Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Žiadna francúzska, morská panna ani cappuccino. „Marhuľový krém“ je tento rok hitom medzi svadobnými nechtami

31.5.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Kzenon). „Marhuľový krém“ si získava srdcia mnohých žien. Je to nový trend v nechtovom dizajne, ktorý sa dokonale hodí do svadobnej sezóny. Odtieň sa hodí takmer ku každému oblečeniu a je minimalistický a veľmi ženský. „Marhuľový krém“ si získava srdcia mnohých žien. Je to nový trend v nechtovom dizajne, […]
Menej ako 1 min. min.

31.5.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Kzenon).

„Marhuľový krém“ si získava srdcia mnohých žien. Je to nový trend v nechtovom dizajne, ktorý sa dokonale hodí do svadobnej sezóny. Odtieň sa hodí takmer ku každému oblečeniu a je minimalistický a veľmi ženský.

„Marhuľový krém“ si získava srdcia mnohých žien. Je to nový trend v nechtovom dizajne, ktorý sa dokonale hodí do svadobnej sezóny.
Foto: shutterstock/Kzenon

Tento dizajn si už obľúbili zahraničné aj domáce celebrity. Trendy v oblasti nechtov sa menia ako kaleidoskop, ale tento rok je jasné, že jednoznačne prevláda klasika, pastelové a „jogurtové“ farebné tóny.

Pred niekoľkými mesiacmi sa internet zbláznil do Cappuccino Nails, potom sa obľúbenými stali jemnejšie a ľahšie Cappuccino Milky Nails. Potom svet nechtov ovládli Pinky Milky Nails, „jogurtovo“ ružový štýl, ktorý okrem iných predstavila aj Jennifer Aniston.

„Apricot cream nails“ je hitom na prijímaniach a svadbách. Tieto nechty si zamiluje každá z nás!

Takže by nás nemal prekvapiť ďalší najhorúcejší trend tohto leta. Veď „Apricot cream nails“ vzali svadobnú sezónu útokom. Ide o štýl s krémovo-smotanovým odtieňom, ktorý – v závislosti od svetla – môže vyzerať ako prírodný necht alebo žiariť v jemnom broskyňovo-smotanovom odtieni.

Takéto nechty, tlmené a prirodzené, budú dokonalým doplnkom každého štýlu. Hodia sa tak k tlmeným sakám a kancelárskym šatám v nude odtieňoch, ako aj k tým najvýraznejším večerným lookom. Sú tiež ideálne na prijímanie alebo svadbu. Okrem toho by apricot cream mali byť voľbou všetkých dám, ktoré majú rady zoštíhlený efekt. Trblietavý odtieň „zriedenej“ broskyne tiež opticky vytvára efekt ľahkého opálenia, ktorý možno zvýrazniť hydratačným krémom so zlatými odleskami.

Apricot cream nails vyzerajú veľmi prirodzene, minimalisticky, jemne a dievčensky. Ak si teda chcete vybrať bohato zdobené šperky alebo krikľavý outfit, „marhuľový krém“ ho dokonale doplní. Tvorí tiež skvelú dvojicu s typicky letnými kvetinovými šatami. Hodí sa tiež k akejkoľvek dĺžke a akémukoľvek tvaru nechtov.

Stojí za zmienku, že „apricot cream“ by dokonale fungoval aj ako štýl pedikúry, najmä v kombinácii s opálenými nohami.

Redakica Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Aké nechty na leto? Dávajte pozor, pretože tento trend je späť! Manikúra, ktorú vám budú mladšie kolegyne závidieť

Chcete najtrendovejšie nechty v roku 2024? S touto manikúrou prekonáte všetkých

The post Žiadna francúzska, morská panna ani cappuccino. „Marhuľový krém“ je tento rok hitom medzi svadobnými nechtami appeared first on Vášeň v tebe.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie