Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Žiadne chumáče ani predĺženia. Namiesto nanášania na tvár namočte do maskary kefku. Nebudete ľutovať

20.4.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Prostock-studio). Snívate o bujných riasach bez toho, aby ste museli chodiť ku kozmetičke a lepiť si umelé mihalnice? Pomocou jednoduchého triku môžete dosiahnuť skutočne veľkolepý efekt. Navyše nepotrebujete žiadne špeciálne produkty. Stačí vám to, čo máte pravdepodobne vo svojej kozmetickej taštičke. Namočte maskaru a naneste na riasy. Výsledok? Veľkolepý.Foto: […]
Menej ako 1 min. min.

20.4.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Prostock-studio).

Snívate o bujných riasach bez toho, aby ste museli chodiť ku kozmetičke a lepiť si umelé mihalnice? Pomocou jednoduchého triku môžete dosiahnuť skutočne veľkolepý efekt. Navyše nepotrebujete žiadne špeciálne produkty. Stačí vám to, čo máte pravdepodobne vo svojej kozmetickej taštičke.

Namočte maskaru a naneste na riasy. Výsledok? Veľkolepý.
Foto: shutterstock/Prostock-studio

Husté, bujné a sýto čierne riasy sú snom mnohých žien. Aby ste dosiahli veľkolepý efekt, zvyčajne sa objednáte ku kozmetičke alebo si kúpite výrobky, ktoré potom stačí nalepiť. Existuje však oveľa jednoduchší spôsob. Čo to je?

Čo je dobré na husté riasy? Nepotrebujete špeciálnu kozmetiku

V drogériách si môžete ľahko kúpiť špeciálne kondicionéry, ktoré sú určené na natieranie mihalníc tak, aby sa zdali oveľa hustejšie a dlhšie, keď na nich nanesiete riasenku. Zvyčajne nestoja veľa a výsledky, ktoré poskytujú, sú uspokojivé. Ak chcete dosiahnuť efektný výsledok, ale nemáte po ruke takýto kozmetický prípravok, môžete si poradiť aj iným, jednoduchým spôsobom. Len nezabudnite byť opatrné. V čom spočíva tento trik?

Ako prirodzene zahusťovať riasy? Stačí jednoduchý trik a efekt vás poteší

O trik na krásne zahustené a zvýraznené riasy sa podelila Isabela Felippi, vizážistka, ktorá sa o svoje poznatky a tipy na krásu delí na Instagrame. Aké je jej tajomstvo? Je to naozaj jednoduché. Ak chcete mať krásne zvýraznené, dlhé riasy, pred nanesením maskary použite ďalšie dva kozmetické prípravky, a to korektor a sypký púder. Prvý produkt naneste na riasy a bude slúžiť ako podklad. Namočte kefku maskary do druhého produktu a potom ju naneste na riasy. Už po niekoľkých ťahoch si všimnete výrazný rozdiel. Bude viditeľný voľným okom.

„Skúšala som to a vážne je väčší účinok“

– napísala jedna používateľka pod video.

Čo môžete urobiť, aby ste mali dlhšie riasy? Aplikujte denne

Ak chcete, aby vám umelé riasy vydržali, musíte sa o nich správne starať. V prvom rade sa uistite, že ste si po dlhom dni dôkladne očistili make-up nielen z tváre, ale aj z mihalníc. Po kúpaní by ste si mali na riasy naniesť ricínový olej. Stačí kvapka aplikovaná každý deň pred spaním a prvé výsledky sa dostavia už po dvoch týždňoch. Olej zahustí aj obočie. Je to jednoduchá a lacná metóda na krásne definované mihalnice.

Po kúpaní naneste na riasy ricínový olej. Stačí aplikovať kvapku každý deň.
Foto: shutterstock/Amawasri Pakdara

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Domáci prostriedok bude fungovať ako laminácia obočia a mihalníc. Neminiete ani euro. Mihalnice budú natočené a predĺžené

Už žiadne rozmazané škvrny okolo očí. Naneste riasenku a postriekajte ňou kefku. Vaše viečka prežijú pot aj slzy

The post Žiadne chumáče ani predĺženia. Namiesto nanášania na tvár namočte do maskary kefku. Nebudete ľutovať appeared first on Vášeň v tebe.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie