Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Žiadna kozmetika z drogérie nebude fungovať tak ako tento domáci krém. Suchá pokožka tváre? Odteraz je minulosťou

13.6.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Lyubov Levitskaya). Skôr než si nájdeme svoj obľúbený hydratačný krém na tvár, vyskúšame veľa kozmetických prípravkov. Je to dôležité, pretože sa chceme o svoju pleť dobre starať. Najlepším riešením je vyrobiť si vlastnú kozmetiku, ktorá sa o vašu pleť postará komplexne. Z čoho si vyrobiť krém na tvár? Všetko […]
Menej ako 1 min. min.

13.6.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Lyubov Levitskaya).

Skôr než si nájdeme svoj obľúbený hydratačný krém na tvár, vyskúšame veľa kozmetických prípravkov. Je to dôležité, pretože sa chceme o svoju pleť dobre starať. Najlepším riešením je vyrobiť si vlastnú kozmetiku, ktorá sa o vašu pleť postará komplexne. Z čoho si vyrobiť krém na tvár? Všetko máte predsa doma.

Z čoho si vyrobiť krém na tvár?
Foto: shutterstock/Lyubov Levitskaya

Výroba vlastnej kozmetiky je v súčasnosti na vzostupe, preto sa oplatí o túto tému hlbšie zaujímať. Vďaka domácej starostlivosti máme kontrolu nad látkami, s ktorými sa naša pokožka musí vysporiadať. Môžete si tak byť istí, že svojej pleti neškodíte chemikáliami, ktoré sa tak často pridávajú do výrobkov z drogérie. Okrem toho nič nenahradí uspokojenie, ktoré prináša výroba vlastného krému alebo masky.

Ako si vyrobíte hydratačný krém na tvár? Už žiadne hotové výrobky z obchodu

Dobrý hydratačný krém je základom každodennej starostlivosti o pleť. Neexistuje lepší ako ten, ktorý si vyrobíte sami z prírodných produktov. Preto sa oplatí venovať čas tomu, aby vaša pleť nebola vystavená parabénom, umelým farbivám alebo iným zbytočným zložkám prítomným v kozmetike. Na prípravu hydratačného krému budete potrebovať:

4 PL nerafinovaného bambuckého masla

2 PL mandľového oleja

2 PL kokosového oleja

čajovú lyžičku včelieho vosku

1 čajovú lyžičku kukuričného škrobu

Vo vodnom kúpeli rozpustite maslo, kokosový olej a včelí vosk. Keď sa ingrediencie spoja, odstráňte ich z horáka a pridajte mandľový olej a kukuričný škrob. Za intenzívneho miešania dosiahnite hladkú konzistenciu. Hotovú kozmetiku nalejte do pohára a nechajte zhustnúť. Trvá to približne 12 hodín. Po uplynutí tejto doby si ho môžete naniesť na tvár a tešiť sa z hydratovanej pokožky. Krém používajte pri svojej rutinnej starostlivosti o pleť ráno a večer.

Čím nahradiť hydratačný krém na tvár? Urobte si banánovú masku

Banány sú vďaka svojim čistiacim a hydratačným vlastnostiam ideálnou zložkou základnej masky.
Foto: Shutterstock/Moha El-Jaw

Banány sú vďaka svojim čistiacim a hydratačným vlastnostiam ideálnou zložkou základnej masky. Obsahujú veľa vitamínov a minerálov, ktoré sú pre pleť prospešné. Na prípravu hydratačnej masky budete potrebovať jeden zrelý banán a 2 čajové lyžičky olivového oleja. Banán rozdrvte v miske, potom ho zmiešajte s olivovým olejom a naneste na pleť. Vyhnite sa oblasti očí. Nechajte pôsobiť 20 minút, zmyte teplou vodou a naneste krém.

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Suchá pokožka v lete už nie je môj problém. Mám domáce prostriedky na jej intenzívnu hydratáciu

Urobte to hneď, ako vyjdete zo sprchy. Suchá pokožka konečne prestane byť problémom

The post Žiadna kozmetika z drogérie nebude fungovať tak ako tento domáci krém. Suchá pokožka tváre? Odteraz je minulosťou appeared first on Vášeň v tebe.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie