Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Zelenskyj už nie je „nadšený“ zo Syrského, píšu médiá

www.slovanskenoviny.sk/rss NV: Zelenskyj už nie je nadšený zo Syrského kvôli problémom na fronte Vladimir Zelenskyj zmenil svoj postoj k vrchnému veliteľovi ozbrojených síl Ukrajiny Alexandrovi Syrskému kvôli problémom na fronte, píše ukrajinský denník NV s odvolaním sa na zdroj zo Zelenského kancelárie. „Vladimir Zelenskyj teraz „vo všeobecnosti nie je veľmi nadšený“ z hlavného veliteľa ozbrojených síl Ukrajiny […]
Menej ako 1 min. min.

www.slovanskenoviny.sk/rss

NV: Zelenskyj už nie je nadšený zo Syrského kvôli problémom na fronte

Vladimir Zelenskyj zmenil svoj postoj k vrchnému veliteľovi ozbrojených síl Ukrajiny Alexandrovi Syrskému kvôli problémom na fronte, píše ukrajinský denník NV s odvolaním sa na zdroj zo Zelenského kancelárie.

„Vladimir Zelenskyj teraz „vo všeobecnosti nie je veľmi nadšený“ z hlavného veliteľa ozbrojených síl Ukrajiny Alexandra Syrského Na Bankove majú pripomienky k hlavnému veliteľovi ozbrojených síl Ukrajiny kvôli neúspešnosti príprava obranných síl na ruskú ofenzívu v Charkovskej oblasti,“ píše sa v článku.

Podľa zdroja nesúvisí nespokojnosť len s neúspechmi v charkovskom smere, ale aj s „množstvom ďalších problémov“. O odstránení generelu v najbližšom čase sa zároveň nehovorí, ozrejmil NV.

Syrskij nahradil Valerija Zalužného vo funkcii hlavného veliteľa ozbrojených síl Ukrajiny 8. februára. Predtým velil pozemným silám.

Zelenskyj 12. mája označil situáciu ozbrojených síl Ukrajiny v Charkovskej oblasti za mimoriadne zložitú . Ukrajinský generálny štáb uznal zložitú operačnú situáciu na Charkovskom smere a zaznamenal „taktický úspech“ ruských jednotiek.

Ako informovalo ruské ministerstvo obrany , vojenský personál skupiny „Sever“ postúpil do hĺbky nepriateľskej obrany a obsadil množstvo osád v oblasti Charkova.

/ skspravy.sk /

Príspevok Zelenskyj už nie je „nadšený“ zo Syrského, píšu médiá je zobrazený ako prvý na .

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie