Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Začala sa rekonštrukcia chodníkov v Hnúšti

Chodník - to nie je len pás betónu alebo asfaltu vedľa cesty. Pre Hnúšťu to znamená viac ako len definíciu, pretože to je miesto, kde sa stretávame, kde sa pohybujeme a kde cítime bezpečie. Preto s radosťou vítať začiatok rekonštrukcie chodníkov v našom meste, ktorá nám prispeje k väčšej bezpečnosti a pohodliu na našich cestách. […]
Menej ako 1 min. min.

Chodník – to nie je len pás betónu alebo asfaltu vedľa cesty.

Pre Hnúšťu to znamená viac ako len definíciu, pretože to je miesto, kde sa stretávame, kde sa pohybujeme a kde cítime bezpečie. Preto s radosťou vítať začiatok rekonštrukcie chodníkov v našom meste, ktorá nám prispeje k väčšej bezpečnosti a pohodliu na našich cestách.

Ako informuje mesto Hnúšťa, tento dôležitý projekt sa zameriava na rekonštrukciu čiastočnú alebo úplnú v celej trase Hlavnej cesty smerom k priemyselnej zóne a od nemocnice až po centrálnu mestskú časť Likier. Tento krok znamená viac ako len vylepšenie infraštruktúry – je to investícia do našej bezpečnosti a kvality života.

Pre nás chodník nie je len miesto, kde sa prechádzame, ale miesto, kde sa stretávame s priateľmi a susedmi, miesto, kde deti hrávajú a kde starší občania vykonávajú svoje denné prechádzky. S novými a vylepšenými chodníkmi sa nielen zvýši bezpečnosť našich chodcov, ale aj vytvoria lepšie podmienky pre všetkých, ktorí využívajú tieto cesty.

Vítame túto iniciatívu a tešíme sa na to, že v budúcnosti budeme môcť bezpečne a pohodlne prechádzať naším mestom. Tento krok nás posúva dopredu a robí z našej obce ešte lepšie miesto na život. Nech sa nám dariť a nech sa naše mesto stáva ešte bezpečnejším a príjemnejším pre všetkých jeho obyvateľov.

© Slovenský večerník/ilustračné foto

Páčil sa Vám článok? Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie