Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Zakáže Elon Musk zariadenia Apple?

Elon Musk súčasný vývoj sleduje s nevôľou. Technologický svet sa opäť dostáva do centra pozornosti s najnovšími správami o možnej integrácii ChatGPT do zariadení Apple. Ide o pokročilý jazykový model od OpenAI. Táto správa prichádza v čase, keď sa umelá inteligencia stáva čoraz viac súčasťou každodenného života. Integrácia ChatGPT do iPhonov a ďalších Apple zariadení […]
Menej ako 1 min. min.

Elon Musk súčasný vývoj sleduje s nevôľou. Technologický svet sa opäť dostáva do centra pozornosti s najnovšími správami o možnej integrácii ChatGPT do zariadení Apple. Ide o pokročilý jazykový model od OpenAI. Táto správa prichádza v čase, keď sa umelá inteligencia stáva čoraz viac súčasťou každodenného života. Integrácia ChatGPT do iPhonov a ďalších Apple zariadení by mohla znamenať veľký krok vpred v oblasti používateľskej interakcie a asistencie. Avšak, s touto novinkou prichádza aj potenciálne kontroverzia zo strany Elona Muska. Ten sa už dlhodobo vyjadruje kriticky k určitým aspektom umelej inteligencie.

ChatGPT a Apple

ChatGPT, vyvinutý spoločnosťou OpenAI, je jedným z najpokročilejších jazykových modelov súčasnosti. Je schopný generovať ľudsky čitateľné texty, odpovedať na otázky a dokonca viesť konverzácie na rôzne témy. Integrácia tohto modelu do zariadení Apple by mohla výrazne zlepšiť schopnosti Siri a poskytnúť používateľom ešte lepšie a presnejšie odpovede na ich otázky.

We’re partnering with Apple to integrate ChatGPT into iOS, iPadOS, and macOS—coming later this year: https://t.co/HP77fVO6gA

— OpenAI (@OpenAI) June 10, 2024

Použitie ChatGPT by mohlo znamenať, že iPhone a ďalšie Apple zariadenia budú schopné lepšie rozumieť prirodzenému jazyku a poskytovať inteligentnejšie odpovede. To by mohlo viesť k zlepšeniu používateľskej skúsenosti a zvýšeniu produktivity. Používatelia by mohli ľahšie nájsť informácie, riešiť problémy a dokonca vykonávať zložitejšie úlohy pomocou hlasových príkazov.

Elon Musk, zakladateľ spoločností Tesla a SpaceX, je známy svojimi obavami ohľadom vývoja umelej inteligencie. Musk sa opakovane vyjadril, že umelá inteligencia predstavuje potenciálne riziko pre ľudstvo, ak nebude správne riadená a regulovaná. V minulosti kritizoval OpenAI za ich prístup k vývoju pokročilých AI systémov a vyzýval na opatrnosť pri ich implementácii.

92%

Zarábaj aj ty na raste kryptomien.

Začni ich nakupovať na Binance a získaj 100 dolárový vstupný bonus.

Sponzorovaný obsah

Elon Musk a kritika AI

Správy o integrácii ChatGPT do zariadení Apple by mohli vyvolať reakciu zo strany Muska. Hoci neexistujú žiadne konkrétne informácie o jeho reakcii na túto novinku, je možné, že jeho vyjadrenie bude kritické. Už skôr Musk uviedol svoje obavy ohľadom bezpečnosti a etických otázok spojených s používaním pokročilých AI modelov v spotrebiteľských zariadeniach. Dokonca by to mohlo prerásť až k zákazu týchto zariadení.

Ak by sa integrácia ChatGPT do zariadení Apple stala realitou, mohla by mať významné dôsledky pre trh s technológiami a používateľov. Na jednej strane by to mohlo viesť k zlepšeniu používateľskej skúsenosti a zvýšeniu hodnoty Apple produktov. Používatelia by mohli profitovať z inteligentnejších a efektívnejších zariadení, ktoré by im uľahčili každodenné úlohy.

Integrácia ChatGPT do zariadení Apple predstavuje vzrušujúci vývoj v oblasti umelej inteligencie a používateľskej asistencie. Tento krok by mohol výrazne zlepšiť schopnosti Apple zariadení a poskytnúť používateľom inteligentnejšie a efektívnejšie nástroje na riešenie každodenných úloh. Avšak, potenciálna reakcia Elona Muska a ďalších kritikov by mohla otvoriť diskusie o bezpečnosti a etických otázkach spojených s používaním pokročilých AI modelov.

The post Zakáže Elon Musk zariadenia Apple? appeared first on KRYPTOMAGAZIN.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie