Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Žiadne spreje ani tyčinky. Používam ho len na elektrizujúce vlasy. Pomáha to hneď

02.06.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: youtube.com/@hair-a-holic2089). Čo robiť s elektrizujúcimi vlasmi? Nie vždy potrebujete prípravky z obchodu, pretože väčšina z nás už má účinné produkty v kuchynskej skrinke. Stačí zobrať kúsok, pramienky poriadne rozotrieť a je to. Problém zmizne bezprostredne predtým, ako vôbec opustíte dom. Čo pomôže na elektrizujúce vlasy? Foto: youtube.com/@hair-a-holic2089 Zelektrizované vlasy […]
Menej ako 1 min. min.

02.06.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: youtube.com/@hair-a-holic2089).

Čo robiť s elektrizujúcimi vlasmi? Nie vždy potrebujete prípravky z obchodu, pretože väčšina z nás už má účinné produkty v kuchynskej skrinke. Stačí zobrať kúsok, pramienky poriadne rozotrieť a je to. Problém zmizne bezprostredne predtým, ako vôbec opustíte dom.

Čo pomôže na elektrizujúce vlasy?
Foto: youtube.com/@hair-a-holic2089

Zelektrizované vlasy môžu byť obrovským problémom, s ktorým je ťažké sa vysporiadať. Občas sa stane, že nepomôžu ani špeciálne prípravky z obchodu a doslova nevieme, čo robiť a ako si pomôcť. V takomto stave sa totiž mnohým z nás nechce odísť z domu. Vtedy prichádzajú na pomoc domáce triky s použitím jednoduchých produktov. Počuli ste už o tomto triku s alobalom?

Čo robiť s elektrizujúcimi vlasmi? Pomôže obyčajný list fólie

Aj keď si to nie každý uvedomuje, s problémom statických vlasov sa dá vysporiadať pomocou obyčajného alobalu, ktorý väčšina z nás má v kuchyni. Čo presne by ste mali robiť?

Všetko, čo musíte urobiť, je odstrihnúť malý prúžok a prejsť ním vlasy od korienkov ku končekom. Opakujte niekoľkokrát a uvidíte, že pramene prestanú elektrizovať. Tiež je dobré nosiť alobal (aj malý kúsok) v kabelke a použiť ho vždy, keď ho budete potrebovať – aj po odchode z domu.

Čo pomôže na elektrizujúce vlasy? Domáce opravné prostriedky sú kľúčom k úspechu

Okrem triku s alobalom môžete vyskúšať aj ďalší jednoduchý spôsob boja proti elektrizovaniu vlasov. V prvom rade dbajte na správnu starostlivosť o vaše pramene. Ak sa o ne nebudete správne starať, poškodia sa, vysušia a budú náchylnejšie na statickú elektrinu. Kúpte si posilňujúci šampón pre prinavrátenie pružnosti vlasom a použite špeciálny na farbené vlasy, ktorý ich navyše ochráni pred UV žiarením. Nezabudnite použiť aj kondicionér na vlasy.

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Manikérka mi vytvorila „translucent french“. Miluje ich aj Jennifer Lopez. Teraz už viem, prečo

Opakujte niekoľkokrát počas dňa. Jednoduchý spôsob, ako sa zbaviť dvojitej brady

The post Žiadne spreje ani tyčinky. Používam ho len na elektrizujúce vlasy. Pomáha to hneď appeared first on Vášeň v tebe.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie