Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Zamestnanci Mestského úradu a Technických služieb v Gabčíkove sa zapojili do čistenia Dunaja

Združenie Žitnoostrovský Naturpark spoločne s oddelením Mestského úradu a Technických služieb v Gabčíkove sa rozhodli zaujať aktívnu úlohu v ochrane životného prostredia prostredníctvom programu čistenia brehov rieky Dunaj. Ako informuje mesto Gabčíkovo, ich spoločná iniciatíva zdôrazňuje dôležitosť zachovania čistoty a zdravia tohto vodného toku, ktorý má kľúčový význam pre miestnu ekosystém a komunitu. Zamestnanci Mestského […]
Menej ako 1 min. min.

Združenie Žitnoostrovský Naturpark spoločne s oddelením Mestského úradu a Technických služieb v Gabčíkove sa rozhodli zaujať aktívnu úlohu v ochrane životného prostredia prostredníctvom programu čistenia brehov rieky Dunaj.

Ako informuje mesto Gabčíkovo, ich spoločná iniciatíva zdôrazňuje dôležitosť zachovania čistoty a zdravia tohto vodného toku, ktorý má kľúčový význam pre miestnu ekosystém a komunitu.

Zamestnanci Mestského úradu a Technických služieb v Gabčíkove sa aktívne zapojili do čistiacich aktivít, ktoré majú za cieľ odstrániť odpad a nečistoty z brehov Dunaja. Ich úsilie a nasadenie sú dôkazom lokálnej angažovanosti a starostlivosti o životné prostredie.

Tieto spoločné snahy sú dôležité nielen pre estetický vzhľad okolia, ale aj pre zachovanie ekologickej rovnováhy v regióne. Čistý Dunaj znamená nielen zlepšené životné podmienky pre rastliny a živočíchy, ale aj lepšiu kvalitu života pre miestnych obyvateľov.

Je povzbudivé vidieť, ako miestne organizácie a samosprávy preberajú iniciatívu a spolupracujú na riešení environmentálnych výziev. Tieto čistiacie aktivity sú príkladom toho, ako spoločným úsilím môžeme prispieť k udržateľnému rozvoju a ochrane našej planéty.

© Slovenský večerník/ilustračné foto

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie