Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Žiadne pixie! Vracia sa „mullet hair“, ktorý milovali naše babičky. Omladzuje a dodáva sviežosť

13.6.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/coka). Móda sa občas točí v kruhu a s príchodom letnej sezóny sa často vracajú staré trendy. Preto nikoho neprekvapí, že kráľom tohto leta je „mullet hair“, ktorý bol veľmi módny v 80. rokoch minulého storočia. Naše babičky a mamy sa do neho zbláznili, pretože dodáva povestný „šmrnc“ a […]
3 min.

13.6.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/coka).

Móda sa občas točí v kruhu a s príchodom letnej sezóny sa často vracajú staré trendy. Preto nikoho neprekvapí, že kráľom tohto leta je „mullet hair“, ktorý bol veľmi módny v 80. rokoch minulého storočia. Naše babičky a mamy sa do neho zbláznili, pretože dodáva povestný „šmrnc“ a opticky omladzuje vzhľad.

Vracia sa „mullet hair“, ktorý milovali naše babičky. Omladzuje a dodáva sviežosť.
Foto: shutterstock/coka

Mullet hair je tiež známy aj ako „účes českého futbalistu“. V minulosti si tento strih vyberali najmä divadelné hviezdy. Známy najmä z rockovej scény 80. rokov 20. storočia, mullet hair sa spájal so slobodným duchom, mladosťou a rebelstvom. Ale už o desaťročie skôr si mullet vlasy obľúbili napríklad David Bowie, Paul a Linda McCartneyovci. V 80. rokoch si tento účes obľúbili okrem iných aj Tina Turner, Cher a Prince.

V lete sa nezriedka stáva, že by sme chceli zmeniť svoj vzhľad. „Mullet haur“ je skvelou inšpiráciou! Vyzerá dobre na mladých aj starších. Všetko závisí od toho, ako ho upravíte – účes typu mullet môže vyzerať elegantne a klasicky alebo naopak – koketne a rebelsky.

„Mullet hair“ bude hitom leta 2024

Mullet hair sa v roku 2024 dočká veľkého návratu. Tentoraz kaderníci a kaderníčky volia rôzne úpravy, farebné tóny a dĺžky. Účes má teraz moderný nádych, spája retro atmosféru a ducha „tých rokov“ s modernými technikami stylingu, farbenia a starostlivosti.

Všetky verzie účesu mullet však majú jeden spoločný základný znak. V tomto štýle sú vlasy vpredu ostrihané nakrátko (ofina je nevyhnutná!), zatiaľ čo vzadu sú vlasy dlhšie. Navyše je obľúbený u mnohých hviezd! Celebrity, ktoré boli spozorované s účesom mullet:

Miley Cyrus

Rihanna

Scarlett Johansson

Zendaya

Cara Delevingne

Ako sa starať o „mullet hair“?

Zdá sa vám to komplikované? Hoci to tak môže vyzerať, pravda je úplne iná. „Mullet hair“ poteší naše oko, pokiaľ sa budeme starať o celkový stav a vzhľad našich vlasov. Čo je potrebné urobiť, aby ste sa uistili, že zostane na svojom mieste počas celého leta?

Pravidelne zastrihávajte končeky vlasov. Je to dôležité na udržanie požadovaného tvaru účesu.

Používajte prípravky na fixáciu a styling. Pomôže to zvýrazniť vrstvený charakter účesu a stupňovanie, ktoré ho charakterizuje.

Používajte kondicionéry na ochranu pred teplom. Je to dôležité najmä v lete, keď sú naše vlasy vystavené slnečným lúčom.

Používajte hydratačné prípravky na vlasy. Je dôležité na to pamätať, pretože vlasy sú v lete náchylnejšie na vysušenie.

Vyberte si šampón, ktorý je správne prispôsobený potrebám vašej pokožky hlavy. Zdravá pokožka hlavy je pre dobré vlasy nevyhnutná.

TIP! Najmä na jar a v lete je dobré mať mullet vlasy. Kratšie boky a predná časť poskytnú úľavu a pohodlie počas horúcich dní.

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Omladzujúci účes Jennifer Aniston dobyl červený koberec. Požiadajte kaderníka o strih podľa tejto fotografie

Takýmto účesom by sa mali vyhýbať dámy po 40-tke. Len zvýraznia vrásky a poškodia vaše vlasy

The post Žiadne pixie! Vracia sa „mullet hair“, ktorý milovali naše babičky. Omladzuje a dodáva sviežosť appeared first on Vášeň v tebe.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie