Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Začali sa majstrovstvá Slovenska mladých záchranárov civilnej ochrany Dnes sa v Nových Zámkoch stretli najlepší mladí záchranári z celého Slovenska, aby …

🚨 Začali sa majstrovstvá Slovenska mladých záchranárov civilnej ochrany 🚨 Dnes sa v Nových Zámkoch stretli najlepší mladí záchranári z celého Slovenska, aby si zmerali sily v XXVI. ročníku Majstrovstiev Slovenska mladých záchranárov civilnej ochrany. Podujatie slávnostne otvorila prvá štátna tajomníčka Lucia Kurilovská a generálny riaditeľ sekcie krízového riadenia Ervín Erdélyi. Žiaci si preveria svoje […]
Menej ako 1 min. min.

🚨 Začali sa majstrovstvá Slovenska mladých záchranárov civilnej ochrany 🚨

Dnes sa v Nových Zámkoch stretli najlepší mladí záchranári z celého Slovenska, aby si zmerali sily v XXVI. ročníku Majstrovstiev Slovenska mladých záchranárov civilnej ochrany.

Podujatie slávnostne otvorila prvá štátna tajomníčka Lucia Kurilovská a generálny riaditeľ sekcie krízového riadenia Ervín Erdélyi.

Žiaci si preveria svoje vedomosti a zručnosti v disciplínach ako zdravotnícka príprava, hasenie malých požiarov, dopravná výchova a streľba zo vzduchovky.

Všetkým zúčastneným držíme palce!







Zdroj: Ministerstvo vnútra SR

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie