Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Zemřela oblíbená záchranářka Veronika. Rozzářila i ty nejtěžší chvíle, smutní slovenský kolega

„Dnes v brzkých ranních hodinách nás navždy opustila kolegyně Veronika. Odpočívej v pokoji, Veroniko, budeme na tebe s láskou vzpomínat,“ stojí ve vyjádření bratislavské Zdravotnické záchranné služby zveřejněném na facebookovém profilu. ČTĚTE TAKÉ: Smutek mezi záchranáři: Hilda měla spáchat sebevraždu. Křehká a čistá duše, truchlí lidé Pod příspěvkem se ihned začaly objevovat komentáře vyjadřující upřímnou soustrast pozůstalým. „Bylo mi ctí, Veroniko, že jsem […]
Menej ako 1 min. min.

„Dnes v brzkých ranních hodinách nás navždy opustila kolegyně Veronika. Odpočívej v pokoji, Veroniko, budeme na tebe s láskou vzpomínat,“ stojí ve vyjádření bratislavské Zdravotnické záchranné služby zveřejněném na facebookovém profilu.

ČTĚTE TAKÉ: Smutek mezi záchranáři: Hilda měla spáchat sebevraždu. Křehká a čistá duše, truchlí lidé

Pod příspěvkem se ihned začaly objevovat komentáře vyjadřující upřímnou soustrast pozůstalým. „Bylo mi ctí, Veroniko, že jsem tě mohla poznat. Upřímnou soustrast,“ napsala jedna komentující.

„Upřímnou soustrast všem pozůstalým a přátelům. Byla to naše dobrá kolegyně, milá a nápomocná. Veroniko, budeš nám moc chybět. Odpočívej v pokoji,“ napsala další.

Kolegové záchranářky sdělili pro krimi-spravy.sk, že Veronika zemřela po nespecifikované těžké chorobě. „Vždy byla ochotná pomoci a její úsměv rozzářil i ty nejtěžší chvíle,“ sdělili zdrcení záchranáři. „Je to pro nás obrovská ztráta. Vzpomínka na tebe bude žít navždy v našich srdcích. Čest její památce,“ dodali.

Nejedná se o první podobnou tragédii v poslední době. V únoru slovenské záchranáře opustil košický kolega Vladislav. Muž, na něhož manželka vzpomínala jako na „člověka, který se nikdy nevzdával“, sloužil u záchranářů celých 25 let.

MOHLI JSTE PŘEHLÉDNOUT: Záměna dětí, kóma i smrt. Tragédii na Bulovce předcházely i jiné omyly lékařů, jak skončily?

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie