Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Zápis detí do materských škôl v meste Štúrovo pre školský rok 2024/2025

Chceme vás s radosťou informovať, že blíži sa čas, kedy budete môcť zapísať vaše deti do materských škôl v zriaďovacej pôsobnosti mesta Štúrovo pre školský rok 2024/2025. Zápis sa uskutoční v dňoch 13. a 14. mája 2024, a to od 8:00 do 16:00 hodín. Ako informuje mesto Štúrovo, adresy materských škôl, kde sa zápis bude […]
Menej ako 1 min. min.

Chceme vás s radosťou informovať, že blíži sa čas, kedy budete môcť zapísať vaše deti do materských škôl v zriaďovacej pôsobnosti mesta Štúrovo pre školský rok 2024/2025. Zápis sa uskutoční v dňoch 13. a 14. mája 2024, a to od 8:00 do 16:00 hodín.

Ako informuje mesto Štúrovo, adresy materských škôl, kde sa zápis bude konať, sú nasledovné:

Materská škola – Óvoda, Bartókova 38, Štúrovo
Materská škola – Óvoda, Družstevný rad 22, Štúrovo
Materská škola s vyučovacím jazykom maďarským – Óvoda, Lipová 2, Štúrovo

Rodičia majú možnosť zapísať svoje deti do materskej školy podľa vlastného výberu. Rozhodujúce je najmä umiestnenie v blízkosti bydliska, špecifické požiadavky rodičov alebo pedagogický prístup školy.

Bližšie informácie o podmienkach zápisu, ako aj o špecifických požiadavkách a možnostiach, vám radi poskytnú riaditeľky jednotlivých materských škôl. Prosíme, aby ste sa s nimi v prípade záujmu o zápis do materskej školy skontaktovali.

Zápis detí do materských škôl je dôležitým míľnikom v živote každého dieťaťa, a preto sa snažíme vytvoriť prostredie, kde sa budú cítiť bezpečne, milo a podporovaní vo svojom vývoji.

Tešíme sa na vás a vaše deti na zápise do materských škôl a veríme, že spoločne vytvoríme pre naše najmenšie obyvateľov príjemné a stimulujúce prostredie.

© Slovenský večerník/ilustračné foto

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie