Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Zapojte sa do kampane “Do práce na bicykli 2024” a podporte ekologickú a zdravú dopravu

V týchto dňoch sa na Slovensku otvára možnosť zapojiť sa do kampane, ktorá zvýrazňuje význam ekologickej, zdravej a finančne výhodnej dopravy do zamestnania. Kampani s názvom "Do práce na bicykli 2024" sa môžu zúčastniť občania rôznych miest, vrátane našeho mesta. Cieľom kampane je podpora alternatívnych spôsobov dopravy ako je cyklistika, pešia chôdza alebo využívanie verejnej […]
Menej ako 1 min. min.

V týchto dňoch sa na Slovensku otvára možnosť zapojiť sa do kampane, ktorá zvýrazňuje význam ekologickej, zdravej a finančne výhodnej dopravy do zamestnania.

Kampani s názvom “Do práce na bicykli 2024” sa môžu zúčastniť občania rôznych miest, vrátane našeho mesta. Cieľom kampane je podpora alternatívnych spôsobov dopravy ako je cyklistika, pešia chôdza alebo využívanie verejnej dopravy, čím nielenže prispievame k ochrane životného prostredia, ale aj zlepšujeme svoje zdravie a šetríme financie.

Ako informuje mesto Šahy, princíp súťaže je jednoduchý – počas mesiaca júna dochádzať do práce prostredníctvom uvedených ekologických spôsobov dopravy. Registrácia je otvorená pre tímy zložené z 2 až 4 členov, ktorých môžete tvoriť so svojimi kolegami alebo priateľmi. Stačí sa zaregistrovať najneskôr do 7. júna na stránke dopracenabicykli.eu a už môžete byť súčasťou tejto iniciatívy.

Aj keď je kampaň primárne zameraná na bicyklovanie, do súťaže sa môžu zapojiť aj zamestnanci, ktorí dochádzajú do práce verejnou dopravou alebo pešo. Pre týchto účastníkov sú pripravené rovnaké zaujímavé ceny a zároveň sa zapoja do snahy o zlepšenie ekologickej bilancie a kvality života v našom meste.

Okrem podpory zdravého spôsobu dopravy a životného prostredia, účasť v kampani “Do práce na bicykli 2024” prináša aj spoločenský rozmer. Tímová spolupráca a podpora ekologickejších foriem dopravy prispieva k budovaniu pozitívnejšej a zdravšej pracovnej a mest­skej komunity.

Takže neváhajte a zapojte sa do tejto kampane. Buďte súčasťou zmeny, ktorá smeruje k udržateľnejšiemu a zdravšiemu spôsobu života, a zároveň získajte šancu vyhrať zaujímavé ceny. Každá malá zmena má veľký vplyv, a práve vaša účasť môže byť prvým krokom k lepšej budúcnosti.

© Slovenský večerník/ilustračné foto

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie