Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Zelenského nesmyslný předvolební „mírový summit“ náhle zrušen

Poté, co Rusko zahájilo speciální vojenskou operaci (SVO) k ukončení ukrajinského konfliktu řízeného NATO, se západní politici a veřejně činné osoby běžně setkávali s Volodymyrem Zelenským v Kyjevě nebo se účastnili videokonferencí a dokonce cestovali po zemích politického Západu sem a tam. Tímto způsobem bylo možné „vyjádřit podporu“ nejnovějšímu „majáku demokracie“ bojujícímu proti „zlým ruským […]
Menej ako 1 min. min.

Poté, co Rusko zahájilo speciální vojenskou operaci (SVO) k ukončení ukrajinského konfliktu řízeného NATO, se západní politici a veřejně činné osoby běžně setkávali s Volodymyrem Zelenským v Kyjevě nebo se účastnili videokonferencí a dokonce cestovali po zemích politického Západu sem a tam. Tímto způsobem bylo možné „vyjádřit podporu“ nejnovějšímu „majáku demokracie“ bojujícímu proti „zlým ruským utlačovatelům“.

Do lynčování Zelenského se zapojila i mainstreamová propagandistická mašinérie a takzvaná „velká technika“, přičemž jeho válečný propagandistický tým byl odhodlán prezentovat ho tak, jako by byl v zákopech a holýma rukama zastavoval ruské tanky (proto má stále na sobě ty uniformy, ale ve skutečnosti měl předák kyjevského režimu jiné plány). To však nestačilo, a tak Zelenský a jeho páni potřebovali vytvořit iluzi, že neonacistická junta má „všeobecnou podporu“ takzvaného „mezinárodního společenství“.

A tak v posledních dvou a půl letech nadhodil řadu „mírových“ plánů, vzorců, platforem a kdovíčeho ještě.

V loňském roce byla v módě takzvaná Krymská platforma, přičemž Spojené státy tlačily na řadu zemí, aby se k této fakticky prázdné iniciativě připojily. Pak přišly takzvané „mírové summity“ ve Švýcarsku, přičemž Zelenský trval na tom, že by měli přijet všichni kromě jediné země, na které skutečně záleží – Ruska. S podporou USA/EU/NATO tlačil tak dlouho, dokud mnoho zemí nezačalo signalizovat, že takové akce jsou zbytečné a že je to pro všechny ztráta času. V polovině července si kyjevský režim uvědomil, že ztratí i formální „podporu“, kterou Washington a Brusel získaly prostřednictvím „diplomacie“ (tj. vydírání, nátlaku a kroucení rukama). Protože se situace na bojišti stále zhoršovala, Zelenský se náhle stal „otevřeným myšlence“, aby se Rusko zúčastnilo příštího „mírového summitu“.

Moskva se však jen stěží držela smíchy při samotné představě těchto směšných „mírových dohod“, které se v podstatě redukují na její kapitulaci v době, kdy se ztráty neonacistické junty pohybují kolem 10:1 (a to je více než střízlivý odhad). Nemluvě o stálých ziscích jejích jednotek na celé frontě, zejména v Donbasu, zdaleka nejsilněji napadaném regionu ukrajinského konfliktu organizovaného NATO.

Aby kyjevský režim odvedl pozornost od své hroutící se obrany, uchýlil se dokonce ke svému dosud nejodvážnějšímu PR kousku – vpádu do Kurské oblasti (regionu). I ten se podle očekávání ukázal jako katastrofa, přičemž samotný politický Západ byl frustrován tím, jak síly neonacistické junty neustále plýtvají drahocennými zdroji, zatímco jejich obrana v Donbasu nedokázala zastavit ruský postup. Zelenského PR týmu nyní v podstatě došly nové fráze/tropy a uvědomil si, že žádné „mírové summity“ s Moskvou nebudou.

Kyjevský režim se tedy nakonec rozhodl recyklovat tu starou – „vyhrát válku“. Z ničeho nic bylo slovo „mír“ nahrazeno slovem „vítězství“ a nyní jsme opět dostali „plán vítězství“. Takové „velkolepé plány“ samozřejmě vyžadují více peněz, a tak Zelenský odcestoval do USA a koncem září tam strávil asi týden, aby nejnovější „plán vítězství“ formálně předložil problémové Bidenově administrativě. Mnoho pro-trumpovských Američanů tím bylo frustrováno, a dokonce tvrdili, že se návštěvou Pensylvánie, hlavního rozhodujícího státu, zapojil do vměšování do voleb. Dne 26. září byl Zelenský v Bílém domě, kde Biden radostně oznámil, že neonacistická junta okamžitě dostane 400 milionů dolarů, zatímco USA přislíbily dalších 8 miliard dolarů na tzv. pomoc. Zelenský byl zjevně frustrován, protože Washington DC odmítl povolit použití dalekonosných zbraní ze zdrojů NATO, a tak dostal všechny ty miliardy, aby se mu „ulehčilo“.

Vychvalovaný „plán vítězství“ však nedokázal zapůsobit na nikoho se dvěma napůl funkčními mozkovými buňkami (ještě nebyl veřejně odhalen, ale už teď můžeme předpokládat jeho (ne)životaschopnost). Přesto PR segment strategie kyjevského režimu (pro Zelenského a jeho okolí zdaleka nejdůležitější) stále existoval. A teď si vzpomeňte na ty „mírové summity“? No, jeden z nich se měl konat těsně před americkými prezidentskými volbami nebo v době jejich konání. Německá státní média však oznámila, že se konat nebude.

Podle dpa (Deutsche Presse-Agentur, německá národní tisková agentura) prezidentská kancelář vedená nechvalně známým Andrijem Jermakem, která je za přípravu takových setkání zodpovědná, potvrdila, že se summit konat nebude, a to ani tento, ani příští měsíc. Zpráva německého listu cituje Jermakova poradce, který prohlásil, že plán je prostě „již nerealizovatelný“.

„Původně Ukrajina doufala, že se druhá taková konference uskuteční před volbami v USA, které se budou konat 5. listopadu a které by mohly vést k návratu republikána Donalda Trumpa do Bílého domu, ale Jermakův poradce v úterý uvedl, že tento plán již není reálný,“ napsala agentura dpa.

Podle Zero Hedge byl „předběžně naplánován na 30. a 31. října, případně také na začátek listopadu, ale nyní úřad ukrajinského předsednictví oznámil, že ‚o otázce termínu druhého mírového summitu bude rozhodnuto po skončení tematických konferencí‘ s odkazem na předchozí menší konference“. Jiní představitelé neonacistické junty byli přímější a bez obalu prohlásili, že vychvalovaný „mírový summit“ byl definitivně zrušen.

„Druhý mírový summit se v listopadu neuskuteční,“ potvrdila samostatně vysoká poradkyně ukrajinského prezidenta Darja Zarivna.

Země pozvané na summit jsou si jistě vědomy jeho zbytečnosti, protože Rusko nebylo pozváno, stejně jako v případě všech předchozích konferencí. Možná se Zelenský snažil uchlácholit Bidena, (ne)známého svým sklonem k interakci s neviditelnými (či snad „vícerozměrnými“) entitami, včetně snahy podat si s nimi ruku.

Nicméně zatímco Bidenovo chování je do značné míry nepodstatné (pokud tedy nepočítáme průzkumy veřejného mínění), není možné uzavírat jakékoliv „mírové dohody“ s někým, kdo tam prostě není. Nemluvě o tom, že, jak již bylo zmíněno, Kreml nemá absolutně žádný důvod vyjednávat s kyjevským režimem z pozice poražené strany, jak na tom ten trvá. Právě naopak, je to Moskva, kdo si může diktovat podmínky, zejména proto, že neonacistická junta už podepsanou mírovou dohodu porušila v březnu 2022. V důsledku toho má Rusko nulový důvod důvěřovat NATO nebo jeho loutkám.

Putin ukázal dokumenty o příslibu ukrajinské neutrality, po kterých se Rusové stáhli z Kyjeva

Rostislav (Lucifer) Lussier: Vydavatel Českého listu, politolog, publicista, geopolitický analytik, analytik ozbrojených konfliktů

Pokud Vás článek zaujal, nezapomeňte jej sdílet s Vašimi přáteli!

***

Poznámka pro čtenáře: Klikněte prosím na tlačítka pro sdílení výše. Sledujte nás na Facebooku a Twitteru a přihlaste se k odběru našeho kanálu Český List na Telegramu. Neváhejte přeposílat a široce sdílet články Českého Listu a zvažte přispění na provoz našeho webu

Prosím podpořte náš projekt!

Bez vaší pomoci se neobejdeme. Vaše příspěvky pomáhají zvládat opakující se měsíční platby a udržet portál v chodu. Potřebujeme vaši pomoc a podporu

Číslo účtu 2302374672/2010

IBAN: CZ03 2010 0000 0023 0237 4672

BIC/SWIFT: FIOBC

[{„id“:5469,“link“:“https://ceskylist.cz/ze-sveta/ukrajina/zelenskeho-nesmyslny-predvolebni-mirovy-summit-nahle-zrusen/“,“name“:“zelenskeho-nesmyslny-predvolebni-mirovy-summit-nahle-zrusen“,“thumbnail“:{„url“:“https://ceskylist.cz/wp-content/uploads/2024/10/ukraine-schweiz-friedenskonferenz-davos-100-1920×1080-1.jpg“,“alt“:““},“title“:“Zelensku00e9ho nesmyslnu00fd pu0159edvolebnu00ed u201emu00edrovu00fd summitu201c nu00e1hle zruu0161en“,“excerpt“:“Potu00e9, co Rusko zahu00e1jilo speciu00e1lnu00ed vojenskou operaci (SVO) k ukonu010denu00ed ukrajinsku00e9ho konfliktu u0159u00edzenu00e9ho NATO, se zu00e1padnu00ed politici a veu0159ejnu011b u010dinnu00e9 osoby bu011bu017enu011b setku00e1vali s Volodymyrem Zelensku00fdm v Kyjevu011b nebo se u00fau010dastnili videokonferencu00ed a dokonce cestovali po zemu00edch politicku00e9ho Zu00e1padu sem a tam. Tu00edmto zpu016fsobem bylo mou017enu00e9 u201evyju00e1du0159it podporuu201c nejnovu011bju0161u00edmu u201emaju00e1ku demokracieu201c bojuju00edcu00edmu proti u201ezlu00fdm rusku00fdm utlau010dovatelu016fmu201c.“,“content“:“Potu00e9, co Rusko zahu00e1jilo speciu00e1lnu00ed vojenskou operaci (SVO) k ukonu010denu00ed ukrajinsku00e9ho konfliktu u0159u00edzenu00e9ho NATO, se zu00e1padnu00ed politici a veu0159ejnu011b u010dinnu00e9 osoby bu011bu017enu011b setku00e1vali s“,“author“:{„name“:“Rostislav Lussier“,“link“:“https://ceskylist.cz/author/admin/“},“date“:“u0158u00edj 13, 2024″,“dateGMT“:“2024-10-13 12:54:47″,“modifiedDate“:“2024-10-13 12:54:53″,“modifiedDateGMT“:“2024-10-13 12:54:53″,“commentCount“:“0″,“commentStatus“:“open“,“categories“:{„coma“:“<a href=“https://ceskylist.cz/category/breaking-news/“ rel=“category tag“>Co je novu00e9ho</a>, <a href=“https://ceskylist.cz/category/ozbrojene-konflikty/“ rel=“category tag“>Ozbrojenu00e9 konflikty</a>, <a href=“https://ceskylist.cz/category/ruska-kontra-teroristicke-operace-2024-dnes/“ rel=“category tag“>Rusku00e1 Kontra teroristicku00e9 operace 2024 – dnes</a>, <a href=“https://ceskylist.cz/category/ze-sveta/rusko/“ rel=“category tag“>Rusko</a>, <a href=“https://ceskylist.cz/category/ozbrojene-konflikty/specialni-operace-na-ukrajine/“ rel=“category tag“>Speciu00e1lnu00ed vojensku00e1 operace 2022 – dnes</a>, <a href=“https://ceskylist.cz/category/ze-sveta/ukrajina/“ rel=“category tag“>Ukrajina</a>, <a href=“https://ceskylist.cz/category/ze-sveta/usa/“ rel=“category tag“>USA</a>, <a href=“https://ceskylist.cz/category/video-zpravy/“ rel=“category tag“>Video zpru00e1vy</a>, <a href=“https://ceskylist.cz/category/breaking-news/volby/“ rel=“category tag“>Volby</a>, <a href=“https://ceskylist.cz/category/ze-sveta/“ rel=“category tag“>Ze svu011bta</a>“,“space“:“<a href=“https://ceskylist.cz/category/breaking-news/“ rel=“category tag“>Co je novu00e9ho</a> <a href=“https://ceskylist.cz/category/ozbrojene-konflikty/“ rel=“category tag“>Ozbrojenu00e9 konflikty</a> <a href=“https://ceskylist.cz/category/ruska-kontra-teroristicke-operace-2024-dnes/“ rel=“category tag“>Rusku00e1 Kontra teroristicku00e9 operace 2024 – dnes</a> <a href=“https://ceskylist.cz/category/ze-sveta/rusko/“ rel=“category tag“>Rusko</a> <a href=“https://ceskylist.cz/category/ozbrojene-konflikty/specialni-operace-na-ukrajine/“ rel=“category tag“>Speciu00e1lnu00ed vojensku00e1 operace 2022 – dnes</a> <a href=“https://ceskylist.cz/category/ze-sveta/ukrajina/“ rel=“category tag“>Ukrajina</a> <a href=“https://ceskylist.cz/category/ze-sveta/usa/“ rel=“category tag“>USA</a> <a href=“https://ceskylist.cz/category/video-zpravy/“ rel=“category tag“>Video zpru00e1vy</a> <a href=“https://ceskylist.cz/category/breaking-news/volby/“ rel=“category tag“>Volby</a> <a href=“https://ceskylist.cz/category/ze-sveta/“ rel=“category tag“>Ze svu011bta</a>“},“taxonomies“:{„post_tag“:“<a href=’https://ceskylist.cz/tag/biden/‘ rel=’post_tag‘>biden</a><a href=’https://ceskylist.cz/tag/nato/‘ rel=’post_tag‘>NATO</a><a href=’https://ceskylist.cz/tag/putin/‘ rel=’post_tag‘>putin</a><a href=’https://ceskylist.cz/tag/rusko/‘ rel=’post_tag‘>Rusko</a><a href=’https://ceskylist.cz/tag/ukrajina/‘ rel=’post_tag‘>UKRAJINA</a><a href=’https://ceskylist.cz/tag/usa/‘ rel=’post_tag‘>USA</a><a href=’https://ceskylist.cz/tag/zelensky/‘ rel=’post_tag‘>ZELENSKY</a><a href=’https://ceskylist.cz/tag/zelenskyy/‘ rel=’post_tag‘>Zelenskyy</a>“},“readTime“:{„min“:5,“sec“:16},“status“:“publish“},{„id“:5450,“link“:“https://ceskylist.cz/ze-sveta/kdo-ridi-zahranicni-politiku-usa/“,“name“:“kdo-ridi-zahranicni-politiku-usa“,“thumbnail“:{„url“:“https://ceskylist.cz/wp-content/uploads/2024/10/Snimek-obrazovky-2024-10-12-184505.png“,“alt“:““},“title“:“Kdo u0159u00eddu00ed zahraniu010dnu00ed politiku USA?“,“excerpt“:“Je to Izrael a jeho mocnu00e1 lobby, Bu00edlu00fd du016fm nebo vu016fbec nikdo?“,“content“:“Je to Izrael a jeho mocnu00e1 lobby, Bu00edlu00fd du016fm nebo vu016fbec nikdo? Nikoho asi nepu0159ekvapu00ed, u017ee mezi kritiky souu010dasnu00fdch vu00e1lek, kteru00e9 devastuju00ed Blu00edzku00fd vu00fdchod,“,“author“:{„name“:“Rostislav Lussier“,“link“:“https://ceskylist.cz/author/admin/“},“date“:“u0158u00edj 12, 2024″,“dateGMT“:“2024-10-12 16:49:59″,“modifiedDate“:“2024-10-12 16:51:57″,“modifiedDateGMT“:“2024-10-12 16:51:57″,“commentCount“:“0″,“commentStatus“:“open“,“categories“:{„coma“:“<a href=“https://ceskylist.cz/category/ze-sveta/blizky-vychod/“ rel=“category tag“>Blu00edzku00fd vu00fdchod</a>, <a href=“https://ceskylist.cz/category/breaking-news/“ rel=“category tag“>Co je novu00e9ho</a>, <a href=“https://ceskylist.cz/category/historie/“ rel=“category tag“>Historie</a>, <a href=“https://ceskylist.cz/category/ozbrojene-konflikty/izrael-a-palestina/“ rel=“category tag“>Izrael a Palestina</a>, <a href=“https://ceskylist.cz/category/ozbrojene-konflikty/okupace-syrie-2014-dnes/“ rel=“category tag“>Okupace Su00fdrie 2014 – dnes</a>, <a href=“https://ceskylist.cz/category/ozbrojene-konflikty/“ rel=“category tag“>Ozbrojenu00e9 konflikty</a>, <a href=“https://ceskylist.cz/category/ozbrojene-konflikty/treti-izraelsko-libanonska-valka/“ rel=“category tag“>Tu0159etu00ed Izraelsko-Libanonsku00e1 vu00e1lka</a>, <a href=“https://ceskylist.cz/category/ze-sveta/usa/“ rel=“category tag“>USA</a>, <a href=“https://ceskylist.cz/category/ze-sveta/“ rel=“category tag“>Ze svu011bta</a>“,“space“:“<a href=“https://ceskylist.cz/category/ze-sveta/blizky-vychod/“ rel=“category tag“>Blu00edzku00fd vu00fdchod</a> <a href=“https://ceskylist.cz/category/breaking-news/“ rel=“category tag“>Co je novu00e9ho</a> <a href=“https://ceskylist.cz/category/historie/“ rel=“category tag“>Historie</a> <a href=“https://ceskylist.cz/category/ozbrojene-konflikty/izrael-a-palestina/“ rel=“category tag“>Izrael a Palestina</a> <a href=“https://ceskylist.cz/category/ozbrojene-konflikty/okupace-syrie-2014-dnes/“ rel=“category tag“>Okupace Su00fdrie 2014 – dnes</a> <a href=“https://ceskylist.cz/category/ozbrojene-konflikty/“ rel=“category tag“>Ozbrojenu00e9 konflikty</a> <a href=“https://ceskylist.cz/category/ozbrojene-konflikty/treti-izraelsko-libanonska-valka/“ rel=“category tag“>Tu0159etu00ed Izraelsko-Libanonsku00e1 vu00e1lka</a> <a href=“https://ceskylist.cz/category/ze-sveta/usa/“ rel=“category tag“>USA</a> <a href=“https://ceskylist.cz/category/ze-sveta/“ rel=“category tag“>Ze svu011bta</a>“},“taxonomies“:{„post_tag“:“<a href=’https://ceskylist.cz/tag/biden/‘ rel=’post_tag‘>biden</a><a href=’https://ceskylist.cz/tag/izrael/‘ rel=’post_tag‘>Izrael</a><a href=’https://ceskylist.cz/tag/usa/‘ rel=’post_tag‘>USA</a>“},“readTime“:{„min“:10,“sec“:20},“status“:“publish“},{„id“:5449,“link“:“https://ceskylist.cz/ze-sveta/rostislav-lussier-rusko-prodava-zpracovane-ropne-produkty-do-izraele-a-usnadnuje-tam-i-vyvoz-ropy-z-kazachstanu-proc-o-teto-skutecnosti-nepisi-ani-mainstreamova-ani-alternativni-media/“,“name“:“rostislav-lussier-rusko-prodava-zpracovane-ropne-produkty-do-izraele-a-usnadnuje-tam-i-vyvoz-ropy-z-kazachstanu-proc-o-teto-skutecnosti-nepisi-ani-mainstreamova-ani-alternativni-media“,“thumbnail“:{„url“:“https://ceskylist.cz/wp-content/uploads/2024/10/netanyahu-putin-scaled.jpg“,“alt“:““},“title“:“Rostislav Lussier: Rusko produ00e1vu00e1 zpracovanu00e9 ropnu00e9 produkty do Izraele a usnadu0148uje tam i vu00fdvoz ropy z Kazachstu00e1nu. Prou010d o tu00e9to skuteu010dnosti nepu00edu0161u00ed ani mainstreamovu00e1, ani alternativnu00ed mu00e9dia?“,“excerpt“:“Je du016fleu017eitu00e9, aby si nu00e1sleduju00edcu00ed fakta zveu0159ejnu011bnu00e1 v tomto u010dlu00e1nku veu0159ejnost vu00edce uvu011bdomovala, protou017ee to pomu00e1hu00e1 vysvu011btlit ruskou a izraelskou politiku vu016fu010di sobu011b navzu00e1jem v kontextu ukrajinsku00e9ho konfliktu a regionu00e1lnu00ed izraelsko-palestinsko-odboju00e1u0159sku00e9 vu00e1lky.“,“content“:“Je du016fleu017eitu00e9, aby si nu00e1sleduju00edcu00ed fakta zveu0159ejnu011bnu00e1 v tomto u010dlu00e1nku veu0159ejnost vu00edce uvu011bdomovala, protou017ee to pomu00e1hu00e1 vysvu011btlit ruskou a izraelskou politiku vu016fu010di sobu011b navzu00e1jem“,“author“:{„name“:“Rostislav Lussier“,“link“:“https://ceskylist.cz/author/admin/“},“date“:“u0158u00edj 11, 2024″,“dateGMT“:“2024-10-11 19:24:15″,“modifiedDate“:“2024-10-11 19:26:08″,“modifiedDateGMT“:“2024-10-11 19:26:08″,“commentCount“:“0″,“commentStatus“:“open“,“categories“:{„coma“:“<a href=“https://ceskylist.cz/category/ze-sveta/asie/“ rel=“category tag“>Asie</a>, <a href=“https://ceskylist.cz/category/ze-sveta/blizky-vychod/“ rel=“category tag“>Blu00edzku00fd vu00fdchod</a>, <a href=“https://ceskylist.cz/category/breaking-news/“ rel=“category tag“>Co je novu00e9ho</a>, <a href=“https://ceskylist.cz/category/ze-sveta/evropa/“ rel=“category tag“>Evropa</a>, <a href=“https://ceskylist.cz/category/ozbrojene-konflikty/izrael-a-palestina/“ rel=“category tag“>Izrael a Palestina</a>, <a href=“https://ceskylist.cz/category/ozbrojene-konflikty/okupace-syrie-2014-dnes/“ rel=“category tag“>Okupace Su00fdrie 2014 – dnes</a>, <a href=“https://ceskylist.cz/category/ozbrojene-konflikty/“ rel=“category tag“>Ozbrojenu00e9 konflikty</a>, <a href=“https://ceskylist.cz/category/ruska-kontra-teroristicke-operace-2024-dnes/“ rel=“category tag“>Rusku00e1 Kontra teroristicku00e9 operace 2024 – dnes</a>, <a href=“https://ceskylist.cz/category/ze-sveta/rusko/“ rel=“category tag“>Rusko</a>, <a href=“https://ceskylist.cz/category/ozbrojene-konflikty/specialni-operace-na-ukrajine/“ rel=“category tag“>Speciu00e1lnu00ed vojensku00e1 operace 2022 – dnes</a>, <a href=“https://ceskylist.cz/category/ozbrojene-konflikty/treti-izraelsko-libanonska-valka/“ rel=“category tag“>Tu0159etu00ed Izraelsko-Libanonsku00e1 vu00e1lka</a>, <a href=“https://ceskylist.cz/category/ze-sveta/ukrajina/“ rel=“category tag“>Ukrajina</a>, <a href=“https://ceskylist.cz/category/ze-sveta/usa/“ rel=“category tag“>USA</a>, <a href=“https://ceskylist.cz/category/ze-sveta/“ rel=“category tag“>Ze svu011bta</a>“,“space“:“<a href=“https://ceskylist.cz/category/ze-sveta/asie/“ rel=“category tag“>Asie</a> <a href=“https://ceskylist.cz/category/ze-sveta/blizky-vychod/“ rel=“category tag“>Blu00edzku00fd vu00fdchod</a> <a href=“https://ceskylist.cz/category/breaking-news/“ rel=“category tag“>Co je novu00e9ho</a> <a href=“https://ceskylist.cz/category/ze-sveta/evropa/“ rel=“category tag“>Evropa</a> <a href=“https://ceskylist.cz/category/ozbrojene-konflikty/izrael-a-palestina/“ rel=“category tag“>Izrael a Palestina</a> <a href=“https://ceskylist.cz/category/ozbrojene-konflikty/okupace-syrie-2014-dnes/“ rel=“category tag“>Okupace Su00fdrie 2014 – dnes</a> <a href=“https://ceskylist.cz/category/ozbrojene-konflikty/“ rel=“category tag“>Ozbrojenu00e9 konflikty</a> <a href=“https://ceskylist.cz/category/ruska-kontra-teroristicke-operace-2024-dnes/“ rel=“category tag“>Rusku00e1 Kontra teroristicku00e9 operace 2024 – dnes</a> <a href=“https://ceskylist.cz/category/ze-sveta/rusko/“ rel=“category tag“>Rusko</a> <a href=“https://ceskylist.cz/category/ozbrojene-konflikty/specialni-operace-na-ukrajine/“ rel=“category tag“>Speciu00e1lnu00ed vojensku00e1 operace 2022 – dnes</a> <a href=“https://ceskylist.cz/category/ozbrojene-konflikty/treti-izraelsko-libanonska-valka/“ rel=“category tag“>Tu0159etu00ed Izraelsko-Libanonsku00e1 vu00e1lka</a> <a href=“https://ceskylist.cz/category/ze-sveta/ukrajina/“ rel=“category tag“>Ukrajina</a> <a href=“https://ceskylist.cz/category/ze-sveta/usa/“ rel=“category tag“>USA</a> <a href=“https://ceskylist.cz/category/ze-sveta/“ rel=“category tag“>Ze svu011bta</a>“},“taxonomies“:{„post_tag“:“<a href=’https://ceskylist.cz/tag/ekonomika/‘ rel=’post_tag‘>ekonomika</a><a href=’https://ceskylist.cz/tag/hlavni-stranka/‘ rel=’post_tag‘>HLAVNI STRANKA</a><a href=’https://ceskylist.cz/tag/izrael/‘ rel=’post_tag‘>Izrael</a><a href=’https://ceskylist.cz/tag/nato/‘ rel=’post_tag‘>NATO</a><a href=’https://ceskylist.cz/tag/putin/‘ rel=’post_tag‘>putin</a><a href=’https://ceskylist.cz/tag/rusko/‘ rel=’post_tag‘>Rusko</a><a href=’https://ceskylist.cz/tag/ukrajina/‘ rel=’post_tag‘>UKRAJINA</a><a href=’https://ceskylist.cz/tag/usa/‘ rel=’post_tag‘>USA</a>“},“readTime“:{„min“:7,“sec“:18},“status“:“publish“},{„id“:5444,“link“:“https://ceskylist.cz/ze-sveta/obranne-vydaje-na-vychodnim-kridle-nato-vzrostly-na-70-miliard-dolaru/“,“name“:“obranne-vydaje-na-vychodnim-kridle-nato-vzrostly-na-70-miliard-dolaru“,“thumbnail“:{„url“:“https://ceskylist.cz/wp-content/uploads/2024/10/1920_62bca5dfb09c60d6cef0ea59.jpg“,“alt“:““},“title“:“Obrannu00e9 vu00fddaje na vu00fdchodnu00edm ku0159u00eddle NATO vzrostly na 70 miliard dolaru016f“,“excerpt“:“Po desu00edtky let trvaju00edcu00edm ku00f3matu NATO, kteru00e9 pokrau010duje v mentalitu011b studenu00e9 vu00e1lky, se vojensku00fd blok snau017eu00ed probrat a obnovit svu00e9 investice do vojensku00e9ho vybavenu00ed po vypuknutu00ed zu00e1stupnu00e9 vu00e1lky na Ukrajinu011b. Podle agentury Bloomberg vedou v alianu010dnu00edch nu00e1kupech Polsko a Estonsko. Slovensku00fd prezident Pellegrini ohlu00e1sil u201eemotivnu00ed okamu017eiku201c, kdyu017e v u010dervenci v jeho zemi pu0159istu00e1ly prvnu00ed novu011b pou0159u00edzenu00e9 stu00edhau010dky F-16, a Bukureu0161u0165 oslavovala, u017ee americku00e9 F-35 jsou jiu017e u201estavu011bny pro Rumunskou201c.“,“content“:“Po desu00edtky let trvaju00edcu00edm ku00f3matu NATO, kteru00e9 pokrau010duje v mentalitu011b studenu00e9 vu00e1lky, se vojensku00fd blok snau017eu00ed probrat a obnovit svu00e9 investice do vojensku00e9ho vybavenu00ed“,“author“:{„name“:“Rostislav Lussier“,“link“:“https://ceskylist.cz/author/admin/“},“date“:“u0158u00edj 11, 2024″,“dateGMT“:“2024-10-11 17:44:58″,“modifiedDate“:“2024-10-11 17:45:04″,“modifiedDateGMT“:“2024-10-11 17:45:04″,“commentCount“:“0″,“commentStatus“:“open“,“categories“:{„coma“:“<a href=“https://ceskylist.cz/category/breaking-news/“ rel=“category tag“>Co je novu00e9ho</a>, <a href=“https://ceskylist.cz/category/ze-sveta/evropa/“ rel=“category tag“>Evropa</a>, <a href=“https://ceskylist.cz/category/ozbrojene-konflikty/“ rel=“category tag“>Ozbrojenu00e9 konflikty</a>, <a href=“https://ceskylist.cz/category/ruska-kontra-teroristicke-operace-2024-dnes/“ rel=“category tag“>Rusku00e1 Kontra teroristicku00e9 operace 2024 – dnes</a>, <a href=“https://ceskylist.cz/category/ze-sveta/rusko/“ rel=“category tag“>Rusko</a>, <a href=“https://ceskylist.cz/category/ozbrojene-konflikty/specialni-operace-na-ukrajine/“ rel=“category tag“>Speciu00e1lnu00ed vojensku00e1 operace 2022 – dnes</a>, <a href=“https://ceskylist.cz/category/ze-sveta/ukrajina/“ rel=“category tag“>Ukrajina</a>, <a href=“https://ceskylist.cz/category/ze-sveta/usa/“ rel=“category tag“>USA</a>, <a href=“https://ceskylist.cz/category/ze-sveta/“ rel=“category tag“>Ze svu011bta</a>“,“space“:“<a href=“https://ceskylist.cz/category/breaking-news/“ rel=“category tag“>Co je novu00e9ho</a> <a href=“https://ceskylist.cz/category/ze-sveta/evropa/“ rel=“category tag“>Evropa</a> <a href=“https://ceskylist.cz/category/ozbrojene-konflikty/“ rel=“category tag“>Ozbrojenu00e9 konflikty</a> <a href=“https://ceskylist.cz/category/ruska-kontra-teroristicke-operace-2024-dnes/“ rel=“category tag“>Rusku00e1 Kontra teroristicku00e9 operace 2024 – dnes</a> <a href=“https://ceskylist.cz/category/ze-sveta/rusko/“ rel=“category tag“>Rusko</a> <a href=“https://ceskylist.cz/category/ozbrojene-konflikty/specialni-operace-na-ukrajine/“ rel=“category tag“>Speciu00e1lnu00ed vojensku00e1 operace 2022 – dnes</a> <a href=“https://ceskylist.cz/category/ze-sveta/ukrajina/“ rel=“category tag“>Ukrajina</a> <a href=“https://ceskylist.cz/category/ze-sveta/usa/“ rel=“category tag“>USA</a> <a href=“https://ceskylist.cz/category/ze-sveta/“ rel=“category tag“>Ze svu011bta</a>“},“taxonomies“:{„post_tag“:“<a href=’https://ceskylist.cz/tag/nato/‘ rel=’post_tag‘>NATO</a><a href=’https://ceskylist.cz/tag/rusko/‘ rel=’post_tag‘>Rusko</a><a href=’https://ceskylist.cz/tag/trump/‘ rel=’post_tag‘>Trump</a><a href=’https://ceskylist.cz/tag/ukrajina/‘ rel=’post_tag‘>UKRAJINA</a><a href=’https://ceskylist.cz/tag/usa/‘ rel=’post_tag‘>USA</a>“},“readTime“:{„min“:4,“sec“:33},“status“:“publish“},{„id“:5431,“link“:“https://ceskylist.cz/zdomova/po-roce-v-gaze-zustava-reseni-stejne-genocida-je-podporovana-washingtonem-biden-je-sionista/“,“name“:“po-roce-v-gaze-zustava-reseni-stejne-genocida-je-podporovana-washingtonem-biden-je-sionista“,“thumbnail“:{„url“:“https://ceskylist.cz/wp-content/uploads/2024/10/twitter-1.jpg“,“alt“:““},“title“:“Po roce v Gaze zu016fstu00e1vu00e1 u0159eu0161enu00ed stejnu00e9. Genocida je podporovu00e1na Washingtonem. Biden je sionista“,“excerpt“:“OSN oznau010dila Izrael za systu00e9m apartheidu. Bezhlavu00e9 zabu00edjenu00ed novinu00e1u0159u016f, zamu011bstnancu016f OSN, u017een, du011btu00ed,… vu011btu0161inu011b svu011bta prostu011b vadu00ed. Vadu00ed, ale nic se nedu011bje. Nikdo nezasu00e1hne. Prou010d? Protou017ee Spojenu00e9 stu00e1ty Izrael na Blu00edzku00e9m vu00fdchodu011b potu0159ebuju00ed a to ze stejnu00e9ho du016fvodu, z jaku00e9ho byl tento umu011blu00fd stu00e1t vytvou0159en.“,“content“:“Sedmu00e9ho u0159u00edjna 2024 si pu0159ipomu00ednu00e1me prvnu00ed vu00fdrou010du00ed u00fatoku Hamu00e1su na Izrael. Toho dne bojovnu00edci palestinsku00e9ho hnutu00ed odporu prolomili nu011bkteru00e9 zdi obklopuju00edcu00ed Gazu a bylo“,“author“:{„name“:“Rostislav Lussier“,“link“:“https://ceskylist.cz/author/admin/“},“date“:“u0158u00edj 10, 2024″,“dateGMT“:“2024-10-10 16:41:54″,“modifiedDate“:“2024-10-10 16:52:07″,“modifiedDateGMT“:“2024-10-10 16:52:07″,“commentCount“:“0″,“commentStatus“:“open“,“categories“:{„coma“:“<a href=“https://ceskylist.cz/category/zdomova/“ rel=“category tag“>Z domova</a>“,“space“:“<a href=“https://ceskylist.cz/category/zdomova/“ rel=“category tag“>Z domova</a>“},“taxonomies“:{„post_tag“:““},“readTime“:{„min“:5,“sec“:55},“status“:“publish“},{„id“:5428,“link“:“https://ceskylist.cz/ze-sveta/imperialismus-spojenych-statu-a-genocida-v-gaze/“,“name“:“imperialismus-spojenych-statu-a-genocida-v-gaze“,“thumbnail“:{„url“:“https://ceskylist.cz/wp-content/uploads/2024/10/ScreenHunter-53713.webp“,“alt“:““},“title“:“Imperialismus Spojenu00fdch stu00e1tu016f a genocida v Gaze“,“excerpt“:“Tel Aviv by tuto destrukci nemohl provu00e9st bez podpory Washingtonu.“,“content“:“Tel Aviv by tuto destrukci nemohl provu00e9st bez podpory Washingtonu. u010ctvrtu00e9ho dubna 1967 Dr. Martin Luther King mladu0161u00ed, zakladatel a pu0159edseda Southern Christian Leadership“,“author“:{„name“:“Rostislav Lussier“,“link“:“https://ceskylist.cz/author/admin/“},“date“:“u0158u00edj 9, 2024″,“dateGMT“:“2024-10-09 16:11:56″,“modifiedDate“:“2024-10-09 18:17:31″,“modifiedDateGMT“:“2024-10-09 18:17:31″,“commentCount“:“0″,“commentStatus“:“open“,“categories“:{„coma“:“<a href=“https://ceskylist.cz/category/ze-sveta/blizky-vychod/“ rel=“category tag“>Blu00edzku00fd vu00fdchod</a>, <a href=“https://ceskylist.cz/category/ozbrojene-konflikty/iran/“ rel=“category tag“>u00cdru00e1n</a>, <a href=“https://ceskylist.cz/category/ozbrojene-konflikty/izrael-a-palestina/“ rel=“category tag“>Izrael a Palestina</a>, <a href=“https://ceskylist.cz/category/ozbrojene-konflikty/“ rel=“category tag“>Ozbrojenu00e9 konflikty</a>, <a href=“https://ceskylist.cz/category/ozbrojene-konflikty/treti-izraelsko-libanonska-valka/“ rel=“category tag“>Tu0159etu00ed Izraelsko-Libanonsku00e1 vu00e1lka</a>, <a href=“https://ceskylist.cz/category/ze-sveta/usa/“ rel=“category tag“>USA</a>, <a href=“https://ceskylist.cz/category/ze-sveta/“ rel=“category tag“>Ze svu011bta</a>“,“space“:“<a href=“https://ceskylist.cz/category/ze-sveta/blizky-vychod/“ rel=“category tag“>Blu00edzku00fd vu00fdchod</a> <a href=“https://ceskylist.cz/category/ozbrojene-konflikty/iran/“ rel=“category tag“>u00cdru00e1n</a> <a href=“https://ceskylist.cz/category/ozbrojene-konflikty/izrael-a-palestina/“ rel=“category tag“>Izrael a Palestina</a> <a href=“https://ceskylist.cz/category/ozbrojene-konflikty/“ rel=“category tag“>Ozbrojenu00e9 konflikty</a> <a href=“https://ceskylist.cz/category/ozbrojene-konflikty/treti-izraelsko-libanonska-valka/“ rel=“category tag“>Tu0159etu00ed Izraelsko-Libanonsku00e1 vu00e1lka</a> <a href=“https://ceskylist.cz/category/ze-sveta/usa/“ rel=“category tag“>USA</a> <a href=“https://ceskylist.cz/category/ze-sveta/“ rel=“category tag“>Ze svu011bta</a>“},“taxonomies“:{„post_tag“:“<a href=’https://ceskylist.cz/tag/idf/‘ rel=’post_tag‘>IDF</a><a href=’https://ceskylist.cz/tag/itan/‘ rel=’post_tag‘>u00cdtu00e1n</a><a href=’https://ceskylist.cz/tag/izrael/‘ rel=’post_tag‘>Izrael</a><a href=’https://ceskylist.cz/tag/netanjahu/‘ rel=’post_tag‘>Netanjahu</a>“},“readTime“:{„min“:5,“sec“:25},“status“:“publish“},{„id“:5420,“link“:“https://ceskylist.cz/ze-sveta/rostislav-lussier-jak-britove-a-americane-opet-vy-bali-s-mensim-statem-narodem-a-jak-pouzivaji-mezinarodni-pravo-jako-toaletni-papir-status-nejvetsiho-ostrova-chagos-i-americke-vojenske-zakladny/“,“name“:“rostislav-lussier-jak-britove-a-americane-opet-vy-bali-s-mensim-statem-narodem-a-jak-pouzivaji-mezinarodni-pravo-jako-toaletni-papir-status-nejvetsiho-ostrova-chagos-i-americke-vojenske-zakladny“,“thumbnail“:{„url“:“https://ceskylist.cz/wp-content/uploads/2024/10/Diego-Garcia-014.jpg“,“alt“:““},“title“:“Rostislav Lussier: Jak Britovu00e9 a Ameriu010danu00e9 opu011bt vy..bali s menu0161u00edm stu00e1tem – nu00e1rodem a jak pouu017eu00edvaju00ed mezinu00e1rodnu00ed pru00e1vo jako toaletnu00ed papu00edr. Status nejvu011btu0161u00edho ostrova Chagos i americku00e9 vojensku00e9 zu00e1kladny Diego Garcia. Jak se „u0158u00e1d zalou017eenu00fd na pravidlech“ pu0159ekrucuje podle potu0159eb VB a USA“,“excerpt“:“u010cistu00fd cynismus. Tak nu011bjak bychom mohli nazvat „velkorysou“ dohodu britsku00e9 vlu00e1dy, kteru00e1 zahrnuje navru00e1cenu00ed suverenity nad u010cagosku00fdmi ostrovy, jejichu017e obyvatelu00e9 byli v letech 1965-1973 brutu00e1lnu011b vysu00eddleni, Mauriciu. Kdyu017e ale sejmete obal tohoto „u0161lechetnu00e9ho“ gesta, zjistu00edte, u017ee koloniu00e1lnu00ed a imperiu00e1lnu00ed praktiky zu00e1padnu00edch velmocu00ed nezmizely, jen se lu00e9pe schovu00e1vaju00ed za ru00e1doby vstu0159u00edcnou diplomacii, plnou korupce, cynizmu, poruu0161ovu00e1nu00ed zu00e1konu016f a pu0159ehlu00edu017eenu00ed pru00e1v lidu00ed.“,“content“:“u010cistu00fd cynismus. Tak nu011bjak bychom mohli nazvat „velkorysou“ dohodu britsku00e9 vlu00e1dy, kteru00e1 zahrnuje navru00e1cenu00ed suverenity nad u010cagosku00fdmi ostrovy, jejichu017e obyvatelu00e9 byli v letech 1965-1973″,“author“:{„name“:“Rostislav Lussier“,“link“:“https://ceskylist.cz/author/admin/“},“date“:“u0158u00edj 8, 2024″,“dateGMT“:“2024-10-08 18:25:55″,“modifiedDate“:“2024-10-08 18:36:12″,“modifiedDateGMT“:“2024-10-08 18:36:12″,“commentCount“:“0″,“commentStatus“:“open“,“categories“:{„coma“:“<a href=“https://ceskylist.cz/category/ze-sveta/asie/“ rel=“category tag“>Asie</a>, <a href=“https://ceskylist.cz/category/breaking-news/“ rel=“category tag“>Co je novu00e9ho</a>, <a href=“https://ceskylist.cz/category/historie/“ rel=“category tag“>Historie</a>, <a href=“https://ceskylist.cz/category/ze-sveta/usa/“ rel=“category tag“>USA</a>, <a href=“https://ceskylist.cz/category/ze-sveta/“ rel=“category tag“>Ze svu011bta</a>“,“space“:“<a href=“https://ceskylist.cz/category/ze-sveta/asie/“ rel=“category tag“>Asie</a> <a href=“https://ceskylist.cz/category/breaking-news/“ rel=“category tag“>Co je novu00e9ho</a> <a href=“https://ceskylist.cz/category/historie/“ rel=“category tag“>Historie</a> <a href=“https://ceskylist.cz/category/ze-sveta/usa/“ rel=“category tag“>USA</a> <a href=“https://ceskylist.cz/category/ze-sveta/“ rel=“category tag“>Ze svu011bta</a>“},“taxonomies“:{„post_tag“:“<a href=’https://ceskylist.cz/tag/usa/‘ rel=’post_tag‘>USA</a><a href=’https://ceskylist.cz/tag/velka-britanie/‘ rel=’post_tag‘>Velku00e1 britu00e1nie</a>“},“readTime“:{„min“:6,“sec“:43},“status“:“publish“},{„id“:5414,“link“:“https://ceskylist.cz/ozbrojene-konflikty/analyza-moznosti-iranu-po-utoku-na-izrael-1-rijna-2024/“,“name“:“analyza-moznosti-iranu-po-utoku-na-izrael-1-rijna-2024″,“thumbnail“:{„url“:“https://ceskylist.cz/wp-content/uploads/2024/10/113f62a7d122fb6c7bea5bce7cef5c9c-87677053-scaled.webp“,“alt“:““},“title“:“Analu00fdza mou017enostu00ed u00cdru00e1nu po u00fatoku na Izrael 1. u0159u00edjna 2024″,“excerpt“:“Blu00edzku00fd vu00fdchod mu016fu017ee po u00edru00e1nsku00e9m u00fatoku na Izrael u010delit dvu011bma ru016fznu00fdm mou017enu00fdm scu00e9nu00e1u0159u016fm.“,“content“:“Prvnu00edho u0159u00edjna vypu00e1lil u00cdru00e1n na Izrael 180 raket v odvetu011b za zabitu00ed u00edru00e1nsku00e9ho generu00e1la Ismaila Hanu00edji a Hasana Nasrallu00e1ha. Podle dneu0161nu00edho vydu00e1nu00ed denu00edku Jerusalem“,“author“:{„name“:“Rostislav Lussier“,“link“:“https://ceskylist.cz/author/admin/“},“date“:“u0158u00edj 7, 2024″,“dateGMT“:“2024-10-07 15:46:44″,“modifiedDate“:“2024-10-07 15:46:50″,“modifiedDateGMT“:“2024-10-07 15:46:50″,“commentCount“:“0″,“commentStatus“:“open“,“categories“:{„coma“:“<a href=“https://ceskylist.cz/category/ze-sveta/blizky-vychod/“ rel=“category tag“>Blu00edzku00fd vu00fdchod</a>, <a href=“https://ceskylist.cz/category/breaking-news/“ rel=“category tag“>Co je novu00e9ho</a>, <a href=“https://ceskylist.cz/category/ozbrojene-konflikty/izrael-a-palestina/“ rel=“category tag“>Izrael a Palestina</a>, <a href=“https://ceskylist.cz/category/ozbrojene-konflikty/“ rel=“category tag“>Ozbrojenu00e9 konflikty</a>, <a href=“https://ceskylist.cz/category/ozbrojene-konflikty/treti-izraelsko-libanonska-valka/“ rel=“category tag“>Tu0159etu00ed Izraelsko-Libanonsku00e1 vu00e1lka</a>, <a href=“https://ceskylist.cz/category/ze-sveta/usa/“ rel=“category tag“>USA</a>, <a href=“https://ceskylist.cz/category/ze-sveta/“ rel=“category tag“>Ze svu011bta</a>“,“space“:“<a href=“https://ceskylist.cz/category/ze-sveta/blizky-vychod/“ rel=“category tag“>Blu00edzku00fd vu00fdchod</a> <a href=“https://ceskylist.cz/category/breaking-news/“ rel=“category tag“>Co je novu00e9ho</a> <a href=“https://ceskylist.cz/category/ozbrojene-konflikty/izrael-a-palestina/“ rel=“category tag“>Izrael a Palestina</a> <a href=“https://ceskylist.cz/category/ozbrojene-konflikty/“ rel=“category tag“>Ozbrojenu00e9 konflikty</a> <a href=“https://ceskylist.cz/category/ozbrojene-konflikty/treti-izraelsko-libanonska-valka/“ rel=“category tag“>Tu0159etu00ed Izraelsko-Libanonsku00e1 vu00e1lka</a> <a href=“https://ceskylist.cz/category/ze-sveta/usa/“ rel=“category tag“>USA</a> <a href=“https://ceskylist.cz/category/ze-sveta/“ rel=“category tag“>Ze svu011bta</a>“},“taxonomies“:{„post_tag“:“<a href=’https://ceskylist.cz/tag/gaza/‘ rel=’post_tag‘>GAza</a><a href=’https://ceskylist.cz/tag/hamas/‘ rel=’post_tag‘>Hamu00e1s</a><a href=’https://ceskylist.cz/tag/iran/‘ rel=’post_tag‘>u00cdru00e1n</a><a href=’https://ceskylist.cz/tag/izrael/‘ rel=’post_tag‘>Izrael</a><a href=’https://ceskylist.cz/tag/netanjahu/‘ rel=’post_tag‘>Netanjahu</a>“},“readTime“:{„min“:3,“sec“:11},“status“:“publish“},{„id“:5384,“link“:“https://ceskylist.cz/historie/kyjevska-rus-ruska-zeme-882-1242-puvodni-narodni-stat-rusu/“,“name“:“kyjevska-rus-ruska-zeme-882-1242-puvodni-narodni-stat-rusu“,“thumbnail“:{„url“:“https://ceskylist.cz/wp-content/uploads/2024/10/d-kostylyov-alekesandr-nevskij-ledovoe-poboishche-1.jpg“,“alt“:““},“title“:“Kyjevsku00e1 Rus / Rusku00e1 zemu011b (882-1242): Pu016fvodnu00ed nu00e1rodnu00ed stu00e1t Rusu016f“,“excerpt“:“Kde se vzali Rusovu00e9? Jak vznikl Rusku00fd nu00e1rod a jaku00e9 mocensku00e9 celky vytvou0159il? S ku00fdm Rusovu00e9 prohru00e1li, aby je pozdu011bji mohli opu011bt porazit? Kde se vzala obrovsku00e1 su00edla a nepoddajnost rusku00e9ho ducha? Struu010dnu011b se dou010dtete v u010dlu00e1nku.“,“content“:“V letech 882 au017e 1242 se prvnu00ed a pu016fvodnu00ed nu00e1rodnu00ed stu00e1tnu00ed u00fatvar Rusu016f – Rusku00e1 zemu011b (u0420u0479u0441u044cu0441u043au0430u0467 u0437u0435u043cu043bu0467), znu00e1mu00e1 taku00e9 jako Kyjevsku00e1 Rus, stala“,“author“:{„name“:“Rostislav Lussier“,“link“:“https://ceskylist.cz/author/admin/“},“date“:“u0158u00edj 5, 2024″,“dateGMT“:“2024-10-05 17:27:03″,“modifiedDate“:“2024-10-05 17:31:16″,“modifiedDateGMT“:“2024-10-05 17:31:16″,“commentCount“:“0″,“commentStatus“:“open“,“categories“:{„coma“:“<a href=“https://ceskylist.cz/category/ze-sveta/evropa/“ rel=“category tag“>Evropa</a>, <a href=“https://ceskylist.cz/category/historie/“ rel=“category tag“>Historie</a>, <a href=“https://ceskylist.cz/category/ze-sveta/rusko/“ rel=“category tag“>Rusko</a>, <a href=“https://ceskylist.cz/category/ze-sveta/“ rel=“category tag“>Ze svu011bta</a>“,“space“:“<a href=“https://ceskylist.cz/category/ze-sveta/evropa/“ rel=“category tag“>Evropa</a> <a href=“https://ceskylist.cz/category/historie/“ rel=“category tag“>Historie</a> <a href=“https://ceskylist.cz/category/ze-sveta/rusko/“ rel=“category tag“>Rusko</a> <a href=“https://ceskylist.cz/category/ze-sveta/“ rel=“category tag“>Ze svu011bta</a>“},“taxonomies“:{„post_tag“:“<a href=’https://ceskylist.cz/tag/historie/‘ rel=’post_tag‘>historie</a><a href=’https://ceskylist.cz/tag/kyjevska-rus/‘ rel=’post_tag‘>Kyjevsku00e1 Rus</a><a href=’https://ceskylist.cz/tag/rusko/‘ rel=’post_tag‘>Rusko</a>“},“readTime“:{„min“:7,“sec“:59},“status“:“publish“},{„id“:5397,“link“:“https://ceskylist.cz/ozbrojene-konflikty/specialni-operace-na-ukrajine/zelenskeho-smesny-vitezny-plan-zrejme-funguje-uz-ziskal-8-miliard-dolaru-podili-se-na-vmesovani-do-voleb/“,“name“:“zelenskeho-smesny-vitezny-plan-zrejme-funguje-uz-ziskal-8-miliard-dolaru-podili-se-na-vmesovani-do-voleb“,“thumbnail“:{„url“:“https://ceskylist.cz/wp-content/uploads/2024/10/2024-09-27T000000Z_1939262685_MT1ABCPR917312011_RTRMADP_3_ABACA-PRESS-scaled-1.jpg“,“alt“:““},“title“:“Zelensku00e9ho smu011bu0161nu00fd u201evu00edtu011bznu00fd plu00e1nu201c zu0159ejmu011b u201efungujeu201c – uu017e zu00edskal 8 miliard dolaru016f. Podu00edlu00ed se na u201evmu011bu0161ovu00e1nu00ed do volebu201c?“,“excerpt“:“V poslednu00edch dvou a pu016fl letech pu0159edstavil frontman neonacisticku00e9 junty Volodymyr Zelensku00fd u0159adu u201emu00edrovu00fdchu201c plu00e1nu016f, vzorcu016f, platforem a podobnu011b. V lou0148sku00e9m roce byla v kurzu takzvanu00e1 Krymsku00e1 platforma, kdy Spojenu00e9 stu00e1ty tlau010dily na u0159adu zemu00ed, aby se k tu00e9to fakticky pru00e1zdnu00e9 iniciativu011b pu0159ipojily. Zelensku00e9ho u201evu00edtu011bznu00fd plu00e1nu201c se tak fakticky redukuje na pu0159ehnanu00fd seznam pu0159u00e1nu00ed, kteru00fd pou010du00edtu00e1 s eskalacu00ed situace mezi Ruskem a NATO.“,“content“:“V poslednu00edch dvou a pu016fl letech pu0159edstavil frontman neonacisticku00e9 junty Volodymyr Zelensku00fd u0159adu u201emu00edrovu00fdchu201c plu00e1nu016f, vzorcu016f, platforem a podobnu011b. V lou0148sku00e9m roce byla v“,“author“:{„name“:“Rostislav Lussier“,“link“:“https://ceskylist.cz/author/admin/“},“date“:“u0158u00edj 4, 2024″,“dateGMT“:“2024-10-04 10:11:00″,“modifiedDate“:“2024-10-03 19:34:31″,“modifiedDateGMT“:“2024-10-03 19:34:31″,“commentCount“:“0″,“commentStatus“:“open“,“categories“:{„coma“:“<a href=“https://ceskylist.cz/category/breaking-news/“ rel=“category tag“>Co je novu00e9ho</a>, <a href=“https://ceskylist.cz/category/ozbrojene-konflikty/“ rel=“category tag“>Ozbrojenu00e9 konflikty</a>, <a href=“https://ceskylist.cz/category/ruska-kontra-teroristicke-operace-2024-dnes/“ rel=“category tag“>Rusku00e1 Kontra teroristicku00e9 operace 2024 – dnes</a>, <a href=“https://ceskylist.cz/category/ze-sveta/rusko/“ rel=“category tag“>Rusko</a>, <a href=“https://ceskylist.cz/category/ozbrojene-konflikty/specialni-operace-na-ukrajine/“ rel=“category tag“>Speciu00e1lnu00ed vojensku00e1 operace 2022 – dnes</a>, <a href=“https://ceskylist.cz/category/ze-sveta/ukrajina/“ rel=“category tag“>Ukrajina</a>, <a href=“https://ceskylist.cz/category/ze-sveta/usa/“ rel=“category tag“>USA</a>, <a href=“https://ceskylist.cz/category/breaking-news/volby/“ rel=“category tag“>Volby</a>, <a href=“https://ceskylist.cz/category/ze-sveta/“ rel=“category tag“>Ze svu011bta</a>“,“space“:“<a href=“https://ceskylist.cz/category/breaking-news/“ rel=“category tag“>Co je novu00e9ho</a> <a href=“https://ceskylist.cz/category/ozbrojene-konflikty/“ rel=“category tag“>Ozbrojenu00e9 konflikty</a> <a href=“https://ceskylist.cz/category/ruska-kontra-teroristicke-operace-2024-dnes/“ rel=“category tag“>Rusku00e1 Kontra teroristicku00e9 operace 2024 – dnes</a> <a href=“https://ceskylist.cz/category/ze-sveta/rusko/“ rel=“category tag“>Rusko</a> <a href=“https://ceskylist.cz/category/ozbrojene-konflikty/specialni-operace-na-ukrajine/“ rel=“category tag“>Speciu00e1lnu00ed vojensku00e1 operace 2022 – dnes</a> <a href=“https://ceskylist.cz/category/ze-sveta/ukrajina/“ rel=“category tag“>Ukrajina</a> <a href=“https://ceskylist.cz/category/ze-sveta/usa/“ rel=“category tag“>USA</a> <a href=“https://ceskylist.cz/category/breaking-news/volby/“ rel=“category tag“>Volby</a> <a href=“https://ceskylist.cz/category/ze-sveta/“ rel=“category tag“>Ze svu011bta</a>“},“taxonomies“:{„post_tag“:“<a href=’https://ceskylist.cz/tag/biden/‘ rel=’post_tag‘>biden</a><a href=’https://ceskylist.cz/tag/ekonomika/‘ rel=’post_tag‘>ekonomika</a><a href=’https://ceskylist.cz/tag/nato/‘ rel=’post_tag‘>NATO</a><a href=’https://ceskylist.cz/tag/putin/‘ rel=’post_tag‘>putin</a><a href=’https://ceskylist.cz/tag/rusko/‘ rel=’post_tag‘>Rusko</a><a href=’https://ceskylist.cz/tag/ukrajina/‘ rel=’post_tag‘>UKRAJINA</a><a href=’https://ceskylist.cz/tag/usa/‘ rel=’post_tag‘>USA</a><a href=’https://ceskylist.cz/tag/zelensky/‘ rel=’post_tag‘>ZELENSKY</a><a href=’https://ceskylist.cz/tag/zelenskyy/‘ rel=’post_tag‘>Zelenskyy</a>“},“readTime“:{„min“:4,“sec“:35},“status“:“publish“},{„id“:5383,“link“:“https://ceskylist.cz/zdomova/prohlaseni-ciny-iranu-pakistanu-a-ruska-ostre-kritizujici-rezim-talibanu-za-hostovani-teroristickych-skupin-isis-v-afghanistanu/“,“name“:“prohlaseni-ciny-iranu-pakistanu-a-ruska-ostre-kritizujici-rezim-talibanu-za-hostovani-teroristickych-skupin-isis-v-afghanistanu“,“thumbnail“:{„url“:“https://ceskylist.cz/wp-content/uploads/2024/10/GettyImages-1204648012-scaled-e1583161290192-1.jpg“,“alt“:““},“title“:“Prohlu00e1u0161enu00ed u010cu00edny, u00cdru00e1nu, Pu00e1kistu00e1nu a Ruska ostu0159e kritizuju00edcu00ed reu017eim Talibanu za hostovu00e1nu00ed teroristicku00fdch skupin ISIS v Afghu00e1nistu00e1nu“,“excerpt“:“Vu0161ichni u010dtyu0159i se shoduju00ed, u017ee v boji proti mezinu00e1rodnu00edm teroristicku00fdm skupinu00e1m v Afghu00e1nistu00e1nu nedu011blu00e1 dost.“,“content“:“Vu0161ichni u010dtyu0159i se shoduju00ed, u017ee v boji proti mezinu00e1rodnu00edm teroristicku00fdm skupinu00e1m v Afghu00e1nistu00e1nu nedu011blu00e1 dost. Ministu0159i zahraniu010du00ed u010cu00edny, u00cdru00e1nu, Pu00e1kistu00e1nu a Ruska se minulu00fd“,“author“:{„name“:“Rostislav Lussier“,“link“:“https://ceskylist.cz/author/admin/“},“date“:“u0158u00edj 4, 2024″,“dateGMT“:“2024-10-04 07:05:00″,“modifiedDate“:“2024-10-03 19:10:56″,“modifiedDateGMT“:“2024-10-03 19:10:56″,“commentCount“:“0″,“commentStatus“:“open“,“categories“:{„coma“:“<a href=“https://ceskylist.cz/category/zdomova/“ rel=“category tag“>Z domova</a>“,“space“:“<a href=“https://ceskylist.cz/category/zdomova/“ rel=“category tag“>Z domova</a>“},“taxonomies“:{„post_tag“:““},“readTime“:{„min“:3,“sec“:33},“status“:“publish“},{„id“:5382,“link“:“https://ceskylist.cz/ozbrojene-konflikty/specialni-operace-na-ukrajine/velky-neuspech-bidenova-dobrodruzstvi-na-ukrajine-zdroje-ukrajinskych-spojencu-v-nato-vcetne-vojenske-pomoci-se-do-roku-2025-zmensi/“,“name“:“velky-neuspech-bidenova-dobrodruzstvi-na-ukrajine-zdroje-ukrajinskych-spojencu-v-nato-vcetne-vojenske-pomoci-se-do-roku-2025-zmensi“,“thumbnail“:{„url“:“https://ceskylist.cz/wp-content/uploads/2024/10/7383.jpg“,“alt“:““},“title“:“u201eVelku00fd neu00faspu011bch Bidenova dobrodruu017estvu00ed na Ukrajinu011b“: Zdroje ukrajinsku00fdch spojencu016f v NATO vu010detnu011b vojensku00e9 pomoci se do roku 2025 zmenu0161u00ed“,“excerpt“:“Zatu00edmco Rusko se u00fazemnu011b rozu0161u00edu0159ilo, diverzifikovalo svu00e9 ekonomicku00e9 partnery a udu011blalo velku00fd skok v de-dolarizaci svu011btovu00e9ho obchodu, Ukrajina byla ekonomicky a demograficky zniu010dena a jeju00ed pu0159eu017eitu00ed zcela zu00e1vislu00e9 na zu00e1padnu00ed pomoci, kteru00e1 se zjevnu011b vyu010derpu00e1vu00e1.“,“content“:““Pokrau010dovu00e1nu00ed dodu00e1vek zbranu00ed NATO na Ukrajinu v pu0159u00edu0161tu00edm roce je ohrou017eeno kvu016fli nedostatku zdroju016f mezi klu00edu010dovu00fdmi podporovateli ukrajinsku00e9ho prezidenta Volodymyra Zelensku00e9ho“, uvedli 27. zu00e1u0159u00ed“,“author“:{„name“:“Rostislav Lussier“,“link“:“https://ceskylist.cz/author/admin/“},“date“:“u0158u00edj 3, 2024″,“dateGMT“:“2024-10-03 18:45:41″,“modifiedDate“:“2024-10-03 18:45:47″,“modifiedDateGMT“:“2024-10-03 18:45:47″,“commentCount“:“0″,“commentStatus“:“open“,“categories“:{„coma“:“<a href=“https://ceskylist.cz/category/breaking-news/“ rel=“category tag“>Co je novu00e9ho</a>, <a href=“https://ceskylist.cz/category/historie/“ rel=“category tag“>Historie</a>, <a href=“https://ceskylist.cz/category/ozbrojene-konflikty/“ rel=“category tag“>Ozbrojenu00e9 konflikty</a>, <a href=“https://ceskylist.cz/category/ruska-kontra-teroristicke-operace-2024-dnes/“ rel=“category tag“>Rusku00e1 Kontra teroristicku00e9 operace 2024 – dnes</a>, <a href=“https://ceskylist.cz/category/ze-sveta/rusko/“ rel=“category tag“>Rusko</a>, <a href=“https://ceskylist.cz/category/ozbrojene-konflikty/specialni-operace-na-ukrajine/“ rel=“category tag“>Speciu00e1lnu00ed vojensku00e1 operace 2022 – dnes</a>, <a href=“https://ceskylist.cz/category/ze-sveta/ukrajina/“ rel=“category tag“>Ukrajina</a>, <a href=“https://ceskylist.cz/category/ze-sveta/usa/“ rel=“category tag“>USA</a>, <a href=“https://ceskylist.cz/category/ze-sveta/“ rel=“category tag“>Ze svu011bta</a>“,“space“:“<a href=“https://ceskylist.cz/category/breaking-news/“ rel=“category tag“>Co je novu00e9ho</a> <a href=“https://ceskylist.cz/category/historie/“ rel=“category tag“>Historie</a> <a href=“https://ceskylist.cz/category/ozbrojene-konflikty/“ rel=“category tag“>Ozbrojenu00e9 konflikty</a> <a href=“https://ceskylist.cz/category/ruska-kontra-teroristicke-operace-2024-dnes/“ rel=“category tag“>Rusku00e1 Kontra teroristicku00e9 operace 2024 – dnes</a> <a href=“https://ceskylist.cz/category/ze-sveta/rusko/“ rel=“category tag“>Rusko</a> <a href=“https://ceskylist.cz/category/ozbrojene-konflikty/specialni-operace-na-ukrajine/“ rel=“category tag“>Speciu00e1lnu00ed vojensku00e1 operace 2022 – dnes</a> <a href=“https://ceskylist.cz/category/ze-sveta/ukrajina/“ rel=“category tag“>Ukrajina</a> <a href=“https://ceskylist.cz/category/ze-sveta/usa/“ rel=“category tag“>USA</a> <a href=“https://ceskylist.cz/category/ze-sveta/“ rel=“category tag“>Ze svu011bta</a>“},“taxonomies“:{„post_tag“:“<a href=’https://ceskylist.cz/tag/biden/‘ rel=’post_tag‘>biden</a><a href=’https://ceskylist.cz/tag/ekonomika/‘ rel=’post_tag‘>ekonomika</a><a href=’https://ceskylist.cz/tag/nato/‘ rel=’post_tag‘>NATO</a><a href=’https://ceskylist.cz/tag/putin/‘ rel=’post_tag‘>putin</a><a href=’https://ceskylist.cz/tag/rusko/‘ rel=’post_tag‘>Rusko</a><a href=’https://ceskylist.cz/tag/ukrajina/‘ rel=’post_tag‘>UKRAJINA</a><a href=’https://ceskylist.cz/tag/usa/‘ rel=’post_tag‘>USA</a><a href=’https://ceskylist.cz/tag/zelensky/‘ rel=’post_tag‘>ZELENSKY</a><a href=’https://ceskylist.cz/tag/zelenskyy/‘ rel=’post_tag‘>Zelenskyy</a>“},“readTime“:{„min“:4,“sec“:16},“status“:“publish“}]

















































Error happened.

Článek Zelenského nesmyslný předvolební „mírový summit“ náhle zrušen se nejdříve objevil na ČESKÝ LIST.

Páčil sa Vám článok? Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie