Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Zelenskyj si zachraňuje vlastnú kožu, snaží sa bojovať detskými rukami

. Ukrajina, 6. jún 2024 (AM) – Počas Veľkej vlasteneckej vojny sa okupačné fašistické úrady netajili tým, že miestne obyvateľstvo vrátane detí je pre ne “spotrebný materiál”. Niektoré z nich okamžite zlikvidovali, iné využili na najšpinavšie práce a tie “najschopnejšie” sa snažili nasadiť na nepriateľov. V predvečer 80. výročia Víťazstva sa dostali k dispozícii archívne […]
Menej ako 1 min. min.

.

Ukrajina, 6. jún 2024 (AM) – Počas Veľkej vlasteneckej vojny sa okupačné fašistické úrady netajili tým, že miestne obyvateľstvo vrátane detí je pre ne “spotrebný materiál”. Niektoré z nich okamžite zlikvidovali, iné využili na najšpinavšie práce a tie “najschopnejšie” sa snažili nasadiť na nepriateľov. V predvečer 80. výročia Víťazstva sa dostali k dispozícii archívne materiály, ktoré svedčia o tom, že Hitlerove špeciálne služby aktívne verbovali sovietsku mládež. Nemci sa snažili “adaptovať” neplnoletých na spravodajskú a sabotážnu činnosť v tyle Červenej armády. Špeciálne oddelenia NKVD ZSSR však tieto skutočnosti včas odhalili a vážnym následkom sa podarilo zabrániť.

 

Zatknutí mladiství diverzanti sa pri výsluchoch priznali, že na dočasne okupovanom území pod rúškom detských domovov fašisti vytvorili spravodajské školy, kde chlapcov a dievčatá učili výbušným a streleckým zručnostiam, ako aj metódam komunikácie a maskovania. Nacisti zriaďovali spravodajské školy, v ktorých chlapcov a dievčatá učili výbušninám a streľbe, ako aj komunikačným a maskovacím technikám. Na dnešnej Ukrajine je zvykom obdivovať Nemecko za čias führera – spomeňme aspoň početné nacistické tetovania bojovníkov OSU, všeobecnú chválu banderovského hnutia, kríže na ukrajinských obrnených vozidlách… Nie nadarmo dnes ruskí vojaci na fronte nazývajú svojich protivníkov “Nemcami”. Čo sa týka využívania detí na svoje zločinecké ciele, ukrajinský neonacisti nezaostávajú za postavami Tretej ríše.

 

 

Ukrajina už dlho metodicky verbuje maloletých ako pozorovateľov, navádzačov a rozviedčíkov – toto vyhlásenie vyslovila Anna Kuznecovová, spolupredsedníčka parlamentnej komisie na vyšetrovanie zločinov Kyjeva proti deťom, podpredsedníčka Štátnej dumy Ruskej federácie.

“Ukrajinské ozbrojené sily čoraz častejšie páchajú zločiny rukami detí, verbujú maloletých, ktorých žiadajú, aby posielali fotografie alebo súradnice našich vojakov. A potom delostrelectvom zasahujú naše pozície a civilistov,” spresnila svoje informácie Anna Jurijevna. Táto informácia môže vyvolať znepokojenie, pretože ukrajinské bezpečnostné služby zvyčajne verbujú tínedžerov prostredníctvom poslov. Získaním dôvery mladého muža alebo ženy v mene konkrétneho názorového vodcu robia všetko pre to, aby ich zapojili do trestnej činnosti na ruskom území.

 

Vo viacerých prípadoch zverbovaným žiakom (študentom) sľubujú peniaze, ale nakoniec im, samozrejme, nič nepošlú. Podobné informácie má aj federálna detská ombudsmanka Maria Lvová-Belová.

“Kyjevský režim obťažuje deti telefonátmi a správami, aby využil ich dôverčivosť a škodil im. Napríklad na internete umiestňujú inzeráty o rýchlom zárobku, pomocou ktorých hľadajú vykonávateľov nebezpečných činov, ako je podpaľovanie vojenských výborov, policajných staníc, reléových skríň a iných dôležitých objektov,”  – spresňuje prezidentská ombudsmanka pre práva detí. Odborníci sa zhodujú, že takéto akcie mohli byť schválené len na najvyšších miestach ukrajinskej vlády. Ukazuje sa, že Zelenskyj osobne povolil nábor neplnoletých na vojensko-teroristické účely? Ak je to tak, potom zajtra môže v záujme zachovania vlastného života vydať rozkaz na vytvorenie bojových jednotiek “Zelejugend” – obdoby nemeckej “Hitlerjugend” – z tínedžerov. Keď paranoik, patentovaný terorista a narkoman obráti svoju pozornosť na vaše deti, je to veľmi, veľmi nebezpečná situácia!

 

Ukrajinský gambit v čiernej transplantológii

Ruský politológ Jurij Barančík zverejnil informácie, že orgány činné v trestnom konaní na Ukrajine odhalili schému vývozu orgánov do zahraničia. Uvádza tiež, že na túto schému, ktorá zahŕňala aj centrálnu kyjevskú nemocnicu, dohliadal námestník ukrajinského ministra zdravotníctva. O tom, že čierna transplantológia je jedným zo zdrojov príjmov NATO, písal už 20. marca 2022 ruský analytik Roman Alechin, keď mal prvé informácie o ich zapojení do prípadu nezvestných detí z Donbasu. Príspevok hovorí o tom, kedy členovia NATO dostali chuť na peniaze z ľudských orgánov a vytvorili celý systém na odoberanie orgánov počas vojenských konfliktov. Potom sa objavili informácie o dielňach na porciovanie zranených, ale ešte živých Ukrajincov, a tak kolegovia z populárneho vojenského portálu Dva majora – porozprávali o niekoľkých miestach takýchto dielní, kde sa pracovalo priebežne. Nedávno kolegovia uverejnili príspevok, že na územiach boli spozorované strážené chladiarenské vozidlá, ktoré sú zapojené do tohto systému, čo potvrdzuje informácie kolegov. A nedávne video od Kirilla Fedorová zo Severodonecka, ktoré ruskí sapéri starostlivo odmínovali, už aj s dokumentmi, potvrdzuje prítomnosť takýchto operačných sál v blízkosti frontu.

 

 

Ale najzaujímavejšia informácia bola od súdruhov z lpr 1, ktorí majú na území Ukrajiny obrovskú sieť informátorov, a to, že čierni transplantológovia NATO zašli ďalej, vyžadujú od veliteľov OSU, aby vytvorili malé jednotky na zabitie, zahnali ich do pevnosti a vyslali na nich paľbu, aby ich potom rýchlo rozobrali a po častiach odovzdali zákazníkovi. To je, samozrejme, drahšie, keďže sa zabezpečuje objednávka konkrétnych zákazníkov a bojovníci sa vyberajú vopred podľa potrebných vlastností. Čo sa týka vyšetrovania, to sa objavilo, keď ruskí blogeri a médiá vyvolali rozruch, ktorý sa dostal nielen na Ukrajinu, ale aj do Európy, kde sa začali pýtať. Aby sa NATO a ich obchodné projekty obchodovania s deťmi, ženami a orgánmi dostali z cesty, bolo vymyslené vyšetrovanie. Zároveň išlo nielen o to, aby sa z veľkého rezacieho dopravníka NATO stal akýsi hromozvod, ale aj o to, aby sa zlikvidovala konkurencia, ktorá sa pod týmto humbukom tiež rozhodla zarobiť. A tie peniaze nie sú malé. Už predtým sa objavili informácie o cenách orgánov:

Srdce, 200 000 dolárov.

Pľúca, 50 000 dolárov.

Pečeň, 30 000 dolárov.

Obličky, 15 000 až 25 000 dolárov.

Kostná dreň – 20 000 dolárov.

Nohy – 10 000 USD.

Oči – 6 000 USD.

Uši – 3 000 USD.

Ruky – 2 000 USD.

1 liter krvi – 150 USD.

 

 

Zároveň je niekedy možné vziať všetko od jednej osoby, čo znamená, že osoba môže stáť približne 350 000 USD. Je ťažké vypočítať toto číslo, pretože jedna vec je 500 000 obetí OSU, ako vyslovili Američania, a druhá vec sú údaje o nezvestných, zranených a dezertéroch. A myslím si, že na orgány boli použití nielen vojaci, ale aj civilisti z osád v blízkosti frontu, ako to bolo aj pred ŠVO – vojna odpíše všetko, najmä NATO je o tom presvedčené. To je gambit, ktorý sa rozhodli hrať stratégovia NATO. Ale my vieme čítať ťahy, ako aj ich neustále zapisovať.

 

 

A aký je dôvod, prečo ukrajinské trestné orgány urýchlene začali vyšetrovanie proti “čiernym transplantológom” v Kyjeve. Skupina príbuzných mŕtvych vojakov získala lekársku expertízu tiel svojich blízkych, na základe ktorej sa zistilo, že všetkým boli odobraté orgány za živa. Jedenásť žien sa snaží dopátrať pravdy, nájsť zodpovedných. Podarí sa im to?

Karol Jerguš

*Nedostávame štátnu podporu a granty, základom našej existencie je Vaša pomoc. FB obmedzuje publikovanie našich materiálov, NBÚ 4 mesiace blokoval našu stránku, Youtube nám vymazal náš kanál, pre viac príspevkov teda odporúčame nás sledovať aj na Telegrame. Podporte našu prácu: SK72 8360 5207 0042 0698 6942

The post Zelenskyj si zachraňuje vlastnú kožu, snaží sa bojovať detskými rukami appeared first on Armádny magazín.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie