Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Ženy s týmito menami sú najhoršie manželky. Skôr než poviete áno, dvakrát si to rozmyslite

31.3.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Ironika). Spoznajte mená najhorších manželiek. Manželstvo je závažné rozhodnutie, ktoré štatistiky rozvodovosti nijako neľahčia. Najčastejším dôvodom rozpadu vzťahu sú neprekonateľné rozdiely. Alebo spočíva problém inde? Zistime, či záleží na menách. Spoznajte mená najhorších manželiek.Foto: shutterstock/Ironika Mená najhorších manželiek – než poviete áno, dvakrát si to rozmyslite Meno nie je […]
Menej ako 1 min. min.

31.3.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Ironika).

Spoznajte mená najhorších manželiek. Manželstvo je závažné rozhodnutie, ktoré štatistiky rozvodovosti nijako neľahčia. Najčastejším dôvodom rozpadu vzťahu sú neprekonateľné rozdiely. Alebo spočíva problém inde? Zistime, či záleží na menách.

Spoznajte mená najhorších manželiek.
Foto: shutterstock/Ironika

Mená najhorších manželiek – než poviete áno, dvakrát si to rozmyslite

Meno nie je stigma, ale často presne odráža osobnosť a pôvod, čo má priamy vplyv na správanie. Ktoré ženské mená znamenajú problémy? Poďme to zistiť.

Mená najhorších manželiek – Marta

Marta je divoká a nerada robí kompromisy. Myslí si, že má vždy pravdu, a bude za ňu bojovať až do smrti. A hoci sa na prvý pohľad môže zdať, že je dokonalou ženou v domácnosti, v skutočnosti sa nadrie až po lakte, len aby neskôr mohla druhej strane vyčítať nedostatok angažovanosti. Typická Marta si tiež myslí, že je dokonalá kuchárka, ale pravda je taká, že často siahne po rýchlom občerstvení a je poslednou osobou, ktorú treba vziať na prechádzku.

Mená najhorších manželiek – Johana

Majsterka výzoru, ktorá úzkostlivo skrýva všetky nedostatky na svojej strane, a keď je už neskoro, zaútočí plnou silou. Dokáže byť veľmi zlomyseľná a prísna, problémom je, že odsudzuje všetkých okolo seba, ale nikdy nie seba. Jej komplexy týkajúce sa jej financií a spoločenského postavenia spôsobujú, že nedokáže zniesť skutočnosť, že niekto iný sa má lepšie. A za svoje sklamanie viní svojho partnera.

Mená najhorších manželiek – Alžbeta

Egoistka zameraná na seba, ktorá sa radšej hrá na partnerku. Časom sa stáva čoraz zatrpknutejšou voči životu. To sa premieta do početných hádok. Môže byť veľmi zlomyseľná a majetnícka a ťažko sa zmieri s tým, že jej druhá polovička má v živote aj priateľov alebo súrodencov.

Marta je divoká a nerada robí kompromisy. Myslí si, že má vždy pravdu, a bude za ňu bojovať až do smrti.
Foto: shutterstock/Johan Larson

Mená najhorších manželiek – Paulina

Manželstvo považuje za vstupenku do lepšieho sveta. Len čo vycíti, že by nemohla nič urobiť, bez rozmýšľania sa vydá touto cestou. Pod rúškom šetrnosti sa bude snažiť prevziať kontrolu nad rodinným rozpočtom, do ktorého neprispieva.

Mená najhorších manželiek – Barbora

V živote si nadovšetko cení prácu, hoci to nikdy otvorene neprizná. Barbora je ťažkou respondentkou aj pre nedostatok osobitných vášní alebo záujmov. Jej životným cieľom je manželstvo, a to aj bez spoločnej vízie alebo smerovania.

Mená najhorších manželiek – Katarína

Od začiatku vzťahu je uzavretá vo svojom malom svete a nevenuje pozornosť tomu, čo sa deje okolo nej. Bude ťažké zapojiť ju do každodenných záležitostí, a ak sa jej to aj podarí, tak za sprievodu početných sťažností.

Mená najhorších manželiek – Monika

Často sleduje vlastné ciele na úkor iných, a to všetko pod rúškom láskavosti a oddanosti. Typ modrastej ženy, ktorá chce vždy a všade sprevádzať svojho muža bez chvíle oddychu alebo času, aby si navzájom trochu chýbali.

Nezabudnite k uvedeným opisom pristupovať so štipkou úsmevu a nadhľadu.

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Mená majú zvláštnu moc. Konkrétne tieto priťahujú šťastie a peniaze

Ženy s týmito menami majú krásne osobnosti. Patríte medzi ne?

The post Ženy s týmito menami sú najhoršie manželky. Skôr než poviete áno, dvakrát si to rozmyslite appeared first on Vášeň v tebe.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie