Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Zapácha vaša chladnička? Stačí do nej dať tento produkt

25.6.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/goffkein.pro). Predstavte si, že otvoríte chladničku a začujete výrazný zápach, ktorý vás prinúti ju okamžite zavrieť. Bez ohľadu na to, aký ste poriadkumilovný, nepríjemný zápach z chladničky je problém, ktorý pozná takmer každý. Rozmýšľali ste niekedy nad tým, ako s ním účinne bojovať? Máme pre vás dobrú správu! Tu […]
Menej ako 1 min. min.

25.6.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/goffkein.pro).

Predstavte si, že otvoríte chladničku a začujete výrazný zápach, ktorý vás prinúti ju okamžite zavrieť. Bez ohľadu na to, aký ste poriadkumilovný, nepríjemný zápach z chladničky je problém, ktorý pozná takmer každý. Rozmýšľali ste niekedy nad tým, ako s ním účinne bojovať? Máme pre vás dobrú správu! Tu je niekoľko domácich prostriedkov, ktoré vás zbavia nepríjemného zápachu z chladničky. Sú také jednoduché, že tomu nebudete veriť!

Zapácha vaša chladnička? Stačí do nej dať tento produkt.
Foto: shutterstock/goffkein.pro

Pravdepodobne sa pýtate, čo spôsobuje tento zápach. Niekedy je to konkrétny výrobok, ktorý stačí odstrániť, ale často nedokážeme identifikovať zdroj nepríjemného zápachu. Naše riešenie? Domáce pohlcovače zápachu!

Prvým na zozname spoľahlivých pohlcovačov zápachu je jedlá sóda. Stačí umiestniť niekoľko čajových lyžičiek na tanier alebo do otvorenej škatuľky v chladničke a… zápach zmizne! Tak jednoduché. Ale tým to nekončí. Máme pre vás ďalšie triky!

Máte radi kávu? Vaša chladnička tiež! Mletá káva je ďalším skvelým pohlcovačom zápachu. Len ju nezabudnite vymieňať najmenej raz týždenne.

Stačí umiestniť niekoľko čajových lyžičiek na tanier alebo do otvorenej škatuľky v chladničkea zápach zmizne.
Foto: Pixabay/NatureFriend

Ako pohlcovač zápachu dobre fungujú aj citrusové plody. Citrón alebo pomaranč je jednoduchý spôsob, ako neutralizovať nepríjemné pachy v chladničke. Jednoducho vložte rozkrojené ovocie alebo kôru dovnútra. Len nezabudnite, že ovocie sa pomerne rýchlo kazí, takže ak na ňom uvidíte stopy plesne, určite ho vyhoďte.

Ako pohlcovač zápachu dobre fungujú aj citrusové plody.
Foto: pexels.com/Delphine Hourlay

Ďalším spojencom v boji proti zápachu je jablko. Problém pomôže odstrániť olúpané ovocie nakrájané na štvrtiny. V ideálnom prípade nahraďte jablko každý deň čerstvým.

Toto sú len niektoré z domácich prostriedkov, ako sa zbaviť nepríjemného zápachu v chladničke. Môžete vyskúšať aj pohlcovače vyrobené z prášku do pečiva, klinčekov, aktívneho uhlia alebo dokonca mačacieho steliva. Prečo teda strácať čas hľadaním hotových pohlcovačov zápachu v obchode, keď si ich môžete ľahko vyrobiť sami doma? Stačí len trochu vynaliezavosti.

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Jedna minúta práce. Zmiešajte so soľou a vyčistite drez. Naposledy sa takto leskol tesne po kúpe

Už sa nemusím obávať plesní v kúpeľni. Jediné, čo som musela urobiť, bolo umiestniť tieto kvety

The post Zapácha vaša chladnička? Stačí do nej dať tento produkt appeared first on Vášeň v tebe.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie