Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Zabudnite na tablety na trávenie. Tento nápoj je najlepší na nadúvanie. Budete ľahkí ako pierko

4.4.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/MilanMarkovic78). Je váš žalúdok ako balón a každý deň bojujete so žalúdočnými problémami? Našťastie existuje spôsob, ako to vyriešiť. Namiesto prehĺtania tabletiek na trávenie stačí siahnuť po jednom z týchto nápojov a vášmu preťaženému žalúdku sa uľaví. Čo pomôže na nafúknutý žalúdok? Čo pomôže na nafúknutý žalúdok?Foto: shutterstock/MilanMarkovic78 Čo […]
Menej ako 1 min. min.

4.4.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/MilanMarkovic78).

Je váš žalúdok ako balón a každý deň bojujete so žalúdočnými problémami? Našťastie existuje spôsob, ako to vyriešiť. Namiesto prehĺtania tabletiek na trávenie stačí siahnuť po jednom z týchto nápojov a vášmu preťaženému žalúdku sa uľaví. Čo pomôže na nafúknutý žalúdok?

Čo pomôže na nafúknutý žalúdok?
Foto: shutterstock/MilanMarkovic78

Čo piť na zlepšenie trávenia? Ukázalo sa, že existujú nápoje, ktoré zlepšujú činnosť žalúdka, podporujú peristaltiku čriev a pomáhajú pri chudnutí. Ak bojujete s pocitom ťažoby, siahnite po týchto a okamžite pocítite úľavu.

Čo pomôže pri nafúknutom žalúdku? Vyberte si tieto nápoje a zbavíte sa pocitu ťažoby

Jedným z najlepších nápojov na trávenie je… voda. Môže sa to zdať banálne, ale vypitie pohára vody je najlepší spôsob, ako sa vyrovnať s pocitmi plnosti a plynatosti. Na zlepšenie chuti pridajte plátok citróna alebo lístky mäty a na izotonický nápoj štipku soli.

Na trávenie je tiež dobré piť mätový alebo zázvorový čaj. Mäta zlepšuje tráviaci proces a stimuluje vylučovanie žalúdočných štiav, preto sa môže piť preventívne, napr. pri obede alebo večeri. Zázvor má zasa hrejivý účinok a pomáha pri liečbe prechladnutia, ale málokto vie, že je skvelý pri žalúdočných ťažkostiach, pretože podporuje metabolické procesy a navyše pomáha v boji proti plynatosti.

Mäta zlepšuje tráviaci proces a stimuluje vylučovanie žalúdočných štiav.
Foto: Pixabay/congerdesign

Čo na plynatosť? Pripravte si tento nálev a rozlúčte sa s tráviacimi ťažkosťami

Rasca je tiež skvelá proti plynatosti. Mnoho ľudí ju pridáva do ťažkých jedál, ale môže sa použiť aj na prípravu nálevu, ktorý pomáha pri tráviacich ťažkostiach. Čajovú lyžičku rasce jednoducho zalejte vriacou vodou a prikryte tanierom, aby sa vylúhovala. Keď mierne vychladne, môžete ho vypiť a určite sa budete cítiť lepšie. Odvar z rasce sa môže piť aj preventívne, napr. po jedle, na zlepšenie peristaltiky čriev. Samozrejme, ak uvedené metódy nezaberajú, je vhodné poradiť sa s lekárom.

Odvar z rasce sa môže piť aj preventívne, napr. po jedle, na zlepšenie peristaltiky čriev.
Foto: shutterstock/Heike Rau

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Brucho ako balón a bolesť žalúdka? Zabudnite na to! Tu sú najlepšie nápoje na trávenie

Pred jedlom vypite pohár. Zbavíte sa opuchov a zlého trávenia

The post Zabudnite na tablety na trávenie. Tento nápoj je najlepší na nadúvanie. Budete ľahkí ako pierko appeared first on Vášeň v tebe.

Páčil sa Vám článok? Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie