Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Ženy týchto znamení vzbudzujú mužskú túžbu. Je ťažké prejsť okolo nich ľahostajne

9.4.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Ironika). Majstri magnetizmu, ktorí majú flirtovanie a zvádzanie v krvi. Astrológovia už dlho vedia, ktoré ženské znamenia dokážu bez námahy vzbudiť mužskú predstavivosť. Sú to tie, ktoré muži sledujú zasneným pohľadom a dámy im „to niečo“ závidia. Ženy ktorých znamení vzbudzujú mužskú túžbu?Foto: shutterstock/Ironika Škorpión – neviete prečo, ale […]
Menej ako 1 min. min.

9.4.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Ironika).

Majstri magnetizmu, ktorí majú flirtovanie a zvádzanie v krvi. Astrológovia už dlho vedia, ktoré ženské znamenia dokážu bez námahy vzbudiť mužskú predstavivosť. Sú to tie, ktoré muži sledujú zasneným pohľadom a dámy im „to niečo“ závidia.

Ženy ktorých znamení vzbudzujú mužskú túžbu?
Foto: shutterstock/Ironika

Škorpión – neviete prečo, ale už ste ňou „posadnutý

Ťažko nájsť magnetickejšie znamenia zverokruhu. Škorpióni sú skutočnými majstrami v neučenom sexepíle. Z týchto znamení jednoducho kvapká sex – čo je dôležité – bez toho, aby sa snažili alebo vnucovali. Jednoducho vedia, ako pôsobiť jemným pohľadom, z ktorého každému v spoločnosti zmäknú kolená. Ak ste niekedy zažili stretnutie s osobou, ktorá na vás urobila elektrizujúci dojem, ale vlastne neviete, o čo išlo, pravdepodobne mala v horoskope silný vplyv Škorpióna.

Baran – chyť ma, ak môžeš

Toto ohnivé znamenie miluje súťaženie – aj v láske. S najväčšou pravdepodobnosťou sa bude zaujímať o ťažko dostupných mužov, ktorí budú predstavovať výzvu. Spontánne a energické dámy v znamení Barana sa odlišujú od ostatných, tichších žien. Muži majú radi ich sebavedomie a „naháňanie zajaca“, ktoré im prirastie k srdcu ako hra.

Majstri magnetizmu, ktorí majú flirtovanie a zvádzanie v krvi. Ktoré ženské znamenia dokážu bez námahy vzbudiť mužskú predstavivosť?
Foo: shutterstock/Svitlana Sokolova

Váhy – zamilujú sa a utečú

Je to éterická romantička, ktorej vládne planéta lásky – Venuša. Flirtovanie a romantiku má v krvi, preto nie je prekvapujúce, že muži zostávajú dlho pod jej vplyvom. Je zvodnou spoločníčkou len tak pre radosť a keď sa nešťastník chytí do jej pasce, len zamrmle nevinné „ups “ a utečie.

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Čiara anjela strážneho. Čo znamená záhadná čiara na vašej ruke? Zistite, či ju máte aj vy

Je dobré poznať svoj kameň. Prinesie vám šťastie a dobrú energiu

The post Ženy týchto znamení vzbudzujú mužskú túžbu. Je ťažké prejsť okolo nich ľahostajne appeared first on Vášeň v tebe.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie