Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Žádné pocty ani ceremoniály. Delon bude mít skromný pohřeb v okruhu těch nejbližších

Alain Delon bude pochován po boku svých nejmilejších - zvířecích přátel. Herec své psy miloval nade vše. Všechny pohřbil na svém panství v Douchy. Celkem jich tam podle deníku Le Figaro leží padesát. ČTĚTE TAKÉ: Delon miloval české ženy. Dvořil se Havlové i Patrasové. Tu pozval na romantickou večeři Poslední roky života byl herci oporou belgický ovčák […]
Menej ako 1 min. min.

Alain Delon bude pochován po boku svých nejmilejších – zvířecích přátel. Herec své psy miloval nade vše. Všechny pohřbil na svém panství v Douchy. Celkem jich tam podle deníku Le Figaro leží padesát.

ČTĚTE TAKÉ: Delon miloval české ženy. Dvořil se Havlové i Patrasové. Tu pozval na romantickou večeři

Poslední roky života byl herci oporou belgický ovčák Loubo. Jeho důležitost pro rodinu několikrát vyzdvihla na sociálních sítích i dcera umělce, Anouchka.

Láska ke zvířatům herce provázela po celý život. Měl pět stanic pro opuštěné kočky a psy. Svého veterináře poslal například k případu fenky Mamby na Pyrenejský poloostrov, kde ji měli jen pro zábavu zapálit dva muži. Podařilo se ji zachránit a byla jako první pes připuštěna do soudní síně při řešení jejího případu.

Kritizoval brutální postupy kožešinových farem. Jindy zase vyslal svou vlastní helikoptéru na záchranu kočky, které auto přejelo tlapku.

Alain Delon zemřel v neděli ve věku 88 let. Smrt herce oznámily ve společném prohlášení jeho děti a podepsaly se pod něj právě i pes Loubo: „Alain Fabien, Anouchka, Anthony a také (pes) Loubo s nezměrnou bolestí oznamují odchod otce.“

MOHLI JSTE PŘEHLÉDNOUT: Znesvářená rodina se dohodla. Jak bude probíhat poslední rozloučení s Rudolfem Jelínkem?

Páčil sa Vám článok? Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie