Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Zemřela populární folková zpěvačka z Brazílie. Zřejmě se předávkovala sedativy pro koně

Folkovou zpěvačku Djidju Cardosovou, která vystupovala v kapele Boi Garantido, objevili v úterý její blízcí. Předpokládá se, že smrt způsobilo koňské sedativum ketamin, které se často užívá nelegálně jako rekreační droga. MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Smutná zpráva pro kinematografii. Zemřel režisér známých dokumentů, v jednom si dokonce zahrál Tragédii podle webu The Sun potvrdil rodinný přítel, který […]
Menej ako 1 min. min.

Folkovou zpěvačku Djidju Cardosovou, která vystupovala v kapele Boi Garantido, objevili v úterý její blízcí. Předpokládá se, že smrt způsobilo koňské sedativum ketamin, které se často užívá nelegálně jako rekreační droga.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Smutná zpráva pro kinematografii. Zemřel režisér známých dokumentů, v jednom si dokonce zahrál

Tragédii podle webu The Sun potvrdil rodinný přítel, který uvedl, že se jí příbuzní snažili dovolat několik hodin, než bezvládnou zpěvačku našli. Cardosovou údajně objevili kolem šesté hodiny ráno v posteli bez známek života. Úřady nařídily pitvu, aby mohly s definitivní jistotou určit příčinu jejího úmrtí.

Podle brazilské CNN policie v domě zpěvačky zajistila léky na předpis a veterinární léčiva. Zadržela také její matku a bratra, kteří jsou podezřelí z obchodování s drogami.

Dvaatřicetiletá zpěvačka žila v Manausu na severozápadě Brazílie. V hudebním průmyslu působila převážně v letech 2016 až 2020. Poté, co se stáhla z hudební scény, otevřela kosmetický salon BelleFemme.

Cardosová se proslavila po svém vystoupení na lidovém festivalu Parintins, třídenní kulturní slavnosti původem z Brazílie. Na sociálních sítích měla desítky tisíc sledujících a pravidelně sdílela s fanoušky příspěvky o festivalech, na kterých vystupovala.

Páčil sa Vám článok? Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie