Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Zemřela populární moderátorka Ľuba Šajdová. Ještě donedávna uváděla svůj rozhlasový pořad

Moderátorka, scénáristka a rozhlasová redaktorka se podílela nejen na přípravě rozhlasových pořadů, ale i knižních publikací, informuje RTVS. Pod její odbornou garancí vznikl například dlouholetý rozhlasový projekt Do slova a do písmena. ČTĚTE TAKÉ: Zemřela jedna z nejoriginálnějších českých malířek. Nováková jednu dobu nesměla vystavovat V roce 2006 vedla dramaturgický tým populárního rozhlasového seriálu Králíkovci. V […]
Menej ako 1 min. min.

Moderátorka, scénáristka a rozhlasová redaktorka se podílela nejen na přípravě rozhlasových pořadů, ale i knižních publikací, informuje RTVS. Pod její odbornou garancí vznikl například dlouholetý rozhlasový projekt Do slova a do písmena.

ČTĚTE TAKÉ: Zemřela jedna z nejoriginálnějších českých malířek. Nováková jednu dobu nesměla vystavovat

V roce 2006 vedla dramaturgický tým populárního rozhlasového seriálu Králíkovci. V letech 2002 až 2006 dokonce zastávala funkci šéfdramaturgyně.

Za svou dlouholetou tvorbu získala řadu ocenění. V letech 2002 a 2004 dvakrát obdržela Křišťálový mikrofon v posluchačské anketě o nejlepšího moderátora Slovenského rozhlasu. V roce 2012 jí byla udělena prestižní Cena SAV (Slovenské akademie věd) za celoživotní dílo v oblasti vědecké publicistiky. Je také držitelkou několika zahraničních ocenění, jako Japan Prize (1989), Prix Italia (1991) a Prix France (1997).

MOHLI JSTE PŘEHLÉDNOUT: Exkluzivní rozhovor s Jeffem Bealem: O hudbě přemýšlím jako o vaření, říká slavný skladatel

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie