Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Zakrýva šediny a zahusťuje obočie. Babička sa vyzná! Tento trik používa už roky

30.3.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Pixel-Shot). Bujné, zdravé vlasy bez šedín sú snom mnohých žien. Ukazuje sa, že pomocou jednoduchého triku ho môžete rýchlo premeniť na skutočnosť. A môžete sa pritom postarať o svoje obočie. Stačí použiť starý babičkin trik. O čo ide? Zakrýva šediny a zahusťuje obočie.Foto: shutterstock/Pixel-Shot Vaše police sú preplnené kondicionérmi, […]
3 min.

30.3.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Pixel-Shot).

Bujné, zdravé vlasy bez šedín sú snom mnohých žien. Ukazuje sa, že pomocou jednoduchého triku ho môžete rýchlo premeniť na skutočnosť. A môžete sa pritom postarať o svoje obočie. Stačí použiť starý babičkin trik. O čo ide?

Zakrýva šediny a zahusťuje obočie.
Foto: shutterstock/Pixel-Shot

Vaše police sú preplnené kondicionérmi, maskami, olejmi, farbami, nechýbajú séra a drahé šampóny, ale vlasy vám stále nerastú a objavili sa strieborné pramene? Zabudnite na hotové výrobky. Namiesto toho použite tajomstvo krásnych prameňov, ktoré používali naše babičky. Šialený účes a tmavé, výrazné obočie sú zaručené.

Aké sú výhody cibule pre vlasy a obočie? Zabudnite na šedivé vlasy

Domáce kozmetické tipy sú stále obľúbené a triky, ktoré používajú babičky a matky, sú často účinnejšie ako hotové výrobky. Niet divu, že ich dnes tak radi používame. S ich pomocou si môžete ľahko a zvyčajne aj lacno poradiť s väčšinou kozmetických problémov. Ako prirodzene skryť šediny, urobiť vlasy hustými a zdravými a obočie krásne zvýrazniť a stmaviť? Tajomstvo spočíva v cibuli. Ako ju používať?

Aké sú výhody cibule pre vlasy a obočie?
Foto: Pixabay/Erbs55

Ako si pripraviť cibuľovú masku na vlasy? Je to triviálne jednoduché

Cibuľa je nielen chutná a zdravá zelenina, ale aj liek na mnohé problémy s krásou. Môžete ju úspešne použiť aj pri starostlivosti o vlasy a obočie. Ak bojujete s prvými šedinami, vyrobte si domácu masku, v ktorej hrá hlavné husle. Dve malé cibule ošúpte, nakrájajte na plátky a blanšírujte (alebo nastrúhajte) na hladkú kašu, ktorú potom na 20 minút naneste na hlavu. Trochu vmasírujte aj do obočia. Pre ešte lepší účinok schovajte pramene pod čiapku a zabaľte do uteráka. Po uplynutí času opláchnite studenou vodou a umyte šampónom ako zvyčajne. Zbavíte sa tak nepríjemného zápachu. Samozrejme, nezabudnite pred prvým použitím cibuľovej masky urobiť test senzibilizácie.

Ako si vyrobiť domáci prípravok na rast vlasov? Všetko, čo potrebujete, je cibuľa

Maska nie je jediným spôsobom použitia cibule v starostlivosti o vlasy. Okrem toho si môžete pripraviť aj cibuľové potieranie. Nastrúhajte malú cibuľu, vložte ju do gázy a šťavu dobre vyžmýkajte do misky. Tú použijete na výrobu spoľahlivej kozmetiky. Aj tu si nezabudnite urobiť alergický test. Ak je všetko v poriadku, stačí ju krúživými pohybmi vmasírovať do pokožky hlavy a nechať pôsobiť 20 až rovných 60 minút. Nakoniec opláchnite studenou vodou a umyte si hlavu ako zvyčajne. Používajte maximálne dvakrát týždenne, ale zakaždým si pripravte novú kozmetiku, pretože nie je vhodná na skladovanie. Prvé výsledky zaznamenáte po mesiaci. Vaše vlasy budú viditeľne vyživené a objaví sa mnoho nových vlasov.

Nastrúhajte malú cibuľu, vložte ju do gázy a šťavu dobre vyžmýkajte do misky. Tú použijete na výrobu spoľahlivej kozmetiky.
Foto: shutterstock/Ksu Shachmeister

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Zabudnite na farby a kaderníkov. Zalejte vriacou vodou a urobte si 20-minútovú farbu na šediny doma

Kokosový olej na vlasy. Áno alebo nie? Ak patríte do tejto skupiny, radšej sa mu vyhnite

The post Zakrýva šediny a zahusťuje obočie. Babička sa vyzná! Tento trik používa už roky appeared first on Vášeň v tebe.

Páčil sa Vám článok? Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie