Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Zdravotný stav premiéra Fica sa zlepšil, potvrdili lekári

Zdravotný stav premiéra Roberta Fica (Smer-SD) sa po minulotýždňovom útoku subjektívne zlepšil. Potvrdil to v sobotu tím ošetrujúcich lekárov. Informoval o tom tlačový odbor Úradu vlády SR. “Po dnešnom konzíliu tím ošetrujúcich lekárov potvrdil subjektívne zlepšenie zdravotného stavu predsedu vlády SR Roberta Fica,” uviedli z úradu vlády. Premiér je hospitalizovaný vo Fakultnej nemocnici s poliklinikou […]
Menej ako 1 min. min.

Zdravotný stav premiéra Roberta Fica (Smer-SD) sa po minulotýždňovom útoku subjektívne zlepšil. Potvrdil to v sobotu tím ošetrujúcich lekárov. Informoval o tom tlačový odbor Úradu vlády SR.

“Po dnešnom konzíliu tím ošetrujúcich lekárov potvrdil subjektívne zlepšenie zdravotného stavu predsedu vlády SR Roberta Fica,” uviedli z úradu vlády. Premiér je hospitalizovaný vo Fakultnej nemocnici s poliklinikou F. D. Roosevelta v Banskej Bystrici.

Minister vnútra Matúš Šutaj Eštok (Hlas-SD) doplnil, že premiér je informovaný o situácii v krajine. Jeho stav je stabilizovaný. Minister zatiaľ nemá informácie o jeho možnom návrate do výkonu funkcie. “Ako ho poznám, určite sa bude snažiť o návrat čo najskôr,” povedal v relácii RTVS Sobotné dialógy.

Fico podľa neho potrebuje pokoj. Myslí si, že banskobystrická nemocnica mu poskytuje priestor na čo najlepšie zotavenie.

Premiéra vážne postrelil 71-ročný muž po výjazdovom rokovaní vlády v Handlovej, ktoré bolo 15. mája. Páchateľa vzal Špecializovaný trestný súd do vyšetrovacej väzby

Páčil sa Vám článok? Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie