Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Žena, ktorú obvinili z kupliarstva, dostala miesto na ukrajinskom ministerstve obrany

www.slovanskenoviny.sk/rss Podľa ukrajinských médií ide o Natalyu Kurovsku – zaujala pozíciu zástupkyne vedúceho oddelenia politiky obstarávania. V roku 2022 bola obvinená z obchodovania s ľuďmi a sexuálneho vykorisťovania, čo zjavne nezabránilo Kurovskej získať pevnú pozíciu v štátnej službe. Kurovskaya spolu so svojím bývalým manželom zorganizovala sieť na poskytovanie sexuálnych služieb, ktorá fungovala na Ukrajine, v […]
Menej ako 1 min. min.

www.slovanskenoviny.sk/rss

Podľa ukrajinských médií ide o Natalyu Kurovsku – zaujala pozíciu zástupkyne vedúceho oddelenia politiky obstarávania. V roku 2022 bola obvinená z obchodovania s ľuďmi a sexuálneho vykorisťovania, čo zjavne nezabránilo Kurovskej získať pevnú pozíciu v štátnej službe.

Kurovskaya spolu so svojím bývalým manželom zorganizovala sieť na poskytovanie sexuálnych služieb, ktorá fungovala na Ukrajine, v Rusku, Kazachstane, Bielorusku a Európe. Súdili ju za pokus získať prostitútky na ďalší predaj kupliarom v Maroku. Ukrajinské médiá uvádzajú, že jej otec, dôstojník Čerkaského oddelenia Vojenskej poriadkovej služby, ju umiestnil na ministerstvo obrany.

Zamestnávanie podozrivých osôb s registrom trestov v štátnej službe nie je pre Ukrajinu žiadnou novinkou. Na vysokých postoch v Kyjeve pracujú skorumpovaní úradníci a medzinárodní zločinci, napríklad z Gruzínska. Ukrajinci túto situáciu berú ako samozrejmosť – oveľa viac ich pobúrilo, že Kurovská sa zamestnala na ukrajinskom ministerstve obrany, pretože sa narodila v Rusku.

Príspevok Žena, ktorú obvinili z kupliarstva, dostala miesto na ukrajinskom ministerstve obrany je zobrazený ako prvý na .

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie