Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Zděšení kvůli portrétu princezny Kate. Tu příšernost kreslilo osmileté dítě? ptají se lidé

Autorka portrétu, britsko-zambijská umělkyně Hannah Uzorová, se při tvorbě inspirovala videem sdíleným v březnu, v němž princezna Kate oznámila, že jí byla diagnostikována rakovina. Dílo má vzdávat hold její odvaze a důstojnosti. Obraz zachycuje Kate Middletonovou na prvním státním banketu za vlády krále Karla III. v londýnském Buckinghamském paláci 22. listopadu 2022 během státní návštěvy Spojeného […]
Menej ako 1 min. min.

Autorka portrétu, britsko-zambijská umělkyně Hannah Uzorová, se při tvorbě inspirovala videem sdíleným v březnu, v němž princezna Kate oznámila, že jí byla diagnostikována rakovina. Dílo má vzdávat hold její odvaze a důstojnosti. Obraz zachycuje Kate Middletonovou na prvním státním banketu za vlády krále Karla III. v londýnském Buckinghamském paláci 22. listopadu 2022 během státní návštěvy Spojeného království prezidenta Jižní Afriky Cyrila Ramaphosa, popsal server The Express. Nový portrét princezny z Walesu se má objevit na obálce červencového čísla časopisu Tatler.

ČTĚTE TAKÉ: Kate se potýká s vysilujícími vedlejšími účinky chemoterapie. Přichází o vlasy, tvrdí média

„Je důležité zachytit duši člověka. Strávila jsem spoustu času studiem jejích fotografií a videí. Viděla jsem ji s rodinou, na diplomatických návštěvách, veslovat nebo mezi dětmi v hospici,“ uvedla Uzorová.

Podobizna manželky následníka trůnu nikterak nenadchla královskou redaktorku časopisu The Times. „Moc nevím, co k tomu mám říct, snad jenom hmm,“ napsala na platformě X Kate Manseyová.

A radost neměla ani většina komentujících na sociální síti Instagram, kde byl obraz uveřejněn. „Vůbec se jí nepodobá,“ napsal jeden z fanoušků královské rodiny. „Absolutně to nevypadá jako princezna,“ přidal se další.

Jiný z komentujících se pak dotázal, proč magazín Tatler takto „příšerný“ obraz vůbec hodlá publikovat. „Hrozný portrét princezny z Walesu. Kdo schválil, aby byl na obálce?“ nechápal.

Někteří pod příspěvkem i zavtipkovali. „Vyhrálo snad osmileté dítě školní cenu za namalování portrétu princezny z Walesu?“ „Ne každý umělec může malovat portréty, a tohle je důkaz,“ zaznělo dále v komentářích.

Mezi komentáři ale zazněly i pozitivní reakce. „Ten portrét se mi líbí. Je originální a vystihuje ducha princezny. Úžasná umělkyně. Lidé se musí dívat dál než na povrch,“ okomentovala uživatelka.

Rozporuplné reakce vyvolal i nedávno odhalený oficiální portrét krále Karla III., kterému stejně jako princezně byla nedávno diagnostikována rakovina.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Karel III. byl otevřený, Kate vyvolala negaci. Expertka zhodnotila přístup královské rodiny

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie