Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Žák v Berlíně v první den školy spadl z lešení. Svědci slyšeli zoufalé volání o pomoc

Mladík se v pondělní večer potuloval po konstrukci, která obepínala základní školu Beatrix Potterové v Berlíně. Po chvíli ale došlo k neštěstí, když se žák z lešení zřítil, uvedl německý web Bild. Záchranná služba ho na místě ošetřila, a jelikož utrpěl vážná zranění, následoval transport do nemocnice. ČTĚTE TAKÉ: Schvaloval útok na fakultu, soud mu udělil trest. Jeho výši […]
Menej ako 1 min. min.

Mladík se v pondělní večer potuloval po konstrukci, která obepínala základní školu Beatrix Potterové v Berlíně. Po chvíli ale došlo k neštěstí, když se žák z lešení zřítil, uvedl německý web Bild. Záchranná služba ho na místě ošetřila, a jelikož utrpěl vážná zranění, následoval transport do nemocnice.

ČTĚTE TAKÉ: Schvaloval útok na fakultu, soud mu udělil trest. Jeho výši ovlivnila jedna maličkost

Z místa tragédie bylo předtím slyšet volání o pomoc, proto se kolemjdoucí a sousedé vydali na místo, kde chlapec ležel. Svědci dále uvedli, že viděli několik mladých lidí, jak z místa utíkají. Policie ale pracuje i s možností, že by se mohlo jednat o sebevraždu.

Podobný případ se odehrál před dvěma lety v německém Bilku, kdy několik žáků v rámci výtvarného projektu malovalo fasádu. Náhle se s nimi zřítilo lešení a jedna ze studentek si zlomila pánev.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Generace Z se bojí telefonovat. Její zástupci vysvětlili, proč jim volání působí úzkost

Páčil sa Vám článok? Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie