Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Záhoráci sa bili, no na ďalšie body nedosiahli

Šieste kolo hádzanárskej extraligy poslalo Záhorákov na palubovku Bojníc, čo neveštilo vôbec jednoduché stretnutie. Predpoklady sa potvrdili a mužstvo zo Záhoria ťahalo za kratší koniec počas celého zápasu, skóre 26:39 z pohľadu hostí tak nie je ničím prekvapivým. O osude stretnutia rozhodol už prvý polčas, ktorý našim hádzanárom napriek veľkej snahe pritlačiť na kvalitnejšieho súpera vôbec nevyšiel a prehrali […]
Menej ako 1 min. min.

Šieste kolo hádzanárskej extraligy poslalo Záhorákov na palubovku Bojníc, čo neveštilo vôbec jednoduché stretnutie. Predpoklady sa potvrdili a mužstvo zo Záhoria ťahalo za kratší koniec počas celého zápasu, skóre 26:39 z pohľadu hostí tak nie je ničím prekvapivým.

O osude stretnutia rozhodol už prvý polčas, ktorý našim hádzanárom napriek veľkej snahe pritlačiť na kvalitnejšieho súpera vôbec nevyšiel a prehrali ho pomerne vysokým rozdielom 13:21. V 2. polčase to potom bolo len o márnej snahe Malaciek a Stupavy dostihnúť súpera, ktorý si však kontroloval pohodlný náskok.

Od úvodného hvizdu to bol pre nás náročný zápas. Naša obrana nefungovala tak, ako by mala, a zdalo sa, že hráme s prílišným rešpektom. Je sklamaním, že proti silnejším súperom nedokážeme ukázať náš skutočný potenciál a schopnosti. Pred nami je dlhá cesta, ale verím, že dokážeme zmeniť tento trend. Náš tím má potenciál hrať na oveľa vyššej úrovni. Sme súčasťou špičky tabuľky a máme ambície tam zostať. Musíme si ujasniť priority, pretože nás čakajú dva kľúčové zápasy v nasledujúcom týždni,“ uviedol po stretnutí tréner Záhorákov Bojan Čirič.

Záhoráci budú hrať v 7. kole extraligy najprv doma so Slovanom Modra a v 8. sa predstavia na južnom Slovensku a vycestujú na palubovku Nových Zámkov. Pobijú sa o ďalšie body, zatiaľ ich majú na konte štyri a balansujú medzi prvou šestkou a zvyškom súťaže.

HK Bojnice – HC Záhoráci 39:26 (21:13)

Zostava a góly HC Záhoráci: J. Rybár, Samardžija, Velebný – Dijamantović 2, Ristić 5, Valachovič 3, Vasović 3/1, Jánoš, Tóth 2, Žunić 1, Kovács 2, Konečný 3, Spasić 2/2, Prevaj 3, Krajčír

-mb-

Páčil sa Vám článok? Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie