Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Záhadná příčina smrti mladé atletky odhalena. Otec její kamarádky prozradil detaily

Mladá sportovkyně podle Brandenburga zemřela ve středu 25. září. Danielová byla pro jeho dceru, která rovněž závodila za univerzitní tým, velkou oporou a „hnacím motorem“, zmínil v příspěvku na Facebooku, který zveřejnil den nato. „Zemřela v noci na mozkové aneurysma,“ sdělil. „Je to naprosto srdcervoucí zpráva.“ ČTĚTE TAKÉ: Legendě NHL v Izraeli létají nad hlavou rakety. Gretzkého […]
Menej ako 1 min. min.

Mladá sportovkyně podle Brandenburga zemřela ve středu 25. září. Danielová byla pro jeho dceru, která rovněž závodila za univerzitní tým, velkou oporou a „hnacím motorem“, zmínil v příspěvku na Facebooku, který zveřejnil den nato. „Zemřela v noci na mozkové aneurysma,“ sdělil. „Je to naprosto srdcervoucí zpráva.“

ČTĚTE TAKÉ: Legendě NHL v Izraeli létají nad hlavou rakety. Gretzkého nenáviděl, Jágra měl za spratka

Náhlé úmrtí Danielové předtím oznámil její bývalý univerzitní sportovní tým Cal Poly Kalifornské polytechnické státní univerzity na Instagramu bez bližších informací o příčině, jak informoval i web CNN Prima NEWS. Danielová byla talentovaná atletka. Vynikala zejména v běhu na krátkých tratích. Letos úspěšně dokončila magisterské studium.

Aneurysma neboli výduť je lokální vyboulení cévy, které vzniká v důsledku oslabení nebo poškození cévní stěny, uvádí Národní zdravotnický informační portál. Může se objevit kdekoliv v těle, avšak nejčastěji postihuje právě cévy v mozku, jako se tomu údajně stalo i v případě mladé atletky.

Pokud výduť praskne v cévách zásobujících mozek, může to skončit i fatálně. Stav vyžaduje okamžitou léčbu.

Problém se navíc většinou nepodaří odhalit dříve, než dojde ke zmíněnému prasknutí. Většinou se obejde bez příznaků. Varovat může náhle nastupující extrémně silná bolest hlavy, ztuhlost krku nebo nevolnost a zvracení.

MOHLI JSTE PŘEHLÉDNOUT: Chlapec s jednou rukou ohromuje ve fotbale. Dřu víc než ostatní, říká a pro ostatní má radu

Páčil sa Vám článok? Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie