Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Zemřela hvězda slavné soutěže. Známý kuchař prodělal za život dvě transplantace srdce

„Dnešek je smutný den pro nás všechny. Ztratili jsme skvělého muže a kuchaře. Posílám jeho rodině lásku a hodně síly. Bude mi chybět žertování o všech věcech, které se týkají řeckého a libanonského jídla. Odpočívej v pokoji, uvidíme se na druhé straně,“ napsal na svém Instagramu bývalý porotce MasterChefa George Calombaris. ČTĚTE TAKÉ: Do hotelu v […]
Menej ako 1 min. min.

„Dnešek je smutný den pro nás všechny. Ztratili jsme skvělého muže a kuchaře. Posílám jeho rodině lásku a hodně síly. Bude mi chybět žertování o všech věcech, které se týkají řeckého a libanonského jídla. Odpočívej v pokoji, uvidíme se na druhé straně,“ napsal na svém Instagramu bývalý porotce MasterChefa George Calombaris.

ČTĚTE TAKÉ: Do hotelu v Austrálii narazil vrtulník. Pilot nehodu nepřežil, hasiči evakuovali stovky hostů

Greg Malouf se narodil v Melbourne libanonským rodičům. Proslavil se hlavně popularizací blízkovýchodní kuchyně v Austrálii, a to nejen v pořadu MasterChef, ale také v několika restauracích a prostřednictvím kuchařských knih. I díky tomu si vysloužil přezdívku „Australský kmotr blízkovýchodní kuchyně“, píše Sky News Australia.

Malouf byl rovněž šéfkuchařem restaurace oceněné hvězdičkou Michelin, která patřila mezi podniky vyhledávané celebritami. Za své kuchařské umění byl několikrát oceněn. Mezi lety 1991 a 2010 vyhrál čtyřikrát cenu The Age Good Food Guide Chef’s Hat Awards. Během své kariéry napsal osm kuchařek, ve kterých se podělil o tajemství snadného vaření lahodných blízkovýchodních jídel, píše Daily Mail.

Malouf se stal teprve druhým člověkem v australské Viktorii, který podstoupil druhou transplantaci srdce, a to 14 let poté, co šel poprvé na operační stůl. Retransplantace byla nutná kvůli selhání srdce prvního dárce. Malouf již dříve popsal, že srdeční chorobou trpěli jeho rodiče i bratr, své zdravotní problémy ale připisoval rovněž svému životnímu stylu. „Kuchaři jsou proslulí špatnými stravovacími návyky,“ citoval Maloufa deník Mirror.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Děsivý případ z Kentucky: Šerif se pohádal se soudcem, přímo v budově soudu ho zastřelil

Páčil sa Vám článok? Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie