Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Žiadna voda s citrónom. Pripravte si „nápoj na chudnutie“. Do leta bude vaše brucho ploché ako doska

4.5.2024 Redakcia Vášeň v tebe ( Foto: shutterstock/Vladislav Noseek). Pre mnohých sa stalo samozrejmosťou, že pitie vody s citrónom hneď ráno môže pomôcť pri chudnutí. Ukazuje sa, že existuje niečo lepšie, čo zrýchli váš metabolizmus a zbaví vás brušných pneumatík. Pripravte si tento nápoj doma a zbavte sa nežiaducich kilogramov. Aké výhody má pitie ovsenej […]
Menej ako 1 min. min.

4.5.2024 Redakcia Vášeň v tebe ( Foto: shutterstock/Vladislav Noseek).

Pre mnohých sa stalo samozrejmosťou, že pitie vody s citrónom hneď ráno môže pomôcť pri chudnutí. Ukazuje sa, že existuje niečo lepšie, čo zrýchli váš metabolizmus a zbaví vás brušných pneumatík. Pripravte si tento nápoj doma a zbavte sa nežiaducich kilogramov.

Aké výhody má pitie ovsenej vody?
Foto: shutterstock/Vladislav Noseek

Mnoho ľudí má vo zvyku začínať deň pohárom nápoja, ktorý nám môže pomôcť dosiahnuť vysnívanú postavu. Namiesto vody s citrónom je dobré zaradiť do svojho denného režimu ovsenú vodu, ktorú možno konzumovať ako raňajkový nápoj. Myšlienka ovsenej vody sa nemusí zdať veľmi presvedčivá, ale má mnoho výhod. Skôr ako začnete s procesom chudnutia, poraďte sa so svojím lekárom a absolvujte základné vyšetrenia. Nezabudnite, že zavedenie návyku pitia ovsenej vody nebude fungovať, ak sa nespojí s vyváženou stravou a fyzickou aktivitou.

Ovsená voda na chudnutie a podporu metabolizmu

Jednou z najsilnejších výhod ovsenej vody je jej schopnosť podporiť metabolizmus a pomôcť vám schudnúť. To všetko vďaka vysokému obsahu beta-glukánovej vlákniny. Pri pravidelnej konzumácii a v kombinácii so zdravou stravou vám pomôže rýchlejšie schudnúť. Vďaka ovsenej vode máte pocit sýtosti na dlhší čas, takže medzi jedlami toľko nejete a tak dokážete zhodiť niekoľko kíl navyše. Obsahuje tiež mnoho cenných esenciálnych aminokyselín, ako sú leucín, izoleucín a treonín, ako aj vitamíny skupiny B, fosfor a železo.

Vďaka ovsenej vode máte pocit sýtosti na dlhší čas, takže medzi jedlami toľko nejete.
Foto: shutterstock/Studio Romantic

Už žiadna voda s citrónom. Ako pripravíte vodu z ovsených vločiek

Ovsená voda sa skladá len z dvoch zložiek. Ako už názov napovedá, je to voda a ovsené vločky. Nápoj má mierne krémový odtieň a jemnú chuť. Na osvieženie chute a naštartovanie metabolizmu je dobré pridať pol čajovej lyžičky škorice. Toto korenie prispieva k regulácii hladiny cukru v krvi a zvýšeniu hladiny inzulínu v tele, čím pomáha pri chudnutí. Príprava trvá približne päť minút.

Zmiešajte jednu šálku ovsených vločiek so štipkou škorice.

Namočte ovsené vločky do dvoch litrov vody. Nechajte pôsobiť 20-25 minút.

Je normálne, že ovos absorbuje vodu.

Rozmixujte na hladkú kašu.

Ovsenú vodu nalejte do uzatvárateľnej nádoby alebo fľaše a odložte do chladničky.

Konzumujte každý deň ráno, najlepšie nalačno. Zvýši sa tým účinnosť metabolizmu, získate pocit sýtosti a budete sa cítiť lepšie. Môžete ju piť aj počas dňa ako náhradu vody. Medzi kontraindikácie pitia ovsenej vody patrí alergia na ovos alebo iné obilniny, ako aj intolerancia.

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Ovsená kaša s mliekom. Prečistí vám črevá a pomôže vám schudnúť

Jedávame ho príliš zriedkavo, čo je škoda. Obrovská pomoc pre srdce a mozog

The post Žiadna voda s citrónom. Pripravte si „nápoj na chudnutie“. Do leta bude vaše brucho ploché ako doska appeared first on Vášeň v tebe.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie