Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Zdrava – druhý mozog č. 4

www.slovanskenoviny.sk/rss Naši Predkovia boli viac v súlade so Zemou. Tí, ktorí lovili, konzumovali mäso zvierat a výsledok využívali v prvom rade masívnym množstvom fyzickej aktivity. Ak dnes človek nevykazuje takú fyzickú aktivitu a denne skonzumuje porciu grilovačky a zabudne na rastlinnú stravu, tak je jasné, k čomu to skôr či neskôr povedie. Pri dnešnom sedavom […]
Menej ako 1 min. min.

www.slovanskenoviny.sk/rss

Naši Predkovia boli viac v súlade so Zemou. Tí, ktorí lovili, konzumovali mäso zvierat a výsledok využívali v prvom rade masívnym množstvom fyzickej aktivity. Ak dnes človek nevykazuje takú fyzickú aktivitu a denne skonzumuje porciu grilovačky a zabudne na rastlinnú stravu, tak je jasné, k čomu to skôr či neskôr povedie. Pri dnešnom sedavom spôsobe života môže kyslé prostredie spôsobené takouto mäsitou stravou vo veľkej miere prispieť k nevysvetliteľnej miere stresu a hlavne karmickej záťaži.

Navyše veľké a inteligentné zvieratá, ako napríklad kravy, vopred vedia o svojej blížiacej sa záhube. Každé zviera to cíti. Nemyslite si, že sú hlúpe. Že kura, ktoré je držané pred zabitím, netuší, čo sa bude diať. Prežívajú intenzívny stres, ktorý spôsobuje, že sa im v tele vytvára obrovské množstvo kyslého obsahu. Naši Predkovia to vedeli, a preto existuje špeciálny Obrad, ktorý pomáha, po prvé, veľmi humánne a bez stresu pre zviera ho zabiť, a po druhé, uľahčiť pohyb jeho Karmického znovuzrodenia po Zlatej ceste Evolúcie.

Nemali by sme si však myslieť, že ak to pomôže zvieratám, pomôže to karmickému zaťaženiu človeka. Nie. Ale ak je tu otázka prežitia…Je dovolené a potrebné jesť mäso, ak sa potrebujete zahriať, alebo ak vykonávate neustálu fyzickú aktivitu. Je hlúpe to nerobiť, pretože môžete zomrieť alebo vystaviť telo stresu. Zamyslite sa nad tým.

V tele existujú určité mechanizmy. Ide o cyklus, ktorým človečenský systém prejde za 40-41 dní. Toto hovoria aj moderní vedci. V každom takomto cykle sú tri dni, kedy telo človeka nepotrebuje poživeň. Zvláštna „náhoda“ modernej vedy a VÉD, však? To, čo Naši Predkovia robili nie jedno tisícročie, ale desiatky stoviek tisícročí, vedci zistili až teraz. A to všetko platí pre druhý ľudský mozog.

Ak si človek uvedomuje, ako funguje jeho telo, jeho kozmický “skafander”, potom bude mať pocit, že v určitý deň telo nepotrebuje poživeň. A Naši Predkovia určili tento deň. Je to SEDMICA (Čistá Sedmica).

V Sedmicu PRAVoslávni Ingliani nepríjmajú poživeň , nemilujú sa, nepoužívajú vulgárne výrazy, snažia sa prežiť tento deň v rozjímaní a tichu. A to sa deje nielen u ľudí. Deň, keď nám telo povie: „Nebudem jesť“, je Sedmica. Toto je očistný deň.

Ak niektorí ľudia nedokážu prežiť deň bez poživne, potom môžete v tento deň použiť napríklad ovocie a zeleninu, teda poživeň, ktoré nie je karmicka ťažká. Ak človek požíva nikotín, kávu alebo niečo podobné, potom je v dnešnej dobe nevyhnutné zdržať sa aj tohto. Je tiež potrebné, aby sa všetci zdržali cukru. Je jedno či je hnedý, biely, trstinový alebo kokosový. Veľa ľudí totiž v dnešnej dobe zabudlo, že je to stále len CUKOR. Nech je akýkoľvek. Kryštálová mriežka cukru a kryštálová mriežka heroínu sú veľmi podobné.

Ku Sedmici je potrebné pripraviť svoje telo k uvedomeniu. V prvú Sedmicu je lepšie skonzumovať čo najviac vody s ovocím a zeleninou a neskôr počas tohto jednodňového Pôstu odmietnuť aj túto poživeň. To prinesie veľké výhody, a čo je najdôležitejšie, poskytne to uvedomenie si a rozdelí karmickú záťaž, ktorá sa odrába v Sedmicu. To znamená, že v iné dni jete mäso a v Sedmicu to všetko vynulujete absenciou príjmu poživne. 

z prednášky : Любомiръ Тай-Мыр

Príspevok Zdrava – druhý mozog č. 4 je zobrazený ako prvý na .

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie