Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Ženy v týchto znameniach zverokruhu môžu byť žiarlivé. Majú tendenciu kontrolovať a vyžadujú si pozornosť

22.5.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Antonio Guillem). Každý pozná niekoho, kto nie je spokojný s tým, čo má a závidí úspechy svojim priateľom. Ukazuje sa, že tento negatívny postoj k realite môže súvisieť so znamením zverokruhu. Niektoré ženy sa jednoducho nevedia tešiť z úspechu iných. Poznáte niekoho takého? Niektoré ženy žiarlia na svojich partnerov […]
Menej ako 1 min. min.

22.5.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Antonio Guillem).

Každý pozná niekoho, kto nie je spokojný s tým, čo má a závidí úspechy svojim priateľom. Ukazuje sa, že tento negatívny postoj k realite môže súvisieť so znamením zverokruhu. Niektoré ženy sa jednoducho nevedia tešiť z úspechu iných. Poznáte niekoho takého?

Niektoré ženy žiarlia na svojich partnerov a pozorne sledujú každý ich krok.
Foto: shutterstock/Antonio Guillem

Niektoré ženy žiarlia na svojich partnerov a priateľov. Niekedy pozorne sledujú každý ich krok a nedokážu sa tešiť z toho, čo majú. Ak niekto iný dosiahne úspech, nedokážu skrotiť svoje negatívne myšlienky, pretože aj ony samy by chceli byť povýšené, kúpiť si drahý kávovar alebo nový televízor do obývačky. Ukazuje sa, že to môže súvisieť s dátumom narodenia a znamením zverokruhu. Nezabudnite k nasledujúcim opisom pristupovať s odstupom a prižmúrením oka.

Kozorožec

Ženy v znamení Kozorožca niekedy porovnávajú svoje vlastné úspechy s úspechmi iných. Hoci si samy často môžu dovoliť kúpiť luxusné oblečenie alebo dovolenku v zahraničí, hnevajú sa, ak si kamarátka kúpila drahšie oblečenie od známeho návrhára alebo odletela do teplej krajiny. Nechcú sa cítiť menejcenné, preto preháňajú a rozprávajú príbehy o svojich úspechoch, ktoré sa v skutočnosti nestali. Často chcú, aby sa pozornosť ich partnera alebo priateľov sústredila len na nich. 

Lev

Levy sú všeobecne považované za duše spoločnosti. Ak je niekto úspešnejší ako oni, majú tendenciu žiarliť. Stáva sa, že hneď prejavia svoje city, čo môže kamarátov odradiť od toho, aby sa k nim pripútali. Ich cieľom je často odvrátiť pozornosť od ostatných a sústrediť ju na seba, čo sa im zvyčajne darí. Radi hrajú prvé husle, vedú skupinu a určujú nové trendy.

Levy sú všeobecne považované za duše spoločnosti, ak je niekto úspešnejší ako oni, majú tendenciu žiarliť.
Foto: shutterstock/Ground Picture

Ryby

Hoci sú Ryby často považované za dobrých partnerov a manželky, niekedy sú kontrolujúce a žiarlivé na svojho partnera. Niekedy by chceli vedieť každý detail zo života svojej druhej polovičky, čo ich núti klásť množstvo otázok aj o tých najmenších detailoch. Ak niečo nejde podľa ich predstáv a strácajú nad tým kontrolu, môžu sa veľmi rozčúliť. Často by chceli byť stredobodom pozornosti svojho partnera bez ohľadu na okolnosti.

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Úspech v každej oblasti. Jún bude patriť týmto znameniam zverokruhu

Patrí medzi najstaršie mená na svete. Na Slovensku je tretím najfrekventovanejším ženským menom

The post Ženy v týchto znameniach zverokruhu môžu byť žiarlivé. Majú tendenciu kontrolovať a vyžadujú si pozornosť appeared first on Vášeň v tebe.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie