Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Zelenskyj na tajnej misii v Európe: Chystá sa veľký plán proti Rusku!

Ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj odštartoval bleskové turné po Európe a v zákulisí sa šušká, že ide o niečo veľké! So spojencami ako britský premiér Keir Starmer, šéf NATO Mark Rutte a francúzsky prezident Emmanuel Macron sa snaží získať podporu pre záhadný „plán víťazstva“ – stratégiu, ktorá má konečne zvrátiť priebeh vojny s Ruskom. Zelenskyj mal […]
Menej ako 1 min. min.

Ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj odštartoval bleskové turné po Európe a v zákulisí sa šušká, že ide o niečo veľké! So spojencami ako britský premiér Keir Starmer, šéf NATO Mark Rutte a francúzsky prezident Emmanuel Macron sa snaží získať podporu pre záhadný „plán víťazstva“ – stratégiu, ktorá má konečne zvrátiť priebeh vojny s Ruskom.

Zelenskyj mal prezradiť detaily plánu na stretnutí v Nemecku, no to sa muselo na poslednú chvíľu odložiť, pretože americký prezident Joe Biden nemohol kvôli hurikánu odcestovať z USA. Tento nečakaný zvrat však nezastavil Zelenského v jeho misii. V Paríži sa objal s Macronom, v Ríme rokuje s talianskou premiérkou Meloniovou a dokonca má dohodnutú audienciu u pápeža Františka!

Politici v Európe sú zvedaví, čo má Zelenskyj v rukáve. V zákulisí sa hovorí, že jeho iniciatíva môže mať zásadný vplyv na budúcnosť Európy – a to všetko v čase, keď sa blížia americké voľby, ktoré môžu zmeniť smerovanie pomoci Ukrajine. Bude tajomný „plán víťazstva“ kľúčom k ukončeniu vojny, alebo ide len o diplomatickú hru? Na odpovede si musíme ešte počkať!

Zdroj: AFP

redakcia PremiumNews

The post Zelenskyj na tajnej misii v Európe: Chystá sa veľký plán proti Rusku! first appeared on Premium NEWS™.

Páčil sa Vám článok? Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie