Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Zásoby ropy v USA rastú nad očakávania

Podľa informácií z portálu RTTNews pokračovali zásoby ropy v Spojených štátoch v minulom týždni vo významnom náraste, pričom objem tohto nárastu dokonca prevýšil predpoklady ekonómov takmer dvojnásobne. Federálny úrad pre energetické informácie (EIA) uviedol, že zásoby ropy v USA sa zvýšili o 2,7 milióna barelov za týždeň do 12. apríla. Toto tempo rastu je síce […]
Menej ako 1 min. min.

Podľa informácií z portálu RTTNews pokračovali zásoby ropy v Spojených štátoch v minulom týždni vo významnom náraste, pričom objem tohto nárastu dokonca prevýšil predpoklady ekonómov takmer dvojnásobne.

Federálny úrad pre energetické informácie (EIA) uviedol, že zásoby ropy v USA sa zvýšili o 2,7 milióna barelov za týždeň do 12. apríla. Toto tempo rastu je síce pomalšie v porovnaní s predchádzajúcim týždňom, kedy zásoby vzrástli o 5,8 milióna barelov, ale stále predčilo očakávania analytikov, ktorí počítali so zvýšením zásob len o 1,4 milióna až 1,6 milióna barelov.

Celkový objem zásob ropy v Spojených štátoch ku koncu minulého týždňa dosiahol približne 460 miliónov barelov, čo znamená, že sú takmer na úrovni 5-ročného priemeru pre toto obdobie roka. Tento vývoj naznačuje stabilizáciu zásob ropy v USA na relatívne vysokej úrovni.

©Slovenský večerník/ilustračné foto

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie