Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Zaváhajú aj automobiloví experti: Spoznáte menej známe automobilky iba podľa loga?

Rozširujúca sa elektromobilita otvorila „vstupné dvere“ aj pre absolútnych nováčikov v produkcii vozidiel. Okrem toho sa do Európy čoraz viac dostávajú aj automobily čínskych značiek, ktoré sa snažia poraziť zavedenú domácu konkurenciu nízkou cenou a zároveň bohatou výbavou. Na cestách preto už dnes môžeme nájsť mnohé modely, ktoré laici i menej zorientovaní fanúšikovia áut nemusia […]
Menej ako 1 min. min.

Rozširujúca sa elektromobilita otvorila „vstupné dvere“ aj pre absolútnych nováčikov v produkcii vozidiel. Okrem toho sa do Európy čoraz viac dostávajú aj automobily čínskych značiek, ktoré sa snažia poraziť zavedenú domácu konkurenciu nízkou cenou a zároveň bohatou výbavou.

Na cestách preto už dnes môžeme nájsť mnohé modely, ktoré laici i menej zorientovaní fanúšikovia áut nemusia úplne poznať. Bude ich však pribúdať. V kvíze nižšie sme si pre vás pripravili niekoľko automobiliek, ktoré musíte spoznať výhradne podľa ich „maskovaného“ loga.

Mnohé patria k novým na našom trhu alebo menej známym, no nájdete tam aj stálice. Veľa výrobcov pritom nedávno pozmenilo svoje logá, modernizovalo ich a zatraktívnili. Berte to preto na vedomie pri určovaní správnej odpovede, možno totiž ide len o vylepšené logo, ktoré inak dávno dokonale poznáte. Každopádne, drvivá väčšina je už dnes pôsobiaca aj na Slovensku.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie