Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Zakládání rozsáhlých požárů je aktem džihádu, kterým se muslimové rádi chlubí (video)

Když se před lety ze strany různých islámských autorit objevila poprvé výzva k zakládání požárů v zemích káfirů, tak posléze bylo celkem jasné, kdo stojí za mnoha požáry zejména v Řecku, Itálii či Francii. V některých z uvedených zemí skutečně pachatele chytili při činu, nicméně ve většině případů se tyto požáry snažil establishment zneužít ke […]
Menej ako 1 min. min.

Když se před lety ze strany různých islámských autorit objevila poprvé výzva k zakládání požárů v zemích káfirů, tak posléze bylo celkem jasné, kdo stojí za mnoha požáry zejména v Řecku, Itálii či Francii.

V některých z uvedených zemí skutečně pachatele chytili při činu, nicméně ve většině případů se tyto požáry snažil establishment zneužít ke klimatické propagandě.

A nejde jen o lesní požáry. Ten, kdo stále věří, že katedrála Notre Dame v Paříži vyhořela nějakým „samovznícením,“ je přinejmenším naivní. Závěry zní, že je příčina neznámá. Lze předpokládat, že vyzrazení skutečné příčiny by vedlo k ještě většímu odporu Francouzů proti nekončící islamizaci.

Vloni došlo k rozsáhlým požárům v Řecku – a i tehdy to systém využil pro účely klimatické agendy. Nakonec se zjistilo, že za nimi stála skupina muslimů.

Nyní řádí již nějakou dobu lesní požáry v Indii – a mohamedáni se jimi pyšně chlubí ve videích na sociálních sítích. Vězte tedy, že pokud opět začnou s příchodem léta požáry v různých evropských obohacovaných zemích, v 90% případů půjde o tentýž důvod.

Ostatně, včera již proběhl jakýsi „trénink,“ když tlupa muslimů zapálila berlínskou radnici. Na zdech ohořelé radnice mimo jiné stálo: „Osvoboďte Hamás“ nebo „Pozor Berlín, spálíme ho“.

Ale vraťme se do Indie, kde dochází k rozsáhlým lesním požárům.

V Indii je islamizace ve vyšší fázi než v Evropě, ale lze odhadnout, že do této fáze se dostávají i v některých západoevropských zemích, včetně již zmíněného Německa.

V této fázi, kdy je islamizace alespoň části území nezvratná, již není zapotřebí takíja (přetvářka), muslimové se svými činy v souvislosti s džihádem nijak netají.

Žhářství poskytuje muslimům nákladově efektivní a nenáročnou metodu, jak způsobit oběti, ekonomické škody a rozšířený strach v komunitách.

Masivní lesní požár se přehnal přes Pauri Garhwal v indickém Uttarákhandu a zanechal za sebou spoušť. Plameny, které pohltily tisíce stromů, zasadily těžkou ránu životnímu prostředí v regionu.

Tato zoufalá situace odráží širší krizi, která se ve státě rozvíjí, kde se lesní požáry rozšířily do obytných oblastí a zhoršily již tak závažný dopad.

Závažnost těchto požárů podtrhuje jejich viditelnost z vesmíru, což svědčí o rozsáhlých škodách na životním prostředí způsobených zničením více než tisíce hektarů lesní půdy.

Je tragické, že zprávy o úmrtích zvyšují závažnost situace. Uprostřed této katastrofy však požáry vyvolaly v mnoha lidech pochybnosti, zda je zakládají osamělí džihádisté, nebo ti, kdo plní rozkazy islámských teroristických skupin k ohnivému džihádu.

Uttarakhand Police have arrested following people for starting fire in Pauri Garhwal forest of Uttarakhand:

Mohammad Nurul
Feroz Alam
Shalem
Nazefar Alam
Mosar Alam

All were working as labour in Uttarakhand. pic.twitter.com/ZDoAf7Zfef

— Incognito (@Incognito_qfs) May 3, 2024

Objevilo se video, na kterém dva jednotlivci diskutují o zakládání požárů v lese. Ve videu jeden říká: „Konečně, chlapi, zakládáme požáry. Hrajeme si s ohněm, to je to, co děláme. Hrajeme si s ohněm a pálíme hory. Spálíme i listí, které spadlo.“ Tito jedinci tvrdí, že jsou z Biháru.

Migrants from Bihar burn forest in Uttarakhand and say “We will burn down entire forest, dont challenge Biharis”

बिहार से आए प्रवासी ने उत्तराखण्ड के जंगल में आग लगाई।
और कहा कि „ हम सभी जंगलों को जला देंगे, बिहारियो को चैलेंज मत करना।#Uttrakhand #Bihar pic.twitter.com/5LuOY6q5jR

— Arvind Chandra (@ArvindChandra8) May 3, 2024

Zatímco indická státní vláda ani žádná vládní agentura na video ještě formálně nereagovala, lesní požáry nadále pustoší regiony od Garhwalu po Kumaon. Tyto požáry zničily nejen stromy a vegetaci, ale také vedly ke ztrátě volně žijících živočichů.

Plameny způsobily škody ve výši přibližně 24 milionů ₹ (32 876,71 USD). Podle zpráv si lesní požáry za posledních deset let vyžádaly životy 18 osob a zanechaly po sobě 75 zraněných.

Lesní správa je ostražitá a v souvislosti s lesními požáry zatýká. Pět muslimských dělníků z Biháru, identifikovaných jako Mosar Alam, Nazifar Alam, Noorul, Saleem a Firoz Alam, bylo zadrženo za zakládání požárů v lesích poblíž Nagdev Range Khirsu.

Byly proti nim podány žaloby podle lesních zákonů za škody na majetku. Kromě toho bylo 11 osob zatčeno lesním oddělením a policejním oddělením v okrese za zakládání požárů v lesích. Policie slíbila, že se chystají další zatýkání.

Uvádí se, že „muži byli přistiženi při činu lesním úřadem, když zapalovali les“. Kromě toho bylo v mobilních telefonech těchto osob nalezeno také mnoho videí, na kterých bylo vidět, jak zapalují les a natáčejí z toho videa.

उत्तराखंड के जंगलों में आग लगाने के केस में मोसार आलम, नाजेफर आलम, नुरुल, सलीम और फिरोज आलम के रूप में हुई है। ये यहाँ मजदूरी का काम करते थे।

ये जंगल में आग लगाते हुए रंगे हाथ वन विभाग को मिले थे। 

इन दरिंदों के मोबाइल से कई वीडियो भी मिले जिसमें यह जंगल में आग लगाकर उसका… pic.twitter.com/uQsbkNiVHS

— Jitendra pratap singh (@jpsin1) May 4, 2024

Dne 26. července 2020 zveřejnilo mediální centrum Al-Hayat podporující ISIS na svém kanálu Telegram čtyřminutové video s názvem „Podněcovat věřící.“ Video povzbuzuje muslimy k provádění džihádistických teroristických útoků a konkrétně poukazuje na lesní požáry jako na jeden z nejúčinnějších typů útoků proti káfirům.

Vypravěč propagoval výhody zakládání lesních požárů, jako je velké množství nemuslimů, které můžete zabít, a škody ve výši stovek milionů dolarů, které jim můžete způsobit. Vypravěč povzbuzoval muslimy, aby byli při zakládání ohňů opatrní, aby na sebe neupozorňovali a aby se zbavili všech forem důkazů:

Až se budete vracet z místa svého požehnaného útoku, bezpečně zlikvidujte vše, co může být použito jako důkaz, že jste to byli vy, kdo zapálil oheň. Možná vás budou podezřívat a sledovat vaši polohu. Neexistuje však žádný důkaz, že jste to měli v úmyslu, a nic, čím byste za to mohli být zodpovědní, kromě zápalek nebo zapalovače, kde je kapsa téměř prázdná.

Po této výzvě došlo k mnoha požárům po celé Evropě, které byly záhy využity establishmentem pro klimatickou propagandu.

Ovšem podobné výzvy k zakládání požárů padly i dříve – a byly vyslyšeny. Tehdy způsobili žháři například i ničivé požáry v USA.

Během požárů v Kalifornii v roce 2018 příznivci al-Káidy – která má dlouhou historii propagace žhářství – šířili zpravodajské fotografie z požárů s veršem z Koránu: „Budou se vás ptát na hory. Rci: „Pán můj je rozptýlí jako popel!“

Tedy k zakládání požárů na dobývaných územích vyzývá přímo Korán, což je velmi důležitý fakt, neboť většina muslimů se jím slepě řídí.

Pokud tedy během letošního léta opět zaznamenáte zprávy o mohutných lesních požárech v Řecku, Itálii, Francii, Německu či v jiných budoucích chalífátech, pak si vzpomeňte, že možná až s 90% jistotou za tím stojí ti, kteří Evropu údajně obohacují…

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie