Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Židia mali svojho Ježiša

www.slovanskenoviny.sk/rss Židia mali v skutočnosti proroka menom Joshua. Naozaj bol Žid a žil pred dvetisíc rokmi. A jeho manželkou bola naozaj Mária, Židovka, ktorá mala sestru Martu a brata Lazara. Všetko je presne tak, ako je napísané v Biblii. Ale život toho Joshuu slúžil len ako nástroj, pomocou ktorého sa viac ako 900 rokov skrývalo […]
Menej ako 1 min. min.

www.slovanskenoviny.sk/rss

Židia mali v skutočnosti proroka menom Joshua. Naozaj bol Žid a žil pred dvetisíc rokmi. A jeho manželkou bola naozaj Mária, Židovka, ktorá mala sestru Martu a brata Lazara. Všetko je presne tak, ako je napísané v Biblii. Ale život toho Joshuu slúžil len ako nástroj, pomocou ktorého sa viac ako 900 rokov skrývalo meno, osud a činy vynikajúceho muža, veľkého Učiteľa a Bojovníka Svetla.

Hovoríme o Radomirovi – synovi Bieleho mága (vysoký Biely hierarcha) a čarodejnici Márii, narodenej v 11. storočí nášho letopočtu…a nemal nič spoločné so Židmi. Bol to on, kto bol poslaný zachrániť Židov pred Temnými silami, ktoré ich zotročili – kniežatá Pekelného sveta. Bol to on, kto bol brutálne popravený v Konštantínopole na ich veľkonočný sviatok v roku 1086 nášho letopočtu. Práve jeho život a boj kňazi prekrútili a zamaskovali životopisom málo známeho židovského proroka.

Svetlana Levashova o tom všetkom prvýkrát napísala veľmi zaujímavo a pravdivo vo svojej úžasnej knihe „Zjavenie“. Toto píše o skutočnom židovskom prorokovi Josuovi:

„…Máš úplnú pravdu, Isidora. Ako som vám už povedal, „mocní tohto sveta“, ktorí vytvorili falošné dejiny ľudstva, „obliekli“ skutočný Kristov život, do života židovského proroka Josuu, ktorý žil pred jeden a pol tisíc rokmi. Veď to bola manželka proroka Josuu – židovská Mária – ktorá mala sestru Martu a brata Lazara, sestru jeho matky Máriu Jakubovú a ďalších, ktorí nikdy neboli v blízkosti Radomíra a Magdalény. Tak ako vedľa nich neboli žiadni ďalší „apoštoli“ – Pavol, Matúš, Peter, Lukáš a ostatní… Bola to rodina proroka Josuu, ktorá sa pred jeden a pol tisíc rokmi presťahovala do Provensálska (ktoré v tých časoch sa volala Z. Galia)… Židovka Mária bola milá, ale úzkoprsá žena, vydatá veľmi skoro. A nikdy sa nevolala Magdaléna… Toto meno na ňu „zavesili“ v snahe spojiť tieto dve nezlučiteľné ženy do jednej.

Príspevok Židia mali svojho Ježiša je zobrazený ako prvý na .

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie