Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Žiar má majsterku Slovenska

V nedeľu, 14. augusta pokračoval Mládežnícky šampionát v cestnej cyklistike v Podlužanoch pri Bánovciach nad Bebravou. Vyšla z neho nová majsterka Slovenska, ktorá pochádza zo Žiaru nad Hronom. O medaily sa bojovalo na okruhu dlhom 23 kilometrov s jedným stúpaním v okolí Bánoviec nad Bebravou. Počasie bolo veľmi teplé, no napriek tomu sa Tereze Ďuríkovej […]
Menej ako 1 min. min.

V nedeľu, 14. augusta pokračoval Mládežnícky šampionát v cestnej cyklistike v Podlužanoch pri Bánovciach nad Bebravou. Vyšla z neho nová majsterka Slovenska, ktorá pochádza zo Žiaru nad Hronom.

O medaily sa bojovalo na okruhu dlhom 23 kilometrov s jedným stúpaním v okolí Bánoviec nad Bebravou. Počasie bolo veľmi teplé, no napriek tomu sa Tereze Ďuríkovej z MŠK CK Žiar nad Hronom podarilo dosiahnuť úžasný výkon, keď v záverečnom špurte zvíťazila a vybojovala titul majsterky Slovenska.

Okrem toho sa jej podarilo v sobotu, 13. augusta získať bronzovú medailu z domáceho šampionátu na trati časovky taktiež v Podlužanoch s mierne zvlneným profilom a silným vetrom. V nedeľu aktívne bojovali aj ďalší, Benjamín Peszeki sa umiestnil na 4. mieste, pričom bronz mu ušiel v tesnom špurte naozaj len o chlp. Alex Jelža pri svojom prvom štarte na šampionáte zabojoval a prišiel s malou stratou na 25. miesto.

Starší žiaci absolvovali trasu dlhú až 46 kilometrov. Aktívny bol hlavne Jakub Glezgo, ktorému pomáhal Maxim Májik. Napokon sa rozhodovalo v záverečnom špurte. Jakub sa dostal na 10. miesto, Maxim na 24. miesto. Skvelý výkon podali aj Filip Záhorec, ktorý finičoval na 7. mieste, Alex Antal na 12. mieste a s malou stratou Dominik Sochan na 13. mieste. 

Ako ďalej uvádza MŠK CK Žiar nad Hronom na svojej stránke, všetci naši cyklisti podali výborné výkony a dali o sebe vedieť. 

Foto: jmphoto.sk

kh

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie