Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Zaznělo na protestu zemědělců v Bruselu: „Díky Ursule von der Leyenové jsou již cvrčci ve vašich sušenkách a chlebu“ (video)

V úterý proběhla v Bruselu demonstrace zemědělců z různých zemí Evropy. Během ní zaznělo mnoho kritiky směrem k likvidační EU, jejímž cílem je zlikvidovat evropskou prosperitu a vyměnit obyvatelstvo. Celý protest svolala a také vedla farmářská skupina z Holandska, jejíž čelní představitelka se na protestu velmi ostře vyjádřila směrem k politice EU a nezapomněla upozornit […]
Menej ako 1 min. min.

V úterý proběhla v Bruselu demonstrace zemědělců z různých zemí Evropy. Během ní zaznělo mnoho kritiky směrem k likvidační EU, jejímž cílem je zlikvidovat evropskou prosperitu a vyměnit obyvatelstvo.

Celý protest svolala a také vedla farmářská skupina z Holandska, jejíž čelní představitelka se na protestu velmi ostře vyjádřila směrem k politice EU a nezapomněla upozornit na to, co Brusel za vašimi zády provádí.

Poté, co Farmářské obranné síly (FDF) oznámily mezinárodní demonstraci zemědělců, byla zahájena pomlouvačná kampaň, kterou vedli politici a média.

„Byli jsme obviněni z toho, že jsme protievropští, extremisté a pachatelé násilí,“ řekla během úterního protestu v Bruselu tajemnice Sieta van Keimpemaová. „Špinavé lži.“

Poznamenala, že Evropská komise, Rada a Parlament by měly sledovat cíle EU, včetně podpory hospodářské prosperity, sociálního pokroku, vysoké zaměstnanosti a ochrany práv a zájmů evropských občanů. Tyto cíle byly v posledních letech zahozeny.

Van Keimpema dodala, že šéfka EU Ursula von der Leyenová byla občanům EU vnucena politickými hrami. „Přímo z nedemokratického, totalitního Světového ekonomického fóra Klause Schwaba – ‚pronikneme do kabinetů‘.“

„Lidé byli zavíráni a vylučováni, bylo jim vyhrožováno a byli pronásledováni. To vše je v rozporu s pravdou, v rozporu s našimi lidskými právy. Kromě toho jsme se museli vypořádat s válkou na východních hranicích, nárůstem kriminality, bezprecedentní migrační krizí, úbytkem živobytí.

To vše v rámci této Komise. Byla zavedena Zelená dohoda, která vystavuje zemědělce a občany EU zmenšujícím se ekonomikám, chudobě, zvyšuje ceny potravin a pohonných hmot a vážně ohrožuje živobytí,“ shrnula Van Keimpema.

„Falešná konkurence s cílem zlikvidovat zemědělské podniky v EU a vehnat všechny občany EU do náruče supervelmocí, které určují, zda jíme, co jíme a kdy. Chemicky vyráběné umělé maso, umělé nápoje, které mají imitovat mléčné výrobky, ale nemají žádnou nutriční hodnotu, GMO zelenina a cvrčci.

Ve vašich sušenkách a chlebu jsou již 3 procenta cvrččí mouky, aniž by to bylo uvedeno na obalu. Je to také osobní rozhodnutí paní von der Leyenové.“

„Zemědělci přijeli do Bruselu z celé Evropy, aby získali zpět svou Evropu. Chceme žít ve svobodě. Chceme se rozhodovat sami, což je naše právo,“ uzavřela Van Keimpema.

Kompletní protest, včetně všech vystoupení zemědělců z různých zemí, najdete ve videu níže:

Heel veel trekkers vanmiddag in Brussel bij het protest tegen het afbraakbeleid van de globalistische EU!! pic.twitter.com/EHZZ3pmsCO

— Kees (@Kees71234) June 4, 2024

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie