Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Záhadné úmrtí Češky v Chorvatsku. Policie zveřejnila první detaily případu

„I přes obětavou práci a úsilí všech záchranářů je výsledek pátrání tragický a politováníhodný,“ sdělili příslušníci horské služby v příspěvku na svých facebookových stránkách. Tělo zesnulé Češky bylo nalezeno v neděli ráno pomocí pátracího dronu. ČTĚTE TAKÉ: V chorvatském Dubrovníku unikly do moře výkaly. Okolí přístavu zamořil nesnesitelný zápach Česká občanka se pohřešovala již od pátečního večera, informuje […]
Menej ako 1 min. min.

„I přes obětavou práci a úsilí všech záchranářů je výsledek pátrání tragický a politováníhodný,“ sdělili příslušníci horské služby v příspěvku na svých facebookových stránkách. Tělo zesnulé Češky bylo nalezeno v neděli ráno pomocí pátracího dronu.

ČTĚTE TAKÉ: V chorvatském Dubrovníku unikly do moře výkaly. Okolí přístavu zamořil nesnesitelný zápach

Česká občanka se pohřešovala již od pátečního večera, informuje chorvatský deník Slobodna Dalmacija s odkazem na policejní pátrání, které po ní bylo vyhlášeno. Šestasedmdesátiletá seniorka měla odejít z vesnice Drvenik na Makarské riviéře a již se nevrátila. Příčina úmrtí zatím není známa.

Nejedná se o jediný případ úmrtí českého občana v Chorvatsku v letošním roce. V polovině června došlo k výbuchu auta, při němž zemřelo devítileté dítě a dvě ženy musely být s vážnými zraněními převezeny do nemocnice.

MOHLI JSTE PŘEHLÉDNOUT: Chystáte se do Chorvatska? Podívejte se, kde se vyplatí natankovat a na co si dát pozor

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie