Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Zaujímavý prípad memecoinu DJT

Svetom kryptomien hýbe najnovšia kontroverzia týkajúca sa záhadného DJT coinu, meme tokenu založeného na blockchaine Solana. V centre tohto víru sú dve postavy: Martin Shkreli, neslávne známy ako „Pharma Bro“, a Barron Trump, najmladší syn bývalého amerického prezidenta Donalda Trumpa. Sága sa začala, keď on-chain detektív ZachXBT odhalil dôkazy naznačujúce, že za vytvorením mince DJT […]
2 min.

Svetom kryptomien hýbe najnovšia kontroverzia týkajúca sa záhadného DJT coinu, meme tokenu založeného na blockchaine Solana. V centre tohto víru sú dve postavy: Martin Shkreli, neslávne známy ako „Pharma Bro“, a Barron Trump, najmladší syn bývalého amerického prezidenta Donalda Trumpa.

Sága sa začala, keď on-chain detektív ZachXBT odhalil dôkazy naznačujúce, že za vytvorením mince DJT stojí Shkreli. Toto odhalenie prišlo krátko po tom, ako spoločnosť Arkham Intelligence vyhlásila odmenu 150 000 dolárov za informácie o nasadení tokenu DJT. Shkreli, ktorý si odsedel približne sedem rokov vo väzení za podvody s cennými papiermi a dostal pokutu 70 miliónov dolárov, sa odvážne vyjadril, že v tomto podniku nekonal sám. Tvrdí, že sa na tom podieľa aj 18-ročný Barron Trump, ktorý má súkromné kľúče k zmluve o tokene.

Dráma sa zintenzívnila, keď Shkreli v príspevku na X uviedol, že „Trump“ – s odkazom na Barrona Trumpa – drží kľúče od tokenovej zmluvy.

Shkreli ešte viac rozvíril hladinu, keď 18. júna na podujatí X Spaces tvrdil, že bývalý americký prezident schválil projekt, na ktorom sa podieľalo celkovo 10 ľudí. Dokonca naznačil, že prebiehajú diskusie o možnom kótovaní TrumpCoinu na burze kryptomien Kraken.

Napriek kontroverzii okolo mince DJT jej hodnota za posledných 24 hodín vzrástla o 29 % a v čase písania tohto článku sa obchodovala za 0,015 USD. Trhová kapitalizácia aktíva v súčasnosti dosahuje 165 miliónov USD, pričom denný objem obchodov je 9 miliónov USD.

Tento rozvíjajúci sa príbeh vyvoláva množstvo otázok o legitímnosti a budúcnosti mince DJT. Poukazuje tiež na nepredvídateľnú povahu meme tokenov a ich schopnosť upútať pozornosť verejnosti, či už vďaka skutočnému záujmu alebo čistej kontroverzii. Keďže kryptografická komunita pozorne sleduje, skutočný príbeh, ktorý sa skrýva za mincou DJT, sa naďalej odhaľuje a mnohí sa zamýšľajú nad dôsledkami pre širší trh s kryptomenami a zúčastnené osoby.

Zdroj: cryptonews

Príspevok Zaujímavý prípad memecoinu DJT je zobrazený ako prvý na Kryptoblog24.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie