. Stali sa kultovým kúskom šatníka a podnecujú ženy k módnym experimentom a zdôrazňujú ich individualitu.

Ako štylizovať tylové sukne? Nie veľa vás obmedzuje

Pastelové farby. V kombinácii s blejzrom a topom. Doplnené sandálmi na podpätku alebo pohodlnými teniskami. Tylové sukne majú jednu kľúčovú výhodu – môžete ich štylizovať, ako sa vám páči – nielen v závislosti od príležitosti, ale predovšetkým od vašej nálady.

Predovšetkým zohrávajú dôležitú úlohu pri vytváraní pocitu ženskosti. A po pridaní trochu sofistikovanejších prvkov môžu zmeniť celý vzhľad na taký, na ktorý by bola hrdá aj princezná.

Tylové sukne sú zároveň jedným z tých prvkov šatníka, ktoré dokazujú, že móda je predovšetkým o zábave a odvahe. Jednoducho vyjadriť sa – presne tak, ako to robila Carrie. Nebojme sa teda toto leto pozvať tylové sukne do svojich šatníkov. Noste ich postupne nielen do kancelárie, ale aj na stretnutie s priateľmi. Dobre sa uplatnia aj na významnejších oslavách – krstinách alebo svadbách. Dokonalé je slabé slovo.

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Táto farba je nesporným hitom leta 2024. Tu je návod na jej módny a elegantný štýl

Je to 39-ročná mama a oblieka sa ako tínedžerka. „Príliš veľa nahoty“

The post Zabudnite na plisé a strihy v tvare ceruzky. Tento model ovládne naše šatníky toto leto appeared first on Vášeň v tebe.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie