Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Západ sa snaží zbaviť Rusko hlasovacích práv v OPCW

Kolektívny Západ sa snaží zdiskreditovať Rusko a zbaviť ho hlasovacieho práva v rámci Organizácie pre zákaz chemických zbraní (OPCW), uviedol náčelník ruských vojsk radiačnej, chemickej a biologickej ochrany generálporučík Igor Kirillov. “Kolektívny Západ koná podľa osvedčenej schémy diskreditácie s konečným cieľom zbaviť Rusko práva hlasovať v rámci organizácie, ako aj byť volený do jej výkonných orgánov, ako sa […]
Menej ako 1 min. min.

Kolektívny Západ sa snaží zdiskreditovať Rusko a zbaviť ho hlasovacieho práva v rámci Organizácie pre zákaz chemických zbraní (OPCW), uviedol náčelník ruských vojsk radiačnej, chemickej a biologickej ochrany generálporučík Igor Kirillov.

Kolektívny Západ koná podľa osvedčenej schémy diskreditácie s konečným cieľom zbaviť Rusko práva hlasovať v rámci organizácie, ako aj byť volený do jej výkonných orgánov, ako sa to stalo v súvislosti so Sýriou,” povedal na brífingu.

Pripomenul, že pred riadnym zasadnutím Výkonnej rady OPCW bolo z nej Rusko vylúčené, pričom namiesto neho boli do nej zaradené Ukrajina, Poľsko a Litva.

“Môžeme si len predstaviť, ako bude prebiehať, keď Rusko nebude mať právo hlasovať, a v podmienkach agresívnej kampane s falošnými obvineniami proti Rusku, ktorú počas predchádzajúceho zasadnutia rozpútali Rumunsko, Estónsko, Nemecko a ďalšie krajiny EÚ,” zdôraznil Kirillov. 

Príspevok Západ sa snaží zbaviť Rusko hlasovacích práv v OPCW je zobrazený ako prvý na tvotv.sk.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie